Ταινία η ζωή του Μπον Σκοτ

Η ζωή του θρυλικού τραγουδιστή των AC/DC Μπον Σκοτ γυρίζεται σε ταινία.

Η παραγωγή της ταινίας, που θα σκιαγραφεί τη ζωή του πρώτου τραγουδιστή της μπάντας -ο οποίος απεβίωσε στο Λονδίνο το 1980, σε ηλικία 33 ετών μετά από μια νύχτα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ-, έχει αρχίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον ηθοποιό Ρομπ Λιότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία θα τιτλοφορείται «Bon Scott: The Legend Of AC/DC» και επικεντρώνεται στην άνοδο του συγκροτήματος στη δόξα στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ «High Voltage» και «Highway to Hell».

Σε δηλώσεις του στο Channel24 της Αυστραλίας, ο σκηνοθέτης Τζέι Αρ Γκέτσες ανέφερε: «Η ιστορία του Μπον Σκοτ αποτελεί μια κλασσική τραγωδία. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, άφησε το στίγμα του και πέθανε σε υπερβολικά νεαρή ηλικία. Ήταν ένας απροσάρμοστος άνθρωπος, ο οποίος βρήκε καταφύγιο στη ροκ μουσική και έγινε αθάνατος κυνηγώντας το όνειρό του. Πρόκειται για μια ιστορία που αξίζει προβολής».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Channel24, βρέθηκαν οι ηθοποιοί και για τα υπόλοια μέλη της μπάντας -Μάλκολμ Γιανγκ, Άνγκους Γιανγκ, Μαρκ Έβανς, Φιλ Ραντ- καθώς και για την πρώην φιλενάδα του Μπον, Μάργκαρετ Σμιθ.

Ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ταινίας σημειώνει πως αυτή «δίνει έμφαση σε μια ζωτικής σημασίας περίοδο για την ιστορία της μπάντας, όπου ο Μπον Σκοτ βοήθησε στην εκτόξευσή της στη διεθνή σκηνή, αλλά δεν μπορεί να γευτεί τους καρπούς του έργου του».

Μετά τον θάνατο του Μπον, το συγκρότημα σκέφτηκε να τα παρατήσει. Ενθαρρύνθηκαν ωστόσο από την οικογένειά του να συνεχίσουν. Συνεπώς, ανέθεσαν τα φωνητικά της μπάντας στον Μπράιαν Τζόνσον και κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Back in Black» εις μνήμην του μακαρίτη Σκοτ και το οποίο βρίσκεται στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία.

ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

You May Also Like

MAKERsHOUSE Residency 2021

Το πρόγραμμα φιλοξενίας MAKERsHOUSE του Youth Makerspace Larnaka, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, επανέρχεται για ...

Δημoτικό Θέατρο Λευκωσίας: Εγκαίνια στις 18 Ιουνίου

Στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας. Τα εγκαίνια ήταν ...

Αγορά του κτηρίου CVAR : Ανακοίνωση Δήμου Λευκωσίας

Διαχρονική πολιτική του Δήμου Λευκωσίας αποτελεί η μόνιμη αναζωογόνηση της εντός των τειχών πόλης ...

Βόλτα στις «Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης»

Ακολουθήσαμε τη διαδρομή της έκθεσης United States of Europe, η οποία πραγματοποιείται σε έξι ...

Στην Κίνα είναι η θέα… της αγοράς τέχνης

Τους Ρώσους και Ασιάτες συλλέκτες έργων τέχνης ανέδειξε το 2011, σε ό,τι αφορά την ...

PERVOLLYWOOD – Pervolia International Film Festival 2-3 Σεπτεμβρίου

Τα Περβόλια μετατρέπονται σε Pervollywood με μια σειρά από θερινές προβολές και δρώμενα στο ...

X