Τριήμερο φεστιβάλ stand-up comedy στη Λεμεσό

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Δημοσιεύθηκε 31.8.2023
Open-mic, παραστάσεις μουσικής κωμωδίας και stand-up comedy έρχονται τον Σεπτέμβριο

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη τέχνη του stand up comedy θα ζωντανέψει τον Σεπτέμβριο στην πλατεία Ηρώων, στη Λεμεσό, προσφέροντας δωρεάν για το κοινό open-mic, παραστάσεις μουσικής κωμωδίας και παραστάσεις stand-up comedy.

Το πρώτο στο είδος του φεστιβάλ, που συνδιοργανώνουν το θέατρο Ριάλτο και η «Στάνταρ Κκόμετυ», θα ανοίξει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στην ειδικά διαμορφωμένη πλατεία Ηρώων, με διαγωνιστικό open-mic, ο νικητής του οποίου θα κερδίσει μια θέση στις επίσημες παραστάσεις του τριημέρου. Η εναρκτήρια τελετή θα ολοκληρωθεί με πάρτι.

Οι παραστάσεις του Σαββατοκύριακου θα ξεκινούν στις 18:00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα λειτουργούν εξωτερικές καντίνες με φαγητό και ποτό, ενώ το κοινό θα μπορεί να απολαύσει παράλληλα δυο χιουμοριστικές μουσικές παραστάσεις.

Το πρόγραμμα θα κορυφώνεται με τις παραστάσεις εντός του θεάτρου και η διασκέδαση θα συνεχίζεται σε παρακείμενο μπαράκι για ποτό, μουσική και συζήτηση με τους κωμικούς. Οι εκδηλώσεις του τριημέρου θα ολοκληρωθούν με την μαγνητοσκόπηση του podcast «Μετά το show», επί σκηνής του θεάτρου, στις 21:15 της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα με το θέαμα, το φεστιβάλ θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν, εντατικά σεμινάρια και ανοικτές συζητήσεις από τους επαγγελματίες κωμικούς, δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να απολαύσει, να γνωρίσει αλλά και να κατανοήσει καλύτερα την αυθεντική stand-up κωμωδία.

Οι παραστάσεις εντός θεάτρου και το διαγωνιστικό open-mic της Παρασκευής αποτείνονται σε άτομα άνω των 16 ετών ενώ το stand- up comedy στην πλατεία Ηρώων, το Σάββατο, για όλη την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία