«Κουρασμένος» δηλώνει ο κιθαρίστας των Alice in Chains

Συνέντευξη στο Fuse TV και στον Jack Osbourne έδωσαν ο κιθαρίστας των Alice  in Chains, Jerry Cantrell, και ο ντράμερ του συγκροτήματος, Sean Kinney, μιλώντας για το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, «The Devil Put Dinosaurs Here».

O Cantrell δήλωσε ότι αν αναλογιστεί κανείς το πόσα έχουν περάσει ως συγκρότημα, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ακόμη γράφουν μουσική. «Έχουμε περάσει πάρα πολλά μέχρι να αρχίσουμε ξανά να παίζουμε. Προσπαθούμε να νιώσουμε πού βρισκόμαστε και να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε σωστό. Αντιμετωπίζω κάθε δίσκο λες και είναι ο τελευταίος μας. Ξέρουμε πολύ καλά πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν οριστικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι εκπληκτικό πως γράφουμε ακόμη μουσική μετά από όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Θα μπορούσα να ξεκουραστώ ευτυχισμένος αν αυτός ήταν ο τελευταίος μας δίσκος, αν ήταν το τέλος», είπε ο Cantrell.

Από την πλευρά του, ο Kinney σχολίασε πως περιμένει χρόνια μία μουσική επανάσταση που δεν έχει συμβεί ακόμη. «Περιμένω για αυτή την επανάσταση, που μία ολόκληρη γενιά θα ενωθεί κάτω από ένα είδος μουσικής. Αυτό μάλλον δεν έχει συμβεί ποτέ», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: rocking.gr

ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

You May Also Like

Αρβελέρ, Ιωαννίδη και Βαλαωρίτη παρουσιάζει το Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα

Το Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα, που από το 1987 αποτελεί γέφυρα ουσιαστικού διαλόγου ...

Νέο λογότυπο για τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες

Την προκήρυξη διαγωνισμού για τη δημιουργία λογότυπου για τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας ...

Δημιουργία αρχείου εικαστικών καλλιτεχνών Κύπρου από ΕΚΑΤΕ

Σε δημιουργία αρχείου εικαστικών καλλιτεχνών προβαίνει στο Επιμελητήριο Καλών Τεχνών (ΕΚΑΤΕ), το οποίο πραγματοποιεί ...

ΠΑΦΟΣ2017 | Terra Mediterranea: In Action

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 παρουσιάζει το Terra Mediterranea: In Action, ένα πρότζεκτ ...

Μαρία Χορς 1921-2015

Η εμβληματική χορογράφος των τελετών Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας άφησε την τελευταία της πνοή ...

Booksale από το βιβλιοπωλείο Μούφλον

Το Βιβλιοπωλείο Μούφλον, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των βιβλιόφιλων, ανακοινώνει την 10η έκθεση βιβλίου, η ...

X