Όταν ο Μπρους «συνάντησε» την Μαντόνα

Σχεδόν 300 εκατ. δολάρια εισέπραξε από τις 88 συναυλίες της εντός του 2012 η Μαντόνα, με τον Μπρους Σπρίνγκστιν να ακολουθεί με 210 εκατ. δολάρια. Είναι ωραίο να είσαι στην κορυφή με τέτοια δεδομένα!

Η 54χρονη Μαντόνα, βασίλισσα της ποπ και ό,τι άλλο θέλετε, κέρδισε συγκεκριμένα 296,1 εκατ. δολάρια. Ο θρύλος της ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν και το συγκρότημά του εισέπραξαν 210,2 εκατ. δολάρια ενώ ο Ρότζερ Γουότερς, ιδρυτής των Pink Floyd, κέρδισε 186,4 εκατ. δολάρια από τις συναυλίες του. 

MADONA
Η μέση τιμή του εισιτηρίου για τις εμφανίσεις του Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν 91,95 δολάρια, πολύ κάτω από τον μέσο όρο της τιμής των εισιτηρίων της Μαντόνα, στα 140,38 δολάρια και του Ρότζερ Ουότερς, που κόστιζαν 110,96 δολάρια.

Οι παλαίμαχοι της παγκόσμιας μουσικής, ενώ δεν είναι πλέον στην κορυφή των charts, παραμένουν ψηλά στις συναυλίες τους, καθώς διαθέτουν μεγαλύτερα ηλικιακά ακροατήρια που μπορούν να πληρώσουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων, σύμφωνα με συντάκτη του Pollstar.

Οι Ρόλινγκ Στόουνς με μέση τιμή εισιτηρίου 529,51 δολάρια και με μόλις πέντε εμφανίσεις το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο,κέρδισαν συνολικά 35,5 εκατ. δολάρια ποσό αρκετά υψηλό για τον αριθμό των εμφανίσεων και κατέλαβαν την 33η θέση στον σχετικό κατάλογο.

Η Lady Gaga ήταν στην πέμπτη θέση με συνολικές απολαβές 161,4 εκατομμύρια δολάρια. Οι Μετάλικα κέρδισαν 86,1 εκατομμύρια δολάρια σε 30 παραστάσεις.

Στη δεκάδα βρέθηκαν επίσης ο Έλτον Τζον με 69,9 εκατομμύρια δολάρια και οι Red Hot Chili Peppers με 57,8 εκατομμύρια δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, και παρά τις μουσικές «αντιξοότητες» με την μάστιγα της «ελαφροποπ», η ροκ κέρδισε το στοίχημα των ζωντανών συναυλιών για το ’12.

Καλή συνέχεια!

ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

You May Also Like

Γλυπτό του Θόδωρου Αγγελόπουλου από τον Προτότσκι

Πρόταση στον Δήμο Θεσσαλονίκης για μια δωρεά της προτομής του Θόδωρου Αγγελόπουλου κάνει ο ...

The Short Film Day στη Δημοτική Αγορά

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου συμμετέχει στην πρωτοβουλία Short Film Day (Le ...

Ανακοινωση ΘΟΚ σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση

Με αφορμή φήμες ή και δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είτε ...

Έργο που εντοπίστηκε σε ναό στην Κρήτη αποδίδεται στον Ελ Γκρέκο

Τον εντοπισμό μιας εικόνας που πολύ πιθανό να αποτελεί ένα από τα πρωιμότερα έργα ...

Aπεβίωσε η ζωγράφος Καίτη Στεφανίδου

«Αισθάνομαι ότι αυτή η ζωή είναι πέρα από τις αισθήσεις μας, ότι υπάρχει κάτι ...

Έντονη αγανάκτηση Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου και Κλαδικής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ για τα νέα μέτρα

Σύσσωμοι οι καλλιτέχνες-μέλη της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου και της Κλαδικής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, ...

X