Παναγιώτης Λάρκου

30.10.2011

Ο Παναγιώτης Λάρκου θέλει να παίξει wii αλλά δεν τον αφήνει το θέατρο

Τι έκανες;

Σπούδασα, έπαιξα, έγραψα, σκηνοθέτησα, έχασα όλα μου τα μαλλιά και παντρεύτηκα. Η σειρά δεν είναι αυστηρά χρονολογική, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Κατόπιν έβαλα όλο το σπίτι σε ένα κοντέινερ και γύρισα από την Ελλάδα στην Κύπρο γιατί έτσι. Τον τελευταίο χρόνο έπαιζα στην τηλεόραση, έπαιζα στο θέατρο, έπαιζα wii όποτε προλάβαινα και σκηνοθέτησα “Το ψυγείο” του Copi για την ομάδα “όλβος” του Ευτύχιου Πουλλαΐδη.

Σ’ αρέσει το ψυγείο σου;

Μου αρέσει το ψυγείο, γιατί είναι ένα ψυγείο αντιρατσιστικό και ο ρατσισμός ήταν και πάντα θα είναι ένα άσχημο πράγμα. Πολύ.
Μου αρέσει το ψυγείο γιατί αρέσει στα παιδιά που παίζουν σε αυτό, αρέσει στον κόσμο που το παρακολουθεί, γιατί αρέσει στη σύζυγό μου, τον “πολυτιμότερο” συνεργάτη που θα μπορούσε ποτέ να έχει ένας σκηνοθέτης. Μου αρέσει γιατί αποδεικνύει -σε πείσμα πολλών- πως το θέατρο δεν έχει ανάγκη τη σοβαροφάνεια [πάμε όλοι μαζί: όξω οι σοβαροί, φτύστε όλοι με το τρία! ένα, δύο, τρία, φτου!]
Για να είναι σοβαρό, μου αρέσει γιατί είναι όμορφο να μοιράζεσαι την αλήθεια σου με τους θεατές σου και ταυτόχρονα να διατηρείς κρύο το νερό σου, κατεψυγμένο το φασολάκι σου και φρέσκες τις ιδέες σου.

Τι θα κάνεις;

Θα συνεχίσω να παίζω στην τηλεόραση για το ΡΙΚ, στο “Σπιρτόκουτο” για την ΕΘΑΛ και τον Φεβρουάριο θα σκηνοθετήσω τον Λευτέρη Σαλωμίδη στο “Killer”. Πολύ φοβάμαι πως θα έρθει το καλοκαίρι και δεν θα έχω παίξει καθόλου wii τελικά.

+ “Το ψυγείο” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου από 1η μέχρι 6 Νοεμβρίου στη Β’ Δημοτική Αγορά [Θέατρο Ένα] Λεμεσού. Πρωταγωνιστούν ο Ευτύχιος Πουλλαΐδης στο ρόλο μιας τραβεστί, ο Πέτρος Γιωρκάτζης, ο Γιώργος Κολιάς και ο ίδιος ο Λάρκου. Κρατήσεις τηλ. 96458399. Εισιτήρια προς 12 ευρώ.

You May Also Like

Alex and the dukes

Ποιοι είστε; Είμαστε οι Alex and the Dukes. Η Alex August είναι η φωνή ...

Ερμίνα Εμμανουήλ

Ποια είσαι; Είμαι η Ερμίνα Εμμανουήλ, είμαι εικονογράφος και γραφίστρια. Ζω και εργάζομαι στη ...

TriCoolOre

Οι TriCoolOre “σερβίρουν” το πρώτο τους άλμπουμ, Oregano Infused Ποιοι είστε; Τρεις νομάτοι [tri] ...

Στέφανος Ριρής

21.11.2010 Ο Στέφανος Ριρής βρίσκεται κάπου μεταξύ Καραϊβικής και Ακάμα, διδακτορικού και φλαμένκο Τι ...

Μιχάλης Ευσταθίου – Κοσμήματα Out of M.E

Ποιος είσαι;  Είμαι ο Μιχάλης, σχεδιαστής και δημιουργός των Out of M.E, της πρώτης ...

Κλαύδια Μπαλαμπανίδου

Ποια είσαι; Είμαι η Κλαύδια Μπαλαμπανίδου. Σπούδασα στο πανεπιστήμιο της Κέρκυρας Audiovisual Arts, έζησα ...

X