Αναβάλλεται η συναυλία των Duran Duran

Οι Duran Duran επαναπρογραμματίζουν την ευρωπαϊκή καλοκαιρινή τους περιοδεία, ανάμεσα τους τη συναυλία στην Κύπρο, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου, αλλά και εκείνη της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων της φωνής του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Simon Le Bon, οι Duran Duran αποφάσισαν να ακυρώσουν όλες τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, μεταξύ αυτών και εκείνη στην Κύπρο.

Η απόφαση λήφθηκε κοινή συναινέσει από το συγκρότημα, αφού θεωρήθηκε ότι δεν είναι δίκαιο για τους φαν να μην έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Duran Duran και τον βασικό frontman, Simon Le Βon, σε πλήρη φόρμα…

Φαίνεται ωστόσο πως ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό το συντομότερο δυνατό.

Πολύ σύντομα τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τις νέες ημερομηνίες, αλλά και την εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.spicyentertainment.gr, www.123merch.gr.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα Duran Duran ανακοίνωσε σήμερα ότι αναγκάζεται να ακυρώσει την επερχόμενη ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιοδεία του, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Πέμπτη, 14 Ιουλίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και θα έτρεχε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, λόγω των συνεχόμενων φωνητικών προβλημάτων του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Simon Le Bon. Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Le Bon τραυμάτισε τους μυς που ελέγχουν τις φωνητικές του χορδές κατά τη διάρκεια ενός show στις Κάννες στις αρχές Μαΐου 2011, προκαλώντας προσωρινή απώλεια τμήματος του φωνητικού του εύρους. Με συνεχόμενη φυσιοθεραπεία και ένα αυστηρό θεραπευτικό πλάνο, η ιατρική ομάδα του τραγουδιστή είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει σε πλήρη φόρμα πολύ σύντομα, αλλά μιας και ο συγκεκριμένος χρόνος δε μπορεί να προβλεφθεί, συνιστούν τη μετακίνηση των ευρωπαϊκών συναυλιών, ώστε να αποφευχθεί η απογοήτευση των φανς στο τελευταίο λεπτό.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι απογοητευμένα με τα νέα της ακύρωσης των προγραμματισμένων συναυλιών και θα προσπαθήσουν ώστε να επαναπρογραμματίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ημερομηνίες αργότερα μέσα στη χρονιά ή στις αρχές του 2012. Καθώς περιμένουν τον Simon να αναρρώσει πλήρως, δουλεύουν μαζί στο στούντιο, κάνουν πρόβες, για να συνεισφέρουν στη διαδικασία ανάρρωσης.

Η αναβολή του “All You Need Is Now World Tour”, για την υποστήριξη του 13ου άλμπουμ του συγκροτήματος, είναι μόλις η δεύτερη φορά στην 30χρονη πορεία του που το συγκρότημα αναγκάζεται να μετακινήσει έναν αριθμό εμφανίσεων για λόγους υγείας. Η σημερινή ήταν μία δύσκολη απόφαση μιας και η υγεία του Simon έχει παρουσιάσει αλματώδη βελτίωση από το προ ολίγον εβδομάδων συμβάν της Γαλλίας και νιώθει ότι θα επιστρέψει 100% δυνατός. Τα μέλη του συγκροτήματος δεν επιθυμούν τη μετακίνηση ή ακύρωση συναυλιών την τελευταία στιγμή, μιας και αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι και για τους  φαν και τις ομάδες που έχουν αναλάβει την προώθηση των συναυλιών. Με γνώμονα αυτή τη σκέψη, αποφάσισαν να μετακινήσουν ολόκληρο το καλοκαιρινό κομμάτι της ευρωπαϊκής περιοδείας και δεν θα προγραμματίσουν νέες ημερομηνίες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η φωνή του Simon Le Bon.

Ελπίζουμε σε επαναπρογραμματισμό όσο το δυνατόν περισσοτέρων ημερών και συνιστούμε στους φαν να κρατήσουν τα εισιτήρια τους τα οποία θα είναι έγκυρα και στις νέες ημερομηνίες.

Πληροφορίες θα ανακοινωθούν άμεσα, μόλις το συγκρότημα διασφαλίσει του χώρους των νέων ημερομηνιών, στο www.duranduran.com, καθώς και στις ιστοσελίδες των τοπικών διοργανωτών.

Μιλώντας σήμερα από τη Βρετανία, όπου όλα τα μέλη της μπάντας συναντήθηκαν με στόχο να αποφασίσουν το μέλλον της περιοδείας, ο τραγουδιστής Simon Le Bon είπε σχετικά: «Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω μία τέτοια απόφαση καθώς ο τραυματισμός που έχω είναι εσωτερικός και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι να επουλωθεί πλήρως. Κάθε μέρα βλέπω βελτίωση και κάθε εβδομάδα αναρρώνει ένα μέρος του φωνητικού μου εύρους. Αυτό που δε θέλουν οι γιατροί είναι όμως να ρισκάρω κάποιο περαιτέρω τραυματισμό, γι’ αυτό και με συμβούλεψαν να παραμείνω περισσότερο χρόνο μακριά από συναυλίες για να αναρρώσω πλήρως. Αν γνωρίζαμε ακριβώς πότε αυτό θα ήταν, δε θα ακυρώναμε όλες τις εμφανίσεις μας, αλλά νιώθουμε ότι δεν είναι δίκαιο για τους φανς να μεταβάλλουμε αποσπασματικά τις συναυλίες μας. Είμαι τυχερός που τα τελευταία τριάντα χρόνια δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό και ο τραυματισμός, παρότι ενοχλητικός, δεν είναι πλέον τόσο σοβαρός. Κάνω τα πάντα ώστε να το ξεπεράσω και να επιστρέψω στη φόρμα μου όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έχουμε μία καταπληκτική παραγωγή που δουλεύει μαζί μας σε αυτή την περιοδεία και τα καινούρια τραγούδια ακούγονται υπέροχα. Αυτό δε θα μπορούσε να συμβεί σε χειρότερο χρόνο – αλλά προσπαθώ να ολοκληρώσω τη θεραπεία μου, διατηρώντας θετική σκέψη, μιας και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο».

 

You May Also Like

Στην Κύπρο οι Roberto Zuccarino και Magdalena Valdez

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές του ταγκό, ο Roberto Zuccarino και η Magdalena Valdez από την ...

Σκανδαλώδης διαχείριση του Μουσικού Εργαστηρίου Εγχόρδων

Επιστολή όπου γίνεται λόγος για σκανδαλώδη οικονομική διαχείριση του Μουσικού Εργαστηρίου Εγχόρδων έφτασε την ...

Αποσύρθηκε το «άγαλμα» του Ερντογάν από φεστιβάλ τέχνης στο Βισμπάντεν

Η πόλη του Βισμπάντεν απέσυρε στη διάρκεια της περασμένης νύκτας, εξαιτίας της πολεμικής που ...

«Ο Έβρος απέναντι» των Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα

Η κωμωδία του καταξιωμένου συγγραφικού διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Ο Έβρος απέναντι», ...

«Ιφιγένεια εν Αυλίδι» πλάι στη νεκρή ζώνη

Δίπλα στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας ανεβάζει τη νέα του παραγωγή το «Φανταστικό Θέατρο», με την ...

H Γυάλινη Μάντρα του Ρένου Εφεσόπουλου

Τη νέα σειρά εικαστικών έργων με τίτλο Γυάλινη Μάντρα παρουσιάζει ο Ρένος Εφεσόπουλος στη ...

X