Η Ντόλι Πάρτον θα διαβάζει βιβλία σε παιδιά στη νέα σειρά “Goodnight with Dolly”

 • Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι, ηθοποιός, συγγραφέας, δισκογραφική παραγωγός και επιχειρηματίας Ντόλι Πάρτον ξεκινά σειρά στο YouTube με τίτλο “Goodnight with Dolly”.

  Κάθε Πέμπτη η τραγουδίστρια θα διαβάζει στα παιδιά παραμύθια για νανούρισμα στο YouTube channel του Imagination Library, του προγράμματος της, στο πλαίσιο του οποίου αποστέλλονται δωρεάν βιβλία σε παιδιά από τη γέννηση μέχρι να αρχίσουν το σχολείο. Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται στις 2 Απριλίου και η σειρά θα έχει διάρκεια 10 εβδομάδες.

  Το πρώτο βιβλίο που επέλεξε η τραγουδίστρια είναι το The Little Engine That Could (Η Μικρή Ατμομηχανή) του Ουάτι Πάιπερ. Τα βιβλία που θα διαβαστούν έχουν “επιλεγεί προσεκτικά για το κατάλληλο περιεχόμενό τους αυτή τη στιγμή” σύμφωνα με δελτίο Τύπου που αναφέρεται στην πανδημία του κορωνοϊού. Στη σειρά θα εμφανίζεται η τραγουδίστρια και θα παρουσιάζονται οι εικόνες των βιβλίων. “Είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έβρισκα τον χρόνο” εξήγησε η τραγουδίστρια.

  “Νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές ότι τώρα είναι η στιγμή να μοιραστώ μια ιστορία και να μοιραστώ αγάπη. Είναι τιμή μου να προβάλλω το απίστευτο ταλέντο αυτών των δημιουργών και των εικονογράφων. Μας κάνουν να χαμογελάμε, μας κάνουν να γελάμε και μας κάνουν να συλλογιζόμαστε”.

  Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε επίσης ότι αναβάλλεται η έναρξη προβολής στους κινηματογράφους του ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Library That Dolly Built” και θέμα τη ίδρυση του Imagination Library.

  Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου με αφορμή και τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυση του Imagination Library.

  (ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΧΡ/ΑΓΚ)

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

   Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  You May Also Like

  Δήμος Λευκωσίας: εκτός χρονοδιαγραμμάτων

  Τα έργα του Δήμου Λευκωσίας που έχουν ήδη αρχίσει δεν επηρεάζονται από την πρόσθετη ...

  Αμαζόνες και Femmes Fatales | Το στήθος ως όπλο, εξουσία και απειλή

  Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και σε συνεργασία με την Europa ...

  Τρεις βραδιές, τρεις διαλέξεις

  Τρεις διαλέξεις που θα σε επιμορφώσουν αυτή την εβδομάδα:   Διάλεξη με τη δρ. ...

  Διαδικτυακή περιήγηση στο σπίτι της Φρίντα Κάλο

  Με ευκαιρία την σημερινή γιορτή της Cinco de Mayo (5η Μαΐου) στο Μεξικό κάνουμε ...

  Ο Κόσμος της Κύπρου | Μόνιμα στην Λεβέντειο Πινακοθήκη

  Από τις 24 Απριλίου και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα εκτίθεται στο Λεβέντειο Δημοτικό ...

  Η «Προδοσία» του Πίντερ από τη νεοσύστατη ομάδα 5C

  Την γνωστή «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ επέλεξε η νεοσύστατη θεατρική ομάδα  5C ως το ...

  X