Λούης Συρίμης

Ποιος είσαι;
Ονομάζομαι Λούης Συρίμης και μένω στη Λευκωσία. Είμαι μουσικός και έχω σπουδάσει Popular Music και Musicology στο Πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον. Γεννήθηκα στην Αγγλία, όπου και έζησα τα μισά χρόνια της ζωής μου σπουδάζοντας και δουλεύοντας ως μουσικός.

Τι κάνεις;
Έχω το δικό μου στούντιο ηχογράφησης στο όποιο δουλεύω με διάφορα συγκροτήματα από Κύπρο και εξωτερικό. Από πολύ νεαρή ηλικία έπαιζα σε διάφορα συγκροτήματα, και είναι κάτι που κάνω μέχρι σήμερα. Τώρα παίζω κιθάρα και τραγουδώ στους Zivanished και Infected Syren, ενώ παίζω κιθάρα στους Fuse. Είμαι επίσης δάσκαλος κιθάρας και μουσικής τεχνολογίας.

Τι θέλεις;
Θα ήθελα να δω τη μουσική και γενικά τις τέχνες στην Κύπρο να καλλιεργούνται και να αναπτύσσονται περισσότερο. Οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες γενικά δεν εκτιμώνται όσο θα έπρεπε. Όταν υπάρχει καλλιέργεια και σωστή παιδεία στα σχολεία θα υπάρχει περισσότερος σεβασμός και εκτίμηση.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Στέλιος Κύπρου

O Στέλιος Κύπρου “πλάθει” έναν ευσυνείδητο τρόπο ζωής (και φλιτζάνια) Τι φτιάχνεις; Φτιάχνω μια ...

Ana Bujosevic

Η Ana Bujosevic κινείται στους δρόμους των πόλεων με μια κάμερα στο χέρι Ποια ...

Χάρης Βαρνάβας

Ποιος είσαι; Κατάγομαι από τη Λάρνακα, και τα τελευταία χρόνια κατοικώ στη Λευκωσία. Από ...

Ελένη Φύλα

Ποια είσαι; Είμαι η Ελένη Φύλα, εικαστικός, 29 χρονών. Αποφοίτησα από την Ανώτατη Σχολή ...

Ελένη Δημητρίου

Η Ελένη Δημητρίου ετοιμάζει τη δική της μπάντα #staytuned Τι κάνεις; Κάνω ό,τι αγαπώ. ...

Workshop

Το Workshop χωράει τρεις ανθρώπους και άπειρες ιδέες Τι φτιάχνετε; «Εικόνες». Μια πόλη. Τρεις ...

X