«Δεν ξέρω πόσες φορές έχω έρθει στην Κύπρο και δεν ξέρω πόσες ακόμα φορές θα ξανάρθω» ανέφερε η ερμηνεύτρια Μαρινέλλα στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, σχετικά με τις συναυλίες που θα πραγματοποιούσε σε Λευκωσία και Λεμεσό, στις 11 και 12 Μαρτίου και 15 και 16 Μαρτίου αντίστοιχα.

Οι συναυλίες αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Η ίδια εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για το θερμό καλωσόρισμα που δέχεται κάθε φορά από το κυπριακό κοινό αισθάνεται, όπως αναφέρει, ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς αυτή τη φορά οι συνεργάτες της είναι μικρά παιδιά με τα οποία θα τραγουδήσει για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising.

Επιστροφή το καλοκαίρι

«Είμαι ευτυχισμένη που ήρθα αυτή τη φορά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τραγουδήσω με την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Διάσταση και συγκεκριμένα με παιδιά μόλις τεσσάρων μέχρι δεκατριών ετών. Χθες κάναμε την πρώτη μας πρόβα και τα χάζευα. Με έπιασε ένα τρακ και έλεγα Θεέ μου δώσε μου δύναμη για να μπορέσω να τραγουδήσω μαζί τους. Δεν ξέρετε πόση συγκίνηση ένιωσα… Ελάτε να μας ακούσετε και να ακούσετε και τα μωρά μου τα οποία λάτρεψα. Είναι παιδιά δικά σας αλλά και δικά μου πια κι ελπίζω όταν ξανάρθω στην Κύπρο να τραγουδήσω μαζί τους». Ερωτηθείσα δε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην Κύπρο το καλοκαίρι με νέο κύκλο συναυλιών, η ερμηνεύτρια απάντησε θετικά υπογραμμίζοντας ότι τότε οι συναυλίες θα έχουν διαφορετική θεματική, καθώς όπως ανέφερε της αρέσει κάθε φορά να αλλάζει τον τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια της.

 

  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ

    Γεννήθηκε στη Λευκωσία. Είναι απόφοιτος του κλάδου Ιστορία-Αρχαιολογία του Πανεπιστημίου Κύπρου και του μεταπτυχιακού προγράμματος Ψηφιακά Μέσα και Δημοσιογραφία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

You May Also Like

Οι Human Touch για ένα βράδυ στη Λευκωσία

Είναι τρεις εξαίρετοι μουσικοί σε ένα ενιαίο «σώμα» -είναι οι Human Touch, ένα από ...

Ο Φεβρουάριος στο Ριάλτο

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που αφορούν θέατρο, μουσική, και κινηματογράφο, υποδέχεται το μήνα ...

Μουσική σε καραντίνα

View this post on Instagram I'm still here. I remembered this beautiful song by ...

Save Akamas: πορεία και συναυλία στις 15 Απριλίου

Πορεία και συναυλία διοργανώνει την Κυριακή, 15 Απριλίου, η Κίνηση Save Akamas / Save ...

Εξώφυλλα δίσκων βυνιλίου σαράντα χρόνια μετά

Ο Alex Bartsch είναι ένας φωτογράφος πραγματικός fan της reggae. Πέρασε 10 χρόνια ψάχνοντας ...

Ξωτικά και άλλα δαιμόνια|Ιστορίες και μουσικές της Ιρλανδίας

Η Μαρίνα Κατσαρή, ο David Faure Brac, η Christine Giraud, ο Bαγγέλης Γέττος και ...

X