Barking Cats Radio x Deviants | Παρουσιάζουν το «Θερμοκήπιο» στις 14 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.9.2024
Οκτώ DJs από την εγχώρια σκηνή της Techno μουσικής - Τι λένε οι διοργανωτές

Για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιείται η σειρά από πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής, «Θερμοκήπιο», η οποία φέτος λαμβάνει χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20.00, στη Λευκωσία. Το «Π» έκανε μερικές ερωτήσεις και κοινοποιεί στο κοινό τις απαντήσεις και τις λεπτομέρειες που έδωσαν για την ιδέα, τη μουσική αλλά και όσα αφορούν τη διοργάνωση.

Τι είναι το «Θερμοκήπιο»; Πείτε μας λίγα λόγια για την ιδέα.

Το ‘Θερμοκήπιο’ είναι ο χώρος, η ιδέα και η αρχή μιας συνεργασίας μεταξύ δύο ομάδων από την εγχώρια μουσική σκηνή της Κύπρου, που σκοπό έχει να δημιουργήσει μια σειρά από πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που θα μένει αξέχαστο στον κόσμο που θα παρευρεθεί.

Ποιος το διοργανώνει;

Πίσω από την διοργάνωση βρίσκεται η συνεργασία των ομάδων Barking Cats Radio και Deviants.

Το Barking Cats Radio, με πάνω από 3 χρόνια λειτουργίας, είναι το μοναδικό 24/7 Online ραδιόφωνο στην Κύπρο που υποστηρίζει αποκλειστικά την ηλεκτρονική μουσική σε σχεδόν όλο της το εύρος και ειδικά την εγχώρια.

Η ομάδα των Deviants, είναι μια νέα ομάδα στον χώρο που αναπτύσει την δική της κοινότητα τα τελευταία 2 χρόνια, χτίζοντας με πολύ μεράκι τον δικό της ήχο και ύφος.

Πως ξεκίνησε;

Με την πρώτη γνωριμία μεταξύ των ομάδων να γίνεται στά μέσα του 2023, διαπιστώθηκε πως υπάρχει κοινό όραμα και όρεξη μεταξύ τους, έτσι το ‘Θερμοκήπιο(1)’ δεν άργησε να έρθει και να γίνει με επιτυχία τον Σεπτέμβρη του 2023.

Που θα γίνει;

Λίγο έξω από την Λευκωσία, κοντά στην Δευτερά βρίσκεται ο χώρος που θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά το ‘Θερμοκήπιο’. Όπως το λέει και η λέξη, ένα θερμοκήπιο μετατρέπεται σε ένα ολοκληρωμένο πάρτι με 8 DJs από την εγχώρια σκηνή της Techno μουσικής, live visuals από VJ,φωτισμό, ποτό, φαγητό και ξεχωριστό chill-out χώρο, μέχρι το πρωί!

Πληροφορίες

«Θερμοκήπιο» | Barking Cats Radio x Deviants

Ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα: 20.00

Εισιτήρια: https://ra.co/events/1974161

*Θα λάβει χώρα στη Λευκωσία, η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν.

Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες τους στο Instagram: @barkingcatsradio @deviants_cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ξαρκής | Marjolein Guldentops, Charlene Galea, Αριάνα Μαρκουλίδης & Alice Consigli μιλούν στο «Π»

Ξαρκής | Marjolein Guldentops, Charlene Galea, Αριάνα Μαρκουλίδης & Alice Consigli μιλούν στο «Π»

Ξαρκής | Marjolein Guldentops, Charlene Galea, Αριάνα Μαρκουλίδης & Alice Consigli μιλούν στο «Π»

QUEER AS GERMAN FOLK

QUEER AS GERMAN FOLK

QUEER AS GERMAN FOLK