2ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Λεμεσού | Τα σημεία των υπαίθριων εκθέσεων

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2024
Η φετινή έκδοση εστιάζει στις αξίες, την ομορφιά και τη σημασία του αθλητισμού, με αφορμή τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες

Το Φεστιβάλ το οποίο ξεκινά στις 11 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Μαΐου 2024, υλοποιείται σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία στην Κύπρο, το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου, το Υφυπουργείο Πολιτισμού Κύπρου, το Δήμου Λεμεσού και επίσημο συνεργάτη την Τράπεζα Κύπρου.

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το 2024 στη Γαλλία, και με την ιδιαίτερη υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Κύπρο και του Γαλλικού Ινστιτούτου, το φετινό «Φεστιβάλ Φωτογραφίας Λεμεσού» εστιάζει στις αξίες, την ομορφιά και τη σημασία του αθλητισμού. Στοχεύει να μεταφέρει το Ολυμπιακό Πνεύμα και να οδηγήσει το κοινό σε μια νέα εικαστική περιδιάβαση μέσα στον μαγικό κόσμο της αθλητικής φωτογραφίας και τα έργα κορυφαίων φωτογράφων / καλλιτεχνών.

Το φετινό Φεστιβάλ, περιλαμβάνει συνολικά 7 παράλληλες, κυρίως υπαίθριες εκθέσεις με θέμα τον αθλητισμό. Συμμετέχουν 28 τοπικοί και διεθνείς φωτογράφοι, και θα αναδειχθούν διάφορα αθλήματα, παγκόσμιοι αγώνες, καθώς και πορτρέτα διακεκριμένων αθλητών.

Συμμετέχοντες φωτογράφοι: Σελήνη Αλεξία / Πάρις Ανδρέου / Δημήτρης Βαττής / Alexis Berg / Jeremy Bernard / Paul-Henri Cahier / Gerry Cranham / Monica Dalmasso / Corinne Dubreuil / Άγγελος Ζυμάρας / Laurent Gudin / Ανδρέας Ιακώβου / Αναστασία Καρεκλά / Στέφανος Κουρατζής / Maxim Korotchenko / Γιάννης Κούρτογλου / Κώστας Κωνσταντίνου / Jean-Baptiste Liautard / Γιώργος Μιχαήλ / Anne-Christine Poujoulat / Julien Poupart / Νίκος Σαββίδης / Πάμπος Σαββίδης / Σάκης Σαββίδης / Χαρά Σαββίδη / Alain Schroeder / Franck Seguin / Charlotte Wilson.

Το «Φεστιβάλ Φωτογραφίας Λεμεσού» - «LPF – Limassol Photography Festival», έχει πιστοποιηθεί ως μέρος τις Πολιτιστικής Ολυμπιάδας για το 2024 από την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την σύμπνοια του με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024.

Η Πολιτιστική Ολυμπιάδα προάγει τους δεσμούς μεταξύ τέχνης και αθλητισμού, προωθώντας την αριστεία, την ενσωμάτωση, την πολιτιστική ποικιλομορφία και την παγκοσμιότητα. Μέσω διαφόρων εκδηλώσεων από το καλοκαίρι του 2022 έως τον Σεπτέμβριο του 2024, φέρνει τον πολιτισμό προάγοντας τον διάλογο μεταξύ αθλητισμού και πολιτισμού στις συμμετέχουσες πόλεις.

Μέσα από τα μάτια τοπικών και διεθνών αθλητικών επαγγελματιών φωτογράφων, το Φεστιβάλ θα παρουσιάσει εντυπωσιακές φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες είναι πρωτότυπες, εμβληματικές και καλλιτεχνικές, από γνωστά και λιγότερο γνωστά αθλήματα, ληφθείσες κατά τη διάρκεια σημαντικών εθνικών και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων.

Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε ειδικά θέματα, όπως:

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΏΝΕΣ και άλλα ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
  • ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Το «Φεστιβάλ Φωτογραφίας Λεμεσού» - «LPF - Limassol Photography Festival», επιθυμεί να εδραιωθεί ως ένα ετήσιο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην παρουσίαση, ανάπτυξη και εξέλιξη τις Φωτογραφίας. Έχει θέσει ως στόχο την προώθηση τις φωτογραφικής δημιουργίας ως μιας σημαντικής εικαστικής μορφής έκφρασης, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

*Σημείωμα καλλιτεχνικού διευθυντή

«Ο “Άθλος” σε οδηγεί πέρα από τη γραμμή του τερματισμού, μέσα στο κάδρο της φωτογραφίας, εμβαθύνοντας στα αληθινά συναισθήματα, την ακλόνητη αποφασιστικότητα και τις ιστορίες που αναπτύσσονται μέσα στους χώρους του αθλητισμού.

Σε κάθε φωτογραφία, οι φωτογράφοι καταγράφουν περισσότερα από απλά απτά στιγμιότυπα. Αποτυπώνουν το πνεύμα, το πάθος και τη συνεχή αναζήτηση της αριστείας, καθώς κάθε φωτογραφία αποτελεί ένα κεφάλαιο στις ανείπωτες ιστορίες του αθλητισμού.

Η αθλητική φωτογραφία έχει παίξει καταλυτικό ρόλο και είναι ένα είδος που προκαλεί συνεχώς τα όρια του μέσου και τα εργαλείων της κάθε εποχής, και σήμερα περισσότερο από ποτέ. Η εξέλιξή της και η προσέγγιση της κατά την διάρκεια των ετών, έχει αλλάξει τη φαντασία και την αντίληψή μας για το τι είναι και πως παρουσιάζεται ο αθλητισμός».

Ιδρύτρια/Παραγωγή: BPRArts Cultural Management - Catherine Louis Nikita

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Στέφανος Κουρατζής

To πρόγραμμα του φεστιβάλ: 2024 [Θεματική: Άθλος]

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΈΚΘΕΣΗ «ATHLETIC AESTHETICS» | Μόλος Λεμεσού

Σε συνεργασία με την Galerie Jean-Denis Walter, Γαλλία

4820804918841239 Athletic Aesthetics - ©Paul-Henri Cahier
LPF - Limassol Photography Festival 2024. Theme, 'Αθλος / Athlos. Exhibition, Athletic Aesthetics - ©Paul-Henri Cahier

Οι 13 φωτογράφοι που ανήκουν στη Γαλλική γκαλερί Jean-Denis Walter, και τους οποίους επιλέξαμε ειδικά για το φεστιβάλ, όλοι τους έχουν μια εξαιρετική ματιά και προσέγγιση. Ο καθένας τους μας προσφέρει μια προσωπική αισθητική εκδοχή του πολύ ιδιαίτερου κόσμου του αθλητισμού με την κάθε φωτογραφική απόδοση, πολλές φορές, να προκαλεί, τα όρια της καθαρά ειδησεογραφικής παρουσίασης.

Σχετικά με την Galerie Jean-Denis Walter

Παθιασμένος με τον αθλητισμό, ο Jean-Denis Walter, από την εφηβεία του είχε βυθιστεί και εμπνευστεί από το κόσμο της εικονογράφου μητέρας του. Αφού έγινε διευθυντής φωτογραφίας και στη συνέχεια αρχισυντάκτης του έγκριτου περιοδικού L'Equipe στη Γαλλία, σχεδίασε και παρήγαγε το Hobo by L' Equipe, ένα περιοδικό σημαντικών αθλητικών φωτογραφικών ρεπορτάζ. Το 2013, ίδρυσε τη διάσημη Galerie Jean-Denis Walter, η οποία εκθέτει και πωλεί αθλητικές φωτογραφίες, περιορισμένης έκδοσης από κορυφαίους αθλητικούς φωτογράφους του κόσμου.

Φωτογράφοι: Alexis Berg / Jeremy Bernard / Paul-Henri Cahier / Gerry Cranham / Monica Dalmasso/ Corinne Dubreuil / Laurent Gudin / Maxim Korotchenko / Jean-Baptiste Liautard / Julien Poupart / Alain Schroeder / Franck Seguin / Charlotte Wilson.

4820805112594862 Action in Motion - ©Γιάννης Κούρτογλου - Yiannis Kourtoglou
LPF - Limassol Photography Festival 2024. Theme, 'Αθλος / Athlos. Exhibition, Action in Motion - ©Γιάννης Κούρτογλου - ©Yiannis Kourtoglou

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΈΚΘΕΣΗ «ACTION IN MOTION» | Μόλος Λεμεσού

Η κάθε φωτογραφία, είναι μια οπτική και νοητική αφήγηση και οι τέσσερις συμμετέχοντες αθλητικοί φωτογράφοι, με τη μοναδική τους ματιά, ευαισθησία και τεχνική, καταγράφουν στιγμές συναισθηματικής και φυσικής έντασης στα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού του αθλητισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μας προσφέρουν στιγμές ενθουσιασμού, πάθους, πάλης και δύναμης, με αποτυπωμένη την αίσθηση της κίνησης, του ανταγωνισμού και της νίκης που χαρακτηρίζει τους αθλητικούς αγώνες. Η παλμική ενέργεια που διαπνέει τον αθλητισμό και συνδέει τους ανθρώπους πέρα από τα εθνικά σύνορα, επικεντρώνει την προσοχή μας στην ανθρώπινη καρδιά που χτυπά πάθος για τον αθλητισμό.

Φωτογράφοι: Σελήνη Αλεξία / Αναστασία Καρεκλά / Γιάννης Κούρτογλου / Άγγελος Ζυμάρας

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΈΚΘΕΣΗ «CHANGE MAKERS» | Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Μέσα από τον φακό γυναικών αθλητικών φωτογράφων από την Κύπρο και το εξωτερικό, η έκθεση “The Change Makers” αφηγείται τις ιστορίες δύναμης και αποφασιστικότητας των γυναικών στον αθλητισμό και μας καλεί να εξερευνήσουμε τις στιγμές αγωνίας, πάθους, χαράς και νίκης. Η κάθε φωτογραφία αποτελεί ένα ξεχωριστό και πολυδιάστατο πορτρέτο, το οποίο έχει ως στόχο να αναδείξει τη δύναμη και την αξία της γυναίκας. Παράλληλα, επιδιώκει στην αναγνώριση της σημασίας και της ουσιαστικής παρουσίας και προσφοράς των γυναικών σε κάθε αθλητική δραστηριότητα διεθνώς. Οι γυναίκες στον αθλητισμό διαμορφώνουν πρότυπα για τις μελλοντικές γενιές κοριτσιών και γυναικών αναδεικνύοντας την ανθεκτικότητά τους και τη δύναμή τους να ξεπερνούν εμπόδια.

Φωτογράφοι: Σελήνη Αλεξία / Αναστασία Καρεκλά / Anne-Christine Poujoulat / Χαρά Σαββίδη.

4820805836467722 Cyprus on the move - ©Ανδρέας Ιακώβου - Andreas Iacovou
LPF - Limassol Photography Festival 2024. Theme, 'Αθλος / Athlos. Exhibition, Cyprus on the move - ©Ανδρέας Ιακώβου - ©Andreas Iacovou

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΈΚΘΕΣΗ «CYPRUS ON THE MOVE» | Μόλος, Caffè Nero

Η παρούσα έκθεση, μέσα από τις φωτογραφίες των 8 συμμετεχόντων αθλητικών φωτογράφων της Κύπρου, φέρνει στο προσκήνιο την αθλητική φωτογραφία στο νησί και είναι μια μικρή απόδοση οφειλόμενης τιμής προς όλους εκείνους που μέσα από τις φωτογραφίες τους, για πολλές δεκαετίες σε εφημερίδες και πλέον και σε ιστοσελίδες, μας μεταφέρουν τον παλμό του αθλητισμού και αναδεικνύουν το πάθος και την αφοσίωση των αθλητών και των αθλητικών ομάδων της χώρας μας, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. Αν και το ποδόσφαιρο κρατά τα σκήπτρα, άλλα αθλήματα δεν παραγνωρίζονται καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα των αθλητικών δρώμενων την Κύπρο. Από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και τις κλειστές αίθουσες διαφόρων αγωνισμάτων, στο Τρόοδος και από εκεί στον βυθό των θαλασσών μας και μέχρι τον Ακάμα, η έκθεση γίνεται το όχημα για ένα μικρό οδοιπορικό στη Κύπρο με κύριο άξονα τον αθλητισμό. Μέσα από αυτήν τη ροή, οι αθλητικοί φωτογράφοι, ως μάρτυρες και αφηγητές της αθλητικής ζωής, δίνουν ζωή και πνοή στις στιγμές δράσης και συναισθημάτων και αναδεικνύεται η σημασία και η σπουδαιότητα του αθλητισμού και της αθλητικής φωτογραφίας στη Κύπρο.

Φωτογράφοι: Πάρις Ανδρέου / Ανδρέας Ιακώβου / Κώστας Κωνσταντίνου / Γιώργος Μιχαήλ / Νίκος Σαββίδης / Πάμπος Σαββίδης / Σάκης Σαββίδης / Χαρά Σαββίδη.

4820806948231603 Faces - ©Δημήτρης Βαττής - ©Demetris Vattis
LPF - Limassol Photography Festival 2024. Theme, 'Αθλος / Athlos. Exhibition, Faces - ©Δημήτρης Βαττής - ©Demetris Vattis

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΈΚΘΕΣΗ «FACES» | Πλατεία Συντάγματος (κοντά στο παλιό λιμάνι)

Η έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Βαττή, με πορτραίτα Κυπρίων αθλητών και αθλητριών με τίτλο «Faces», παρουσιάζει σημαντικές προσωπικότητες του σύγχρονου κυπριακού αθλητισμού, μέσα μια διαφορετική και σύγχρονη φωτογραφική ματιά. Καθώς τα πιο πολλά πορτραίτα είναι εκτός φυσικού αθλητικού περιβάλλοντος, ο Δημήτρης προσεγγίζοντας την κάθε προσωπικότητα εκτός τετριμμένων, μας την επανασυστήνει με την κάθε φωτογραφία να είναι ανείπωτες προσωπικές και αθλητικές ιστορίες στο δρόμο προς την κατάκτηση της κορυφής και τη δόξα. Η φήμη των αθλητών και αθλητριών μας, ως ήρωες και σύμβολα, ξεπερνά τα όρια των αγωνιστικών χώρων στους οποίους διαπρέπουν και επεκτείνεται στη ίδια την κυπριακή κοινωνία και ιστορία. Οι φωτογραφίσεις έγιναν για τα περιοδικά του συγκροτήματος «ο Φιλελεύθερος», Omikron και Down Town, με αφορμή κάποιο σημαντικό γεγονός για τους αθλητές και αθλήτριες μας.

Αθλητές: Καλία Αντωνίου / Νικόλας Αντωνίου / Ελένη Αρτυματά / Ηλίας Γεωργίου / Μάριος Γεωργίου / Άντρη Ελευθερίου / Ανδρέας Καριόλου / Παύλος Κοντίδης / Απόστολος Παρέλλης / Milan Trajkovic / Άντρη Χριστοφόρου.

4820806115604353 Οι Αδάμαστοι - The Untamed - ©Στέφανος Κουρατζής -©Stefanos Kourazis
LPF - Limassol Photography Festival 2024. Theme, 'Αθλος / Athlos. Exhibition, Οι Αδάμαστοι - The Untamed - ©Στεφανος Κουρατζής -©Stefanos Kourazis

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΈΚΘΕΣΗ «ΟΙ ΑΔΑΜΑΣΤΟΙ» | Πλατεία Συντάγματος, (κοντά στο παλιό λιμάνι)

Η φωτογραφική έκθεση του Στέφανου Κουρατζή "Οι Αδάμαστοι", είναι απότιση φόρου τιμής στην απίστευτη ψυχική και νοητική δύναμη αλλά και αποφασιστικότητα και ανθεκτικότητα των Κυπρίων αθλητών με αναπηρίες. Αυτοί οι αθλητές δεν είναι απλά παράδειγμα αθλητικής επίδοσης. Είναι σύμβολα ελπίδας, ανθρώπινης ανθεκτικότητας και πηγή δύναμης για όλους μας. Μέσα από τις φωτογραφίες του Κουρατζή, ο θεατής καλείται να ανακαλύψει την εσωτερική δύναμη και την ανθρώπινη επιμονή των αθλητών μας και τις ελάχιστες, δυστυχώς, αθλήτριες να ξεπερνούν τα φράγματα και τις δυσκολίες, μετατρέποντας σε ευκαιρίες για ανάπτυξη ό,τι τους δυσκόλεψε και να σπάνε τα όρια για κατάκτηση της κορυφής. Όλοι διακατέχονται από μια ακατανίκητη πνευματική δύναμη και η θέληση για συμμετοχή και προσπάθεια για νίκη πέρα από τα αθλητικά όρια. www.kouratzis.com

Αθλητές: Γιώργος Αχιλλέως / Οδυσσέας Γεωργιάδης / Αντρέας Δουλάππας / Παντελής Καϊλής / Μαρία Μανάκου / Χρίστος Μισός / Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης / Νεόφυτος Νικολάου / Γιώργος Παπαηλία / Βίκτωρας Πενταράς / Μάριος Στυλιανού / Μάριος Φιλίππου / Ανδρέας Χαραλάμπους / Πάμπος Χαραλάμπους.

4820806462593127 Sports Spirit - ©Julien Poupart
LPF - Limassol Photography Festival 2024. Theme, 'Αθλος / Athlos. Exhibition, Sports Spirit - ©Julien Poupart

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΈΚΘΕΣΗ «SPORTS SPIRIT» | Γκαλερί Exhibit8

12-27 Απριλίου 2024

Σε συνεργασία με την Galerie Jean-Denis Walter, Γαλλία.

Οι 13 διεθνούς φήμης αθλητικοί φωτογράφοι που εκπροσωπούνται από την Galerie Jean-Denis Walter, και παρουσιάζονται οι φωτογραφίες τους στη γκαλερί Exhibit 8, όλοι τους έχουν μια εξαιρετική ματιά και προσέγγιση και μας προσφέρουν μια ξεχωριστή προσωπική αισθητική εκδοχή του πολύ ιδιαίτερου κόσμου του αθλητισμού. Μια επιλογή 17 σπουδαίων αλλά και βραβευμένων φωτογραφιών, θα διατίθενται προς πώληση με τη κάθε φωτογραφία είναι συλλεκτική καθώς είναι πιστοποιημένη, υπογεγραμμένη, αριθμημένη και περιορισμένης έκδοσης.

Φωτογράφοι: Alexis Berg / Jeremy Bernard / Paul-Henri Cahier / Gerry Cranham / Monica Dalmasso/ Corinne Dubreuil / Laurent Gudin / Maxim Korotchenko / Jean-Baptiste Liautard / Julien Poupart / Alain Schroeder / Franck Seguin / Charlotte Wilson.

Τρίτη 23 Απριλίου 2024 | Λανίτειο Θέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός, 09:30-13:00

Ημερίδα

«Ολυμπιακοί Αγώνες, Πτυχές και Εκφάνσεις μέσα στο χρόνο | Εμπειρίες ζωής»

Το γεγονός θα αποτίσει επίσης φόρο τιμής σε μερικούς από τους πιο συμβολικούς κυπριακούς αθλητές στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού

Εισηγητές: κ. Salina Grenet-Catalano, Πρέσβειρα της Γαλλίας, κ. Κάλλη Χατζηιωσήφ, Αντιπρόεδρος ΚΟΑ , κ. Κλέα Παπαέλληνα, Κοσμήτορας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου

Μαρτυρίες - Εμπειρίες ανθρώπων του αθλητισμού της Κύπρου

κ. Παύλος Κοντίδης, Ολυμπιονίκης, Ιστιοπλόος / κ. Μαριλένα Μακρή, Ολυμπιονίκης, Ιστιοπλόος / κ. Μαρία Παπαδοπούλου, Ολυμπιονίκης Κολύμβησης / κ. Κυριάκος Ιωάννου, Ολυμπιονίκης, Άλματος εις ύψος / κ. Μαρία Μάρκου – Πικκουά, Παραολυμπιονίκης, Άρσης Βαρών σε πάγκο / κ. Νικολάλου Κωνσταντίνα, Διεθνής αθλήτρια, Σκοπεύσεως.

LPF Banner

Πληροφορίες

«Φεστιβάλ Φωτογραφίας Λεμεσού»

Διάρκεια: Μέχρι τις 7 Μαΐου 2024

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες: www.Liphofe.com

Χορηγοί: Υφυπουργείου Πολιτισμού, ΟΠΑΠ Κύπρου

Υποστηρικτές: Δήμος Λεμεσού, Medochimie, UOL, Exhibit8 Gallery,

Delema Mc Cann, Αρχή Λιμένων Κύπρου, Jean-Denis Walter Gallery, ΤΕΠΑΚ, ΣΚΗΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΟΕ, AFP, ΟΠΑΠ Μαραθώνιος, Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, Alliance Française.

Επισήμος συνεργάτης: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Ο Φιλελεύθερος, Goal.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Η υφυπουργός Πολιτισμού στον «Π»: «Το νομοσχέδιο του καθεστώτος καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα»

Αλκίνοος Ιωαννίδης | Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia λόγω κινητοποιήσεων φοιτητών για τη Γάζα

Αλκίνοος Ιωαννίδης | Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia λόγω κινητοποιήσεων φοιτητών για τη Γάζα

Αλκίνοος Ιωαννίδης | Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia λόγω κινητοποιήσεων φοιτητών για τη Γάζα

Ο Τραμπ έμπνευση των Pearl Jam για το νέο τραγούδι «Wreckage»

Ο Τραμπ έμπνευση των Pearl Jam για το νέο τραγούδι «Wreckage»

Ο Τραμπ έμπνευση των Pearl Jam για το νέο τραγούδι «Wreckage»

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης

Needle & Thread Talks | Ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη για ευκαιρίες περιοδείας και εξαγωγής της τέχνης