«Ιεροκήπια 2019» από τον Δήμο Γεροσκήπου

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνονται μουσική, θέατρο και χορός. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό

Ο Δήμος Γεροσκήπου διοργανώνει για 25η συνεχή χρονιά τη σειρά εκδηλώσεων «Ιεροκήπια», στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ποιοτική αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Γεροσκήπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Γεροσκήπου, θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα: 

Στην έναρξη των εκδηλώσεων, που θα δοθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (20:00).

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την Αδελφοποίηση Δήμου Γεροσκήπου – Δήμου Αγίας Παρασκευής (Αττικής). Θα συμμετέχουν Χορευτικά Συγκροτήματα Λαογραφικού Ομίλου «Αφροδίτη» Γεροσκήπου και Κ.Α.Π.Η. Δήμου Αγίας Παρασκευής. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κάτω Βρύση στις 20:00.

Ακολουθεί η θεατρική παράσταση «Οι Μαννοί» (Οι Ηλίθιοι), την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου (20:00) από το Θέατρο Σκάλα. Η παράσταση ανεβαίνει στο Γυμνάσιο Γεροσκήπου.

Συναυλία με τίτλο «Λαϊκόν Αρχονταρίκι» θα παρουσιάσει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το σχήμα «Λαϊκή Εστουδιαντίνα», ερμηνεύοντας κλασικά λαικά τραγούδια. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Βρύση, στις 20:00.

Τα «Ιεροκήπια 2019» ολοκληρώνονται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου με μία πλούσια καλλιτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Στην εκδήλωση συμμετέχει το μουσικό σχήμα «Let’s Dance 80’s» και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου «Ιεροί Κήποι», ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση παραδοσιακών προϊόντων και επαγγελμάτων και να γευτεί διάφορα παραδοσιακά εδέσματα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο χώρο στάθμευσης του Aliathon Holiday Village, στις 20:00

Είσοδος ελεύθερη

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Ο Κώστας Χατζής τραγουδά για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός έρχεται την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:30, ενισχύοντας τον σύνδεσμο ...

ΔΑΝΑΗ, Το αηδόνι του Έρωτα

To Zaatar Food Arts σας προσκαλεί σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση για την τραγουδίστρια, τραγουδοποιό, ...

Εκτάκτως ξανά στη Βουλή για το θέμα της ΣΟΝΚ

Ενοχλημένοι φανερά βουλευτές της επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, αλλά και παρόντες προσκεκλημένοι βουλευτές-όπως ο ...

Συναυλίες του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην Κύπρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται σόλο στην Κύπρο για μια σειρά συναυλιών τον Σεπτέμβριο. Με ...

Εργαστήρια θεάτρου, μουσικής και κινηματογράφου

Τρία νέα εργαστήρια ετοιμάζει για τη νέα περίοδο η σχολή «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου ...

X