“Καβάφης και Κύπρος” του ΟΛΚ σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση

 • Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του επιστημονικού συνεδρίου “Καβάφης και Κύπρος” του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

  Εκτιμώντας το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για παρακολούθηση του Α΄Επιστημονικού Συνεδρίου “Καβάφης και Κύπρος”, συμμορφούμενοι με τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας που διέπουν τη διεξαγωγή των συνεδρίων και υιοθετώντας ως κριτήριο προτεραιότητας για την επιλογή των ατόμων που θα παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία το συνέδριο την ημερομηνία υποβολής εκ μέρους τους της δήλωσης συμμετοχής, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τόσο στους πολυπληθείς φιλολόγους και άλλους που υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριό μας μέσω διαδικτύου.

  Για την παρακολούθηση του συνεδρίου θα χρησιμοποιήσετε τον εξής σύνδεσμο. Σε περίπτωση που δεν αρχίσει άμεσα η μετάδοση, επιλέγετε το video, ώστε να αρχίσει η μετάδοση. Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε μόνο γραπτές ερωτήσεις προς τους συνέδρους (επιλέγοντας το chat). Οι ερωτήσεις θα διαβιβάζονται στους προέδρους των συνεδριών και θα δίνονται απαντήσεις. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο μέσω διαδικτύου.

  Tο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Καβάφης και Κύπρος», διοργανώνεται από τον Όμιλο Λογοτεχνίας και Κριτικής το διήμερο 25 Σεπτεμβρίου (15:00 – 21:30) και 26 Σεπτεμβρίου (9:00 – 15:00), στο Αμφιθέατρο Unesco του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

  Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

   Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  You May Also Like

  18 συγγραφείς από Κύπρο-Ελλάδα σε ιταλοελληνική έκδοση με ιστορίες για σειρήνες και γοργόνες

  Κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ιταλία από τις εκδόσεις VITA ACTIVA, το δίγλωσσο βιβλίο (ιταλικά, ελληνικά) ...

  Διήμερο χαρακτικής στο χωριό Λαζανιά

  Ένα διήμερο φεστιβάλ με τίτλο “Μια νύχτα, ένα διήμερο με τον γνωστό χαράκτη Χαμπή” ...

  Συναυλία με μουσικές της Ανατολικής Μεσογείου στα Σπήλια

  «Μουσικά χρώματα και ιδιώματα του τόξου των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου» είναι ο τίτλος ...

  Οι Monsieur Doumani ανοίγουν τις “Μουσικές του Κόσμου” στο Rialto Open Air

  Το συγκρότημα θα παρουσιάσει στις 4 Ιουλίου στο Rialto Open Air τραγούδια από τα ...

  Fill the Museum with your Voice

  “Και τώρα πια ήρθ’ η στιγμή / Θεά Αφροδίτη, να μιλήσουμε / Σαν ίσος ...

  BODYPRINTS 2019

  Το πρόγραμμα χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρουσιάζει την ετήσια χορογραφική παράσταση BODYPRINTS 2019. Η ...

  X