Hybrid Residency του ΘΟΚ| Σήμερα η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.9.2023
Διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πλατφόρμας θεάτρου, Τheatre in the Palm

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πλατφόρμας θεάτρου Τheatre in the Palm, που στόχο έχει την ανάδειξη ανερχόμενων καλλιτεχνών, ο ΘΟΚ διοργανώνει Hybrid Residency, από τις 6 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2023.

Η πλατφόρμα αποτελεί τριετές, διεθνές πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ οργανισμών διαφόρων ειδικοτήτων από 12 χώρες και έχει την οικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Του προγράμματος ηγείται το Πανεπιστήμιο Τουρκού της Φινλανδίας.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, ως μέλος αυτής της πλατφόρμας θεάτρου, υπενθυμίζει πως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Hybrid residency λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά, με φυσική παρουσία στην Κύπρο την πρώτη βδομάδα, μετάβαση συμμετεχόντων σε Ρουμανία και Βουλγαρία τη δεύτερη βδομάδα και διαδικτυακή συνεργασία με τις υπόλοιπες εννέα χώρες που συμμετέχουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με μέντορες και άλλους καλλιτέχνες από Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, να μοιραστούν γνώσεις και απόψεις, να εμπνευστούν, να μάθουν για διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους εργασίας, να συνδεθούν μέσω του θεάτρου και ίσως ακόμη και να ανοίξουν κάποιες ευκαιρίες για νέα εργασία.

Γλώσσα διεξαγωγής Hybrid Residency: Αγγλική

Πληροφορίες/Υποβολή αιτήσεων μέχρι 6.9.2023: Μαρίνα Μαλένη mmaleni@thoc.org.cy

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και την υποβολή αιτήσεων στο https://theatreinpalm.turkuamk.fi/open-call/. Ελλιπείς αιτήσεις δεν θα εξεταστούν. Πρόκειται για μια θαυμάσια ευκαιρία, για ανερχόμενους καλλιτέχνες, ανεξάρτητα από ηλικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία