Σιμόνη Παπαευσταθίου

Η Σιμόνη Παπαευσταθίου υφαίνει στον αργαλειό αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή της

Πώς υφαίνεις;
Χρησιμοποιώ διάφορα υλικά [κλωστές με διάφορες υφές, κορδέλες, δαντέλες, χάντρες και άλλα] και λατρεύω την ιδέα τού να δημιουργώ από μόνη μου ένα ύφασμα, όπως ακριβώς το φαντάζομαι, με τα χρώματα και τις υφές που αγαπώ. Κάθε φορά ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα, που πολλές φορές με εκπλήσσει και εμένα την ίδια. Επίσης, λατρεύω να βλέπω τα υφαντά μου να μεταμορφώνονται σε πολύχρωμα αξεσουάρ και να ξέρω πως τα έχω φτιάξει χρησιμοποιώντας τη δική μου φαντασία και αγάπη!

Πού είσαι;
Συνήθως στον κόσμο μου, αλλά συγκεκριμένα βρίσκομαι στο στούντιό μου, στη Λευκωσία, παρέα με τον αργαλειό και τους αμέτρητους κώνους από κλωστές! Ονειροπολώ και υφαίνω με τις ώρες, ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική.

Τι θέλεις;
Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Να δημιουργώ τα δικά μου αξεσουάρ από χειροποίητα υφαντά και να τα αγαπήσει ο κόσμος όσο και εγώ. Η δημιουργία, η έμπνευση, η φαντασία και τα χρώματα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για μένα και δεν θέλω ποτέ να σταματήσουν να υπάρχουν στη ζωή μου!

+ Η Σιμόνη [Simoni Textile Designs] θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή με τίτλο “Sweet ice cream Africa” για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 στο Seven Lounge Bar στη Λευκωσία την Κυριακή 29 Απριλίου στις 15:30. Πληροφορίες τηλ. 99559963 | info@simonitextiles.com | www.simonitextiles.com

You May Also Like

Ρεβέκκα Στυλιανού

Η Ρεβέκκα Στυλιανού φτιάχνει ταινίες με την τεχνική του “stop motion animation” Τι κάνεις; ...

Arda

Η Arda κάνει το πρώτο βήμα στη δισκογραφία Τι ετοιμάζεις; Συνθέτω, παίζω πιάνο και ...

Γιάννης Μίνως

Ο Γιάννης Μίνως άφησε την Αθήνα και προσγειώθηκε στο κυπριακό σανίδι Ποιος είσαι; Είμαι ...

Ανδρομάχη Θεοφάνους

Επιμέλεια Θεοδώρα Χρυσοστόμου Ποια είσαι; Είμαι η Ανδρομάχη Θεοφάνους. Γεννήθηκα στη Βουδαπέστη όπου έζησα ...

Δάφνη Γεωργιάδη

Ποια είσαι; Είμαι η Δάφνη Γεωργιάδη και είμαι 29 χρονών. Έχω καταγωγή από Κω ...

Ελένη Ιωάννου

Η Ελένη Ιωάννου κινείται εντός και εκτός συμβατικού θεατρικού χώρου Τι κάνεις; Είμαι σκηνογράφος ...

X