«Παράπλευρες Προσεγγίσεις στην Αρχιτεκτονική» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.5.2024
Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Third Space Art Center και θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, τα εγκαίνια της Έκθεσης με τίτλο στο Third Space Art Center στην Πάνω Πάφο. Η έκθεση παρουσιάζει πρωτότυπες και καινοτόμες φοιτητικές εργασίες του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Οι εργασίες των φοιτητών συνδυάζουν πολλαπλά υλικά και τεχνικές, προσφέροντας μια πολυδιάστατη προσέγγιση στην αρχιτεκτονική. Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα γλυπτικής, ζωγραφικής, collage, φωτογραφίας, video, μουσικής, καθώς και σχέδια, τα οποία αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των νέων αρχιτεκτόνων.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, προσκαλεί όλους τους λάτρεις της τέχνης και της αρχιτεκτονικής να επισκεφθούν την έκθεση και να ανακαλύψουν τις παράπλευρες προσεγγίσεις στην αρχιτεκτονική μέσα από τα έργα των φοιτητών μας.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Third Space Art Center και θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024.

Πληροφορίες

«Παράπλευρες Προσεγγίσεις στην Αρχιτεκτονική»

Ώρες Επίσκεψης: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 17.00-19.00 & Τετάρτη, Σάββατο: 12.30-14.30 (& κατόπιν ραντεβού)

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Ελευθερίου Βενιζέλου 94, 8021 Πάφος

Διάρκεια: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Για επίσκεψη με ραντεβού, επικοινωνείστε στο: 99216088.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ