Μynude

Οι Chris και Julien είναι το μουσικό δίδυμο Μynude

Τι παίζετε;

Θέλουμε να βλέπετε τη ζωή μέσα από τους ήχους μας, καθώς αυτοί κάνουν μασάζ στα σπλάχνα σας προκαλώντας μια αιώνια κατάσταση υπερβολικής ροής. Η μουσική και ο ρυθμός από τα όργανά μας προκαλούν κατακλυσμό δημιουργικότητας και υπενθυμίζουν τις ξεχασμένες αλλά αινιγματικές χαρούμενες σκέψεις. Το λιγότερο είναι περισσότερο και με τη χρήση μινιμαλιστικής techno, καταλάβαμε πως αυτή η φράση είναι εξαιρετικά ακριβής. Αφήνει χώρο στο μυαλό μας για να παίζουμε με τη δομή που παρέχουμε μέσα από τους ήχους και τους ρυθμούς μας. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει έξυπνα μιξαρίσματα με τη χρήση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Γιατί παίζετε;

Πιστεύουμε στην ανθρώπινη συνεργασία και την κοινωνικοποίηση. Όταν ο κόσμος συνευρίσκεται για ένα κοινό σκοπό, στόχο ή πεποίθηση, αρχίζουν να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Προσπαθούμε να προωθούμε αυτή την κουλτούρα μέσα από τη μουσική μας, φέρνοντας τον κόσμο μαζί. Προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο οικείοι και να επιτυγχάνουμε μια διαδραστική παρουσίαση κάθε φορά. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά στο λύκειο, αλλά δεν φανταστήκαμε ποτέ πως θα δημιουργούσαμε τους Mynude μαζί. Ήταν απλά θέμα συνεύρεσης στο σωστό μέρος, τη σωστή ώρα. Ο Χρίστος Ερωτοκρίτου τέλειωσε το πτυχίο του στα Συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης και ο Τζούλιαν Βασσιάδης στις Οπτικές Επικοινωνίες. Έμοιαζε ένα υπέροχο μείγμα πεδίων και αποδείχτηκε πως, πραγματικά, ήταν. Ο Χρίστος δημιούργησε ένα λογισμικό που χρησιμοποιούμε σε μόνιμη βάση είτε για να παίζουμε είτε για να δημιουργούμε μουσική. Ο Τζούλιαν από την άλλη χειρίζεται το μάρκετινγκ των Mynude.

Πού παίζετε;

Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί ταξιδεύουμε σε αρκετές χώρες του κόσμου και μοιραζόμαστε τη μουσική μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε εγκατεστημένοι στο Λονδίνο, αλλά ταξιδέψαμε και παίξαμε στην Ινδία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Κύπρο. Έχουμε παίξει σε διάφορους χώρους, από συνέδρια μουσικής μέχρι εναλλακτικά μη εμπορικά στέκια. Δεν έχουμε προτίμηση ως προς το πού θα παίξουμε, αρκεί να έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε ό,τι αποδείχθηκε πως είναι αρκετά ιδιαίτερο.

You May Also Like

Θέκλα Παπαδοπούλου

Ποια είσαι; Είμαι η Θέκλα Παπαδοπούλου και είμαι εικαστικός. Γεννήθηκα στη Λεμεσό το 1978 ...

Άντρη Λαζάρου

Η Άντρη Λαζάρου συγχρονίζεται, συνδράμει και συνδημιουργεί στο CIPAF Τι κάνεις; Πρόσφατα έχω αποφοιτήσει ...

Ελεονώρα και Πηνελόπη Βασιλείου

Ποιες είστε; Εγώ είμαι η Ελεονώρα Βασιλείου. Μόλις πριν 6 μήνες αποφοίτησα από τη ...

Ελενίτσα Γεωργίου

Η Ελενίτσα Γεωργίου βρίσκεται όπου υπάρχουν παιδιά για να τους μάθει μουσική παίζοντας μαζί ...

Χριστιάνα Ιωάννου

Ποια είσαι; Είμαι η Χριστιάνα Ιωάννου, δραματουργός χορού και παραστατικών τεχνών. Ως σινεφίλ, διαχειρίζομαι ...

Στέλιος Κύπρου

O Στέλιος Κύπρου “πλάθει” έναν ευσυνείδητο τρόπο ζωής (και φλιτζάνια) Τι φτιάχνεις; Φτιάχνω μια ...

X