“Jiu Jitsu”: Σύντομα η διανομή σε ΗΠΑ και Καναδά

Το “Jiu Jitsu”, η πρώτη Χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε στην Κύπρο κάτω από το σχέδιο κινήτρων για την προώθηση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην οποία πρωταγωνιστούν οι Nicolas Cage, Alain Moussi, Tony Jaa και Frank Grillo και με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λογοθέτη, έχει επιλεχθεί για διανομή από την Paramount Home Entertainment.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη έρχεται μετά τη συμφωνία μεταξύ της νεοσύστατης Avenue Entertainment (επιχειρηματική προέκταση της Highland Film Group) και της Paramount Home Entertainment η οποία βασίζεται στην ηλεκτρονική, Blu-ray, VOD και DVD διανομή της ταινίας. Με βάση αυτά τα δεδομένα, το “Jiu Jitsu” γίνεται η πρώτη ανεξάρτητη ταινία που επιλέχθηκε κάτω από την ομπρέλα της συνεργασίας των δύο εταιρειών για διανομή, η οποία ορίστηκε για τις 20 Νοεμβρίου, εβδομάδα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ.

Ο Δημήτρη Λογοθέτης, σκηνοθέτης της ταινίας “Jiu Jitsu” δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και χαρούμενοι που το “Jiu Jitsu” επιλέχθηκε ως η πρώτη ταινία που θα κυκλοφορήσει κάτω από την συμφωνία της The Avenue Entertainment – Paramount Home Entertainment. Ανεξάρτητες ταινίες όπως το “Jiu Jitsu”, πολύ σπάνια επιλέγονται για διανομή από μεγάλα στούντιο όπως η Paramount. Η διανομή της ταινίας μας από το συγκεκριμένο οργανισμό, όχι μόνο επαληθεύει την ποιότητα της δουλείας μας αλλά και δίνει ξανά το «βήμα» στην Κύπρο, να επικοινωνήσει ότι είναι ένα ιδανικό μέρος για γυρίσματα ταινιών».

Ο Δημήτρη Λογοθέτης ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του preproduction για το “Man of War,” τη δεύτερη ταινία που θα γυρίσει στη Κύπρο, όπου τη διανομή ανέλαβε η Highland Film Group σε συνεργασία με την Avenue Entertainment, συνέχισε λέγοντας: «Η δουλεία που έγινε από όλες τις πλευρές είναι πραγματικά απίστευτη. Η σχέση μας με την εταιρία διανομής Highland Film Group και ειδικά με την εκτελεστική διευθύντρια Αριάν Φρεϊζερ, μας οδήγησε στο να πετύχουμε αυτή τη πολύ σημαντική προβολή, αλλά και μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε κοινές και συναρπαστικές νέες ιδέες για ταινίες που θέλουμε να φέρουμε Κύπρο».

Παραγωγοί της ταινίας “Jiu Jitsu” είναι ο Μάρτιν Μπάραπ, ο Κρις Οικονομίδης και ο Δημήτρης Λογοθέτης.

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Μια μέρα στο Θεατρικό Μουσείο Κύπρου

Μια μέρα αφιερωμένη σε παιδιά 8 έως 12 ετών πραγματοποιεί στους χώρους του το ...

Τα βραβεία του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2016

  Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ Κυριακής 24 Απριλίου 2016, με την τελετή λήξης και την ...

Instant THOC

Δημήτρης Ζαβρός , βραβείο μουσικής και Φώτης Νικολάου, βραβείο χορογραφίας για την παράσταση «Ηλέκτρα ...

Γύζης, ο πιο ακριβός των Ελλήνων

Το έργο του Νικολάου Γύζη «Ο χορός των νυμφών» αποδείχτηκε το κορυφαίο του Greek ...

«Το κορίτσι που επιμένει» στη Σκηνή 018

Η αγάπη μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα  το λένε και τα παραμύθια η αγάπη ...

«Πάμε Καϊμακλί» | Γιορτή της γειτονιάς

Το Καϊμακλί ανοίγει τις αυλές του και προσκαλεί το κοινό σε μια γιορτή με ...

X