Βασίλης Συρίμης

12.6.2010

Τι κάνεις;

Κάνω κυρίως αυτό που μου αρέσει… ανακαλύπτω και ανακαλύπτομαι, δημιουργώ, σχεδιάζω, σκέπτομαι, ονειρεύομαι… Δουλεύω ως επαγγελματίας Interior Designer εδώ και έξι χρόνια και μόλις πέρσι πήρα το δεύτερό μου ΒΑ (Hons) στο Graphic Design.
Προσπάθεια και στόχος μου σε κάθε μου δουλειά είναι πάνω από όλα η λειτουργικότητα και η σωστή αισθητική σε σχέση με τις ανάγκες του χρήστη, αναγνώστη ή παρατηρητή.Είμαι άνθρωπος ανήσυχος που προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα πάντα και να έχω άμεση επαφή με τον κόσμο της τέχνης λαμβάνοντας μέρος σε εικαστικές εκθέσεις και διαγωνισμούς σχεδιασμού.

Πού ήσουν;

Κυριολεκτικά μιλώντας μόλις επέστρεψα σπίτι από θέατρο. Μόλις τελείωσε η πρώτη μου συνεργασία με τον ΘΟΚ. Η τέχνη της σκηνογραφίας ήταν για μένα μια νέα εμπειρία, ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία.

Τι θέλεις να κάνεις;

Να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα και να το δω να εξελίσσεται. Πρόσφατα έχω δημιουργήσει το δικό μου χώρο, το Bazzoo Studio και είμαι ενθουσιασμένος, αφού εκεί έχω τη δυνατότητα να εκφραστώ και να δημιουργήσω τους δικούς μου κανόνες μέσα από κάθε μορφή σχεδιασμού.

You May Also Like

Πάνος Μαλακτός

Ποιος είσαι; Είμαι ο Πάνος Μαλακτός, 23 χρονών, χορευτής και χορογράφος από τη Λεμεσό. ...

Παναγιώτης Δουκανάρης

Ποιος είσαι; Είμαι ο Παναγιώτης Δουκανάρης και κατάγομαι από την Κύπρο. Μέχρι πρόσφατα ζούσα ...

Μαρία Ευθυμίου

Επιμέλεια Θεοδώρα Χρυσοστόμου | Φωτογραφία Ελένη Παπαδοπούλου Τι κάνεις; Ειδικεύομαι στην αρχιτεκτονική φωτογραφία και ...

Ντανιέλα Γεωργίου

Η Ντανιέλα Γεωργίου θήτευσε δίπλα στον Αlexander McQueen και ξεκίνησε το δικό της brand ...

Ήβη Νικολαΐδου

Η Ήβη Νικολαΐδου ξεκινά την πορεία της στην υποκριτική με ένα μπαμ! Ποια είσαι; ...

SQUARE

Τρεις φίλοι οι Σάββας Σαβουλλής, Παναγιώτης Αντωνίου, Αλέξης Χατζηπροκοπίου δημιούργησαν ένα… τετράγωνο στο κέντρο της ...

X