Παναγιώτης Λάρκου

30.10.2011

Ο Παναγιώτης Λάρκου θέλει να παίξει wii αλλά δεν τον αφήνει το θέατρο

Τι έκανες;

Σπούδασα, έπαιξα, έγραψα, σκηνοθέτησα, έχασα όλα μου τα μαλλιά και παντρεύτηκα. Η σειρά δεν είναι αυστηρά χρονολογική, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Κατόπιν έβαλα όλο το σπίτι σε ένα κοντέινερ και γύρισα από την Ελλάδα στην Κύπρο γιατί έτσι. Τον τελευταίο χρόνο έπαιζα στην τηλεόραση, έπαιζα στο θέατρο, έπαιζα wii όποτε προλάβαινα και σκηνοθέτησα “Το ψυγείο” του Copi για την ομάδα “όλβος” του Ευτύχιου Πουλλαΐδη.

Σ’ αρέσει το ψυγείο σου;

Μου αρέσει το ψυγείο, γιατί είναι ένα ψυγείο αντιρατσιστικό και ο ρατσισμός ήταν και πάντα θα είναι ένα άσχημο πράγμα. Πολύ.
Μου αρέσει το ψυγείο γιατί αρέσει στα παιδιά που παίζουν σε αυτό, αρέσει στον κόσμο που το παρακολουθεί, γιατί αρέσει στη σύζυγό μου, τον “πολυτιμότερο” συνεργάτη που θα μπορούσε ποτέ να έχει ένας σκηνοθέτης. Μου αρέσει γιατί αποδεικνύει -σε πείσμα πολλών- πως το θέατρο δεν έχει ανάγκη τη σοβαροφάνεια [πάμε όλοι μαζί: όξω οι σοβαροί, φτύστε όλοι με το τρία! ένα, δύο, τρία, φτου!]
Για να είναι σοβαρό, μου αρέσει γιατί είναι όμορφο να μοιράζεσαι την αλήθεια σου με τους θεατές σου και ταυτόχρονα να διατηρείς κρύο το νερό σου, κατεψυγμένο το φασολάκι σου και φρέσκες τις ιδέες σου.

Τι θα κάνεις;

Θα συνεχίσω να παίζω στην τηλεόραση για το ΡΙΚ, στο “Σπιρτόκουτο” για την ΕΘΑΛ και τον Φεβρουάριο θα σκηνοθετήσω τον Λευτέρη Σαλωμίδη στο “Killer”. Πολύ φοβάμαι πως θα έρθει το καλοκαίρι και δεν θα έχω παίξει καθόλου wii τελικά.

+ “Το ψυγείο” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου από 1η μέχρι 6 Νοεμβρίου στη Β’ Δημοτική Αγορά [Θέατρο Ένα] Λεμεσού. Πρωταγωνιστούν ο Ευτύχιος Πουλλαΐδης στο ρόλο μιας τραβεστί, ο Πέτρος Γιωρκάτζης, ο Γιώργος Κολιάς και ο ίδιος ο Λάρκου. Κρατήσεις τηλ. 96458399. Εισιτήρια προς 12 ευρώ.

You May Also Like

Βαλεντίνος Κόκκινος

12.9.2010 Τι κάνεις; Συμμετέχω με ιδιαίτερη χαρά στην παράσταση “Ρουμπελστίλτσκιν” της Παιδικής Σκηνής του ...

Arda

Η Arda κάνει το πρώτο βήμα στη δισκογραφία Τι ετοιμάζεις; Συνθέτω, παίζω πιάνο και ...

Aimtheforest studio

1.5.2011 Ο Γιάννος και η Μαρία Κουφτερού βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο ...

Μέλανη Σπαθιά

Ποια είσαι; Είμαι η Μέλανη Σπαθιά, εικονογράφος και μία από τα 3dots, Three Dots ...

Αρτέμης Ψαθάς

O Αρτέμης Ψαθάς βλέπει, κινείται και πάει παντού Πού βλέπεις; Παντού. Όσο τετριμμένο και ...

Χριστίνα Χριστοφή

Η Χριστίνα Χριστοφή βλέπει, κυρίως, χρώματα Τι ζωγραφίζεις; Ζωγραφίζω τον εαυτό μου και τις ...

X