«The impossible dream» από τη Διάσταση

 • Η «Διάσταση»  ανεβαίνει  ξανά  στη σκηνή  του Κηποθεάτρου με ένα  IMPOSSIBLE  DREAM με τραγούδια και μουσική από τα πιο αγαπημένα musicals.              

  Η «Διάσταση» παρουσιάζει την  καινούργια παράσταση Τhe impossible Dream. Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια από musical  που έγιναν και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

  Η «Διάσταση»  με όλο το δυναμικό της  εν ενεργεία  και το πάθος και την αγάπη που την χαρακτηρίζει θα χαρίσει για άλλη μια φορά μια αξέχαστη εντυπωσιακή παράσταση.

  Με το Φωνητικό Σύνολο, την Παιδική Χορωδία και την Ομάδα Χορού  η «Διάσταση» και με ένα εκλεκτό επιτελείο Κύπριων σολίστ,  που διαπρέπουν τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό,  θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τα γνωστά  musicals  Les Miserables, Phantom of the Opera, Evita, Miss Saigon, Man of La Mancha, Cats, West Side Story, Chicago  και πολλά άλλα. Η Αλίκη Χρυσοχού, ό Αντρέας Αροδίτης η Ριάνα Αθανασίου και η Χριστίνα Αβερκίου μαζί με καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς  υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντρέα Γιωργαλλή θα μεταφέρουν το κοινό στον γοητευτικό κόσμο του μουσικού θεάτρου.

  Την διεύθυνση και διδασκαλία του Φωνητικού  Συνόλου έχει η Ισαβέλλα Χριστοφίδου ενώ της Παιδικής Χορωδίας η Δήμητρα  και  η Χριστίνα Πισσουρίου.

  Για την Ομάδα Χορού χορογραφούν  η  Μαρία Μέση Αγγελίδου, η Ναδίνα Λοϊζίδου, Ελένη O’Keef, η Χριστίνα Ηλιάδου και η Δάφνη Μουγιάση.

  Σαν πρωτοπόρος στο είδος του musical σε σκηνές της Κύπρου  η «Διάσταση»  ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες παραστάσεις της και αυτό θα κάνει για άλλη μια φορά!

  Δημιουργώντας μια νέα παράδοση στην μουσική δημιουργία του τόπου, με την ενεργό και αποκλειστική συμμετοχή Κυπρίων καλλιτεχνών,   η παράσταση   «The impossible dream» αποτελεί άλλη μία καλλιτεχνική πρόκληση  για τη Διάσταση  και προσκαλεί το κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του   τις παραστάσεις αυτές στις  10  και 11 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

  Η παράσταση αυτή έχει και ένα ξεχωριστό λόγο πραγματοποίησης  για τη «Διάσταση»  αφού είναι αφιερωμένη στο ιδρυτικό της μέλος  Πανίκο Σχοινή  που έφυγε  πριν από ένα ακριβώς χρόνο. Ο Πανίκος  μπορεί να θεωρηθεί ο άνθρωπος που πρωτοξεκίνησε τις παραστάσεις  musical στη Κύπρο. 

  + Εισιτήρια προπωλούνται από την tickethour.com.cy , τηλ 77 77 70 40, από όλα τα ACS couriers  και από το ταμείο του Κηποθεάτρου  – μόνο απόγευμα  από τις   16:00 μέχρι τις 19:00 

  ,

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

   Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  You May Also Like

   Ι χ ώ ρ // Το αίμα των θεών – Μια παράσταση χορού και λόγου

  Μια τελετουργία. Η αργή ανάβαση προς την αθανασία. Ένας δρόμος που έμοιαζε ευθύς και ...

  Ρομέο Καστελούτσι: το τρομερό παιδί του σύγχρονου θεάτρου

  Γράφει η Θεοδώρα Χρυσοστόμου Προκλητικός, ευφυής και ρηξικέλευθος, ο Ρομέο Καστελούτσι έρχεται για πρώτη ...

  Τα «αρνητικά» του Φέγγαρου 2017

  Δώσαμε 8 φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης σε 8 καλλιτέχνες του Φέγγαρου.Δείτε τί είδαν οι ...

  «Αισθητή η μείωση της σκόνης…» στο Pop Up Festival

  Μετά από τον πρώτο πολύ επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων του θεατρικού έργου «Αισθητή η μείωση της ...

  Ο «Ψευδής Ρομαντισμός» του Δημήτρη Νεοκλέους

  Γράφει ο Καταϊδρωμένος Καθηγητής  Αφορμή για την πιο κάτω σύντομη κουβέντα στάθηκε η καινούργια ...

  «Το Κενό» του Μάριου Νικολάου στο Θέατρο Δέντρο

  Το Θέατρο Δέντρο παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Μάριου Νικολάου «Το Κενό» – μια ...

  X