Μια εναλλακτική Τσικνοπέμπτη στο Μουσείο Ακρόπολης

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 6.2.2012

Ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα θα είναι το Μουσείο Ακρόπολης στην Αθήνα την Τσικνοπέμπτη, με μενού στο εστιατόριο του μουσείου ειδικά για την ημέρα.


Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν ξεχωριστό απογευματινό καφέ στο εστιατόριο και στις 17:00 να χαρούν την μουσική του Μάνου Χατζηδάκι. Το βράδυ οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 22:00 και το εστιατόριο με τη θέα της φωτισμένης Ακρόπολης ως τα μεσάνυχτα.

Από τις 20:00 θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με φρέσκιες σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικά γλυκά. ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΔΩ.

+ Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210 9000915 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ