Η αυγουστιάτικη πανσέληνος από αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.8.2018

Μία ξεχωριστή εμπειρία θα προσφέρει στο κοινό φέτος το Τμήμα Αρχαιοτήτων, λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να γιορτάσει την αυγουστιάτικη Πανσέληνο, ανοίγοντας τους αρχαιολογικούς χώρους Κουρίου, Αγίου Γεωργίου Πέγειας και Αρχαίου Ιδαλίου, την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018. 


Οι χώροι θα είναι ανοικτοί μεταξύ των ωρών 7:30 – 11:00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων προσκαλεί το κοινό στους συγκεκριμένους αρχαιολογικούς χώρους, για μια μαγική βραδιά, «Κάτω από το Φεγγάρι», περιδιαβάζοντας τα μνημεία στο σεληνόφως και απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή αίσθηση του χρόνου, αλλά και των αρχαίων καταλοίπων.

Θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε κάθε αρχαιολογικό χώρο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ