Έριξαν αυλαία οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020»

Οι «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» έριξαν αυλαία την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου αφήνοντας πίσω τους τις πιο όμορφες αναμνήσεις μέσα από δέκα μουσικές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο σε πλατείες της Λευκωσίας.

Οι εκδηλώσεις έδωσαν την ευκαιρία στους δημότες της πρωτεύουσας και στους επισκέπτες να αφεθούν στη μαγεία των αστεριών και του φεγγαριού, να περπατήσουν σε γειτονιές και πλατείες και να απολαύσουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές στην πόλη.

Οι φετινές νύκτες καλοκαιριού ήταν αλλιώτικες αφού χρειάστηκε η τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Δήμος ακολούθησε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα.

Ο Δήμος Λευκωσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και τον κόσμο που αγκάλιασε και αυτή τη χρονιά το θεσμό. Η προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Σχολή Χαρακτικής Χαμπή: κλείσιμο κακήν-κακώς

Ξαφνικό κλείσιμο της σχολής Χαρακτικής Χαμπή που εδρεύει στα Πλατανίστεια της Λεμεσού, ανακοίνωσε την ...

79 χρόνια παγωτά «Ηράκλης»

Μία αφιερωματική εκδήλωση στο παραδοσιακό παγωτοπωλείο «Ηράκλης», διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, στο πλαίσιο ...

Αλεξάνδρα Πάμπουκα

Ποια είσαι; Ένα άτομο με πολλά ενδιαφέροντα για τις τέχνες και την οικολογία. Είμαι ...

Από τσίγκοι, ττέλλια

Τα παλιά διαχωριστικά γύρω από την πλατεία Ελευθερίας έχουν κατέβει και στη θέση τους ...

Χορός στα 800 μέτρα

Είναι η χορεύτρια που ξεπερνά καθημερινά τον εαυτό της. Ο εναέριος χορός είναι το ...

«Η Χαρά τζι ο Πάκο» από τους Canicula Puppets

Διαδικτυακά βίντεο που στοχεύουν στη σωστή ενημέρωση των νέων μέσα από τη ψυχαγωγία, για ...

X