Ταινία για τους Ramones επιδιώκει η χήρα του Johny

Στην αποκάλυψη ότι έχει στα χέρια της προσφορές για την παραγωγή βιογραφικής ταινίας για τους Ramones, προχώρησε η χήρα του κιθαρίστα του συγκροτήματος, Linda.

Μιλώντας στο Rolling Stone η χήρα του Johny Ramone ανέφερε ότι μόνο ένα κομμάτι λείπει για τη διατήρηση της κληρονομιάς του punk rock συγκροτήματος από τις ΗΠΑ. Η Linda δεν είναι σίγουρη ακόμη για το πού θα επικεντρωθεί η ταινία, αν θα είναι μια πλήρης ιστορική αναδρομή στην πορεία του συγκροτήματος ή θα βασιστεί στην αυτοβιογραφία του Johny, Commando, η οποία κυκλοφόρησε πέρσυ. Αυτό ενδεχομένως να εξαρτηθεί και από τις εταιρείες που διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής του συγκροτήματος.

Ωστόσο, η Linda φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει με ή χωρίς συμφωνία. «Θα είναι πολύ ωραίο να γυριστεί μια ταινία για τους Ramones movie. Θα γυρίσουμε μία, ό,τι κι αν συμβεί», πρόσθεσε. «Ίσως βασιστεί περισσότερο στο Commando. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή», διευκρίνισε η χήρα του Johny.

Στην ερώτηση ποιον θα ήθελε να ενσαρκώσει τον σύζυγό της στην ταινία απάντησε πως όλοι θα ήθελαν τον Johnny Depp να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, γιατί οι δυο τους ήταν φίλοι. «Το συγκρότημά του άνοιξε τους Ramones πολλά χρόνια πριν», σημείωσε η Linda. Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να χρειαστεί κάποιος νεαρότερος για να αναλάβει τον ρόλο, καθώς οι Ramones μεσουρανούσαν στην ηλικία των 20 και κάτι.

Καταλήγοντας, η χήρα του Johny τόνισε ότι θεωρεί ευθύνη της τη διατήρηση της φλόγας των Ramones. «Η κληρονομιά του Johny και των Ramones είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: rollingstone.com

ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

You May Also Like

Πόντος: «Μνήμες στην ομίχλη του παρελθόντος»

Είναι κοινή πεποίθηση ότι το ζήτημα του Πόντου δεν απασχόλησε τόσο πολύ τη διεθνή ...

Κτήριο ΘΟΚ | Όλα πήγαν στραβά

Ως εξαρχής προβληματικό έργο συζητήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στη Βουλή το κτήριο ΘΟΚ. ...

Γνωριμία με το αρχαίο Ιδάλιο την Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Την προσπάθεια του Δήμου Ιδαλίου να αναδείξει τον πλούτο της ιστορίας του αντικατοπτρίζει η ...

Οι χορογράφοι της 19ης «Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου»

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Θέατρο ...

Οι Iced Earth στο Κούριο!

Το είπαν και το έκαναν: οι Αμερικανοί Iced Earth είχαν δηλώσει κατά την πρώτη ...

H φωτιά στο Ακροπόλ

[Παραλάβαμε την πιο κάτω επιστολή και τη δημοσιεύουμε αυτούσια, από τη Σούζαν Παπάς, πρώην ...

X