THE PERFORMANCE SHOP / .pelma.lia haraki

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.12.2015

Η ομάδα .pelma.lia haraki άνοιξε ήδη στη Λεμεσό το κατάστημα THE PERFORMANCE SHOP, το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στην οδό Σαριπόλου 14.


Μετά τη μεγάλη επιτυχία του καταστήματος πέρσι στη Λευκωσία στα πλαίσια του Pop Up Festival 2014, το Performance Shop ανοίγει και πάλι φέτος με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,  σε ένα καινούριο χώρο στο κέντρο της Λεμεσού, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών από το χώρο των παραστατικών τεχνών και του Performance Art από Κύπρο και το εξωτερικό.


Η ιδέα του καταστήματος είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει άμεση επαφή  με την πράξη της παράστασης ,η οποία στο συγκεκριμένο πλαίσιο αντιμετωπίζεται ως εμπειρία και όχι ως θέαμα, ως πορεία προς την αυτογνωσία και όχι ως διασκέδαση, ως η απόλυτη πολυτέλεια της εποχής μας που δεν είναι άλλη από το να βιώσει κανείς κάτι που δεν μπορεί να επαναληφθεί!


Το PERFORMANCE SHOP γενικά διαθέτει ιδιωτικές παραστάσεις (που απευθύνονται σε ένα άτομο), παραστάσεις κατά παραγγελία και παραστάσεις ON DISPLAY, στη βιτρίνα δηλαδή του καταστήματος. Οι ON DISPLAY παραστάσεις θα πραγματοποιούνται από φιλοξενούμενους καλλιτέχνες της Κύπρου και του εξωτερικού, σε ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει όλο τον Δεκέμβριο και θα είναι δωρεάν για το κοινό και τους περαστικούς. Παράλληλα θα διεξάγονται εργαστήρια αρχίζοντας από το Playformance Day για μικρά παιδιά. Όλο το πρόγραμμα των παραστάσεων και των εργαστηρίων μπορεί να το βρει κανείς με μια επίσκεψη στο κατάστημα ή στην αντίστοιχη ιστοσελίδα www.theperformanceshop.org


Οι καλλιτέχνες και οι συνεργάτες που θα συμμετέχουν στο κατάστημα είναι μεταξύ άλλων οι: Αλέξης Βασιλείου, Μάριος Ιωάννου, Δήμητρα Καλλίτση, Δέσποινα Καννάουρου, Νικόλας Κάσσινος, Πέτρος Κονναρή , Ειρήνη Κουρούβανη, Βανέσσα Κίρζη, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Αντώνης Λιβερόπουλος, Μαρίνα Μακρή, Αριάνα Μαρκουλίδου, Χριστίνα Παπακυριακού, Χριστίνα Πατσαλή, Κυριάκος Σπύρου, Στεργιανή Τσιτζιλώνη, Λία Χαράκη, Μαρία Χαραλάμπους , Γιάννης Χριστοφίδης και Acapella Solo Loop.


+ Το THE PERFORMANCE SHOP λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκυρίακα εκτός Τετάρτης 10:00-13:30 & 15:30-22:30. (Τετ.23/12 & 30/12, 10:00-13:30 & 15:30-22:30). Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99261838 / www.theperformanceshop.org / shoptheperformance@gmail.com / Facebook: The Performance Shop


p1 copy


p2 copy


p3 copy


p4 copy


p5 copy


p6 copy


p7 copy


p8 copy


p9 copy


p10 copy


p11 copy


p12 copy


Φωτογραφίες: © Παύλος Βρυωνίδης / Performance: THE ACTIVE SPECTATOR της Λίας Χαράκη / Ερμήνευσε ο Μάριος Ιωάννου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ