Οι γκέι

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου

Παρακολουθώ τον τελευταίον τζ’αιρό τη «θύελλα αντιδράσεων» για τζ’είνην τη σειρά στην τηλεόραση που έδειξε / έν’ να δείξει γκέι. Εν παρακολουθώ τη σειρά, αλλά έτυχε να δώκω πάνω της κάποιες φορές. Όπως την εσύγκοψα έν’ πο’ τζ’είνες τες σειρές που ούλλοι αππηθκιούνται με ούλλους χωρίς όρια και περιστροφές τζ’αι φυσικά προβάλλεται σε ώραν που να μπορούν να τη θωρούν τα κοπελλούθκια μας για να μορφώννουνται.

Κατ’ αρχάς δεν έπρεπε να μας ενδιαφέρει τι εννά δείξει η κάθε σαπουνόπερα του δεκασέλινου. Έχουν οποιαδήποτε καλλιτεχνική αξία τούτα τα έργα; Με τίτλο ό,τι να ’ναι, που εν έσ’ει ουσίαν τζ’αι συνοχή, όπως «Άσπρες Παμπούλες» τζ’αι «8 Σύννεφα και τα αεροπλανούθκια των Εγγλέζων που μας ψεκάζουν», στην Κύπρο κάμνεις σειρά με επιτυχία. Αντί να διαμαρτύρονται οι στρέιτ, κανονικά θα έπρεπε να προσβάλλονται τζ’αι να διαμαρτύρονται οι γκέι ότι εννά τους δείξει έτσι σειρά.

Επειδή όμως σε κάποιο βαθμό αντιλαμβάννουμαι τες ανησυχίες των παπάων τζ’αι των θεοσεβούμενων ιθαγενών, θα αφιερώσω λλίο χρόνο να εξηγήσω τι είναι ο γκέι. Εγώ εξαναείδα πολλές φορές. Άμα φκεί ο ήλιος τζ’αι έννεν πολλή κρυάδα, με λλίην υπομονή μπορεί να είσαι τυχερός τζ’αι να δεις μερικούς να κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια.

Οι γκέι περπατούν στα θκυο τους πόθκια. Όπως τους ανθρώπους. Οι αρσενιτζ’οί φορούν πουκάμισα τζ’αι παντελόνια τζ’αι οι θηλυτζ’οί (οι γκέες) φορούν μπλούζες τζ’αι φούστες. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να δείτε τζ’αι το ανάποδο, δηλαδή θηλυκούς με παντελόνια τζ’αι αρσενικούς με φούστες.

Οι γκέι έν’ παμφάγα ζώα. Όπως τους ανθρώπους. Τρων σουβλάκια, πίτσες τζ’αι γλυκίσματα. Κάποτε τρων τζ’αι παραπάνω άμα έν’ καμιά γιορτή τζ’αι μετά νιώθουν άσσ’ημα επειδή εν μπορούν να τζ’οιμηθούν τζ’αι πίννουν αφρόζα για να ρεχτούν.

Οι γκέι ζουν σε σπίθκια. Όπως τους ανθρώπους. Ζουν σε διαμερίσματα, οκέλλες τζ’αι στούτιο. Πολλοί μεινίσκουν με τες μανάες τους τζ’αι άλλοι νοικιάζουν λλία χιλιόμετρα πάρακατω. Έν’ χαρακτηριστικό των Κυπραίων γκέι τούτο. Πολλές γκέες χτίζουν πάνω που τα σπίθκια των γονιών τους, επειδή υπήρχε πρόνοια με κάντζ’ελλα που παλιά.

Οι πλείστοι γκέι δεν γυρίζουν μες στους δρόμους τζ’αι να φωνάζουν τι τους αρέσκει να κάμνουν ή να τους κάμνουν κατά τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις. Όπως οι αθρώποι, έτσι τζ’αι οι γκέι θεωρούν ότι τούτη έν’ προσωπική υπόθεση του καθενού μας τζ’αι δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν άλλον εκτός που τους ίδιους.

Μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα έπρεπε να ανησυχεί κανέναν το ότι θα τους δείξει η τηλεόραση. Μετά που χρόνια προσεκτικής παρατήρησης εκατάληξα ότι έν’ ακίνδυνον είδος τζ’αι ότι συνυπάρχει αρμονικά με τους ανθρώπους. Βασικά άμα εν ασχοληθείς μαζί τους δεν ασχολούνται ούτε τζ’είνοι μαζί σου. Οι γκέι είναι

You May Also Like

Το γράμμα [μέρος 1ο]

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Εξεκίνησα να γράφω με την προοπτική ότι κάθε φορά θα ...

Το ατύχημα

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Με κατεύθυνση το κέντρο της Λευκωσίας, στα φώτα της διασταύρωσης ...

Μέρα 29η

Αγαπημένη μου κόρη, Όταν κάποτε θκιαβάσεις τα γράμματα μου, εγώ θα είμαι πολλά μακριά. ...

Intermission: Το τέλος του δρόμου

Εννά έρτει μια μέρα που εννά με ρωτήσει η κόρη μου τι έγινεν τζείνες ...

Αγάπη

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Τα μεσημέρια του Σαββάτου, η Έλενα παίρνει τα μωρά να ...

Μέρα 34η

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Ένιωθα την καρκιάν της να φακκά, σαν του μωρού του ...

X