Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τη «Μικρή μας πόλη»

Οδηγίες στους θεατές: Προσέλευση με εισιτήριο στο χέρι, μάσκα, νερό, μαξιλαράκι και 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης

Με μάσκα, νερό, προσωπικό μαξιλαράκι και 45 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης συστήνεται στους θεατές να προσέρχονται στις παραστάσεις του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου με το έργο «Η μικρή μας πόλη», που ξεκινούν στις 9 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ (Σχολή Τυφλών) στη Λευκωσία.

Προπώληση εισιτηρίων αποκλειστικά από το ταμείο του ΘΟΚ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις (που θα δοθούν στις 9, 10, 11 και 12 Ιουνίου) ξεκινά την Τετάρτη 3 Ιουνίου αποκλειστικά από το κεντρικό ταμείο του ΘΟΚ (στο κτήριο στο παλιό ΓΣΠ). Όλοι οι θεατές θα πρέπει να έχουν προαγορασμένα τα εισιτήριά τους καθώς δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο ταμείο του αμφιθεάτρου.

Το ταμείο του ΘΟΚ θα είναι ανοιχτό Τρίτη-Σάββατο κατά τις ώρες 10:00-13:30 και 16:00-18:00 και εκτάκτως την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου τις ίδιες ώρες. Θα γίνονται δεκτές τηλεφωνικές προκρατήσεις, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι και μία μέρα πριν από τις παραστάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση θα ακυρώνεται.

Το βράδυ των παραστάσεων το κεντρικό ταμείο του ΘΟΚ θα παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 20:00. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων, παρακαλείται το κοινό να κάνει έγκαιρα την αγορά των εισιτηρίων του (προς 12 και 6 ευρώ).

+ Παραστάσεις στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία [Σχολή Τυφλών] στις 9, 10, 11 και 12 Ιουνίου, στις 21:00. Πληροφορίες τηλ. 77772717. Θα ακολουθήσει περιοδεία.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Οι ταινίες της εβδομάδας

The Great Gatsby Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν Παίζουν οι: Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κάρεϊ Μάλιγκαν κ.ά. ...

Συναυλία στην οδό Μάριου Τόκα 26

Πέντε χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη της Κύπρου, Μάριου Τόκα, η γενέτειρα ...

«Womanhood 2»: μια παράσταση για τη γυναίκα

«Άμα λεμε ‘γυναίκα’ είναι σαν να λέμε ουρανός ή αέρας ή γη. Πώς να ...

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής Φάρος

Το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής Φάρος είναι το πρώτο φεστιβάλ νέας μουσικής που έχει ...

Έκθεση του Αναστάσιου Μοτίτη στην γκαλερί Opus 39

Ο Αναστάσιος Μοτίτης παρουσιάζει την νέα του εικαστική δουλειά με τίτλο «Αίσθηση», στην γκαλερί ...

«Εν πκιερώνουμε..Εν πκιερώνουμε..!» στο Θέατρο Σκάλα

Την επίκαιρη, καυστική κωμωδία του Ανδρέα Νικολαΐδη «Εν πκιερώνουμε..! Εν πκιερώνουμε..!» (Οι Κακορίζιτζιοι) – ...

X