Συνεργασία της Pitch Black Records με την εταιρεία διανομής NAIL για τη Βόρειο Αμερική

H ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Pitch Black Records με έδρα την Κύπρο, η οποία συμπληρώνει φέτος πέντε χρόνια ύπαρξης, κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην εξάπλωση της, με την υπογραφή συμφωνίας για την αποκλειστική διανομή των κυκλοφοριών της στη Βόρειο Αμερική μέσω της εταιρείας διανομής NAIL.

 

Η συμφωνία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και όλες οι νέες κυκλοφορίες της Pitch Black Records θα διανέμονται πλέον ευρέως και στη Βόρειο Αμερική [ΗΠΑ και Καναδά] ενώ σταδιακά το ίδιο θα συμβεί και με τις παλαιότερες κυκλοφορίες της Pitch Black Records.

Η εταιρεία NAIL αποτελεί μέρος της Allegro Media Group, έναν κολοσσό στη διανομή εναλλακτικής ανεξάρτητης μουσικής με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στον τομέα αυτό. Με ένα τεράστιο δίκτυο ανεξάρτητων μουσικών καταστημάτων αλλά και καταστημάτων που αποτελούν μέρος γνωστών αλυσίδων στην Αμερική και στον Καναδά εύκολα η κίνηση αυτή μόνο θετική μπορεί να είναι για την δισκογραφική εταιρεία από τη μικρή Κύπρο.

Εκ μέρους της NAIL, η Andrea Aiello (Assistant Product Manager), σχολίασε: «Η Pitch Black Records είναι μια από τις λαμπρότερες ευρωπαϊκές δισκογραφικές εταιρείες και μας είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ένα τρομερό πάθος για τη μουσική. Η ομάδα της NAIL είναι ιδιαίτερα ευτυχής που είμαστε πλέον ο αποκλειστικός τους διανομέας για τη Βόρειο Αμερική και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι οι κυκλοφορίες τους θα τύχουν πολύ καλής αποδοχής από μουσικόφιλους στην Αμερική και στον Καναδά.»

Η Pitch Black Records συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια ύπαρξης και με την ευκαιρία αυτή κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα sampler me 20 τραγούδια το οποίο διατίθεται δωρεάν για download από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook ενώ τώρα είναι διαθέσιμη και η επίσημη εφαρμογή της εταιρείας για κινητές συσκευές iOS και Android.

+ Περισσότερες πληροφορίες για την Pitch Black Records στο www.pitchblackrecords.com και www.facebook.com/pitchblackrecords.

You May Also Like

Εκδήλωση για την«παγκόσμια» ποιήτρια Κική Δημουλά

«Υποκλίνομαι στην εθνική ποιήτρια της Ελλάδας Κική Δημουλά που είναι πια παγκόσμια». Με τη ...

Άνοιξη στο Κέντρο Φωτογραφίας 6Χ6

Μια φωτογραφική έκθεση που μυρίζει και δείχνει άνοιξη πραγματοποιείται στο Κέντρο Φωτογραφίας 6Χ6 στη ...

Το Μουντιάλ… της μεγάλης οθόνης

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου, το οποίο σηκώνει αυλαία ...

Εκατό χρόνια μετά, ανακάλυψαν ότι πίνακας του Μποτιτσέλι είναι αυθεντικός

Αυθεντικός και όχι αντίγραφο, είναι ένας πίνακας του Μποτιτσέλι, που αποτελεί εδώ και 100 ...

Τρεις Κύπριοι διεκδικούν το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τρεις Κύπριοι λογοτέχνες διεκδικούν το φετινό Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. ...

Προσήλωση στον ευρωπαϊκό νότο στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Στη λογοτεχνία του ευρωπαϊκού νότου στρέφει το ενδιαφέρον της η μεγάλη, 14η διεθνής έκθεση ...

X