Oι Fuzz Bus με πρωτότυπο υλικό στο Melting Pot

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.5.2024
Η μπάντα παρουσιάζει αύριο τη δουλειά του τελευταίου χρόνου.

Το κουαρτέτο Fuzz Bus ταξιδεύει στη Λεμεσό, στο Melting Pot, για μία βραδιά με τους ιδιαίτερους ήχους τους από τζαζ ροκ, φανκ, σόουλ και ψυχεδελικό λαϊκό. Η εμφάνισή τους θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, στις 21.30.

Σε αυτή την εμφάνισή τους, θα παρουσιάσουν ένα σετ πρωτότυπου υλικού πάνω στο οποίο δούλεψαν τον τελευταίο χρόνο, που αντλεί από όλες τις επιρροές τους, καθώς και τη μουσική που έχουν διασκευάσει με τον δικό τους τρόπο όλα αυτά τα χρόνια ως ομάδα.

Επηρεασμένοι από την progressive jazz της Mahavishnu Orchestra του John McLauglin, τα ψυχεδελικά μπλουζ του Jimi Hendrix, το progressive folk του Terry Callier και το funk του Sly Stone, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσουν ένα ακαταμάχητο σύνολο πρωτότυπων κομματιών με έντονη ενέργεια που προσελκύει το κοινό, καλώντας τους να το μοιραστούν ένα συναρπαστικό ταξίδι με τους Fuzz Bus.

4843170951247937 image

Λίγα λόγια για τους Fuzz Bus

Οι Fuzz Bus είναι ένα κουαρτέτο που δραστηριοποιείται επί σκηνής εδώ και αρκετά χρόνια. Η μουσική τους αγγίζει τον γενικό όρο τζαζ ροκ, καθώς χαρακτηρίζεται από έντονα στοιχεία τζαζ και αυτοσχεδιασμού, φανκ και σόουλ και ψυχεδελικό λαϊκό.

Το γκρουπ, έχοντας δοκιμαστεί σε αμέτρητα live από φεστιβάλ μέχρι μουσικές σκηνές και μπαρ τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας επί σκηνής και έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης ως μουσική οντότητα.

Η μπάντα

Λευτέρης Μουμτζής: Μπάσο / Φωνή

Ερμής Μιχαήλ: Κιθάρα

Ανδρέας Παντελή: Πιάνο / Πλήκτρα

Στέλιος Ξυδιάς: Ντραμς

Πληροφορίες

Οι Fuzz Bus στη Λεμεσό

Ημερομηνία: Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ώρα: 21.30

Είσοδος: €10

Χώρος: The Melting Pot [Ελευθερίας 133, 3042, Λεμεσός]

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

Στην Επιτροπή Παιδείας τα ζητήματα Συμφωνικής και θεάτρου «Παλλάς»

Στην Επιτροπή Παιδείας τα ζητήματα Συμφωνικής και θεάτρου «Παλλάς»

Στην Επιτροπή Παιδείας τα ζητήματα Συμφωνικής και θεάτρου «Παλλάς»