Γιώργος Κισσανδράκης

Ο Γιώργος Κισσανδράκης αλλάζει ρόλους στον ΘΟΚ

Πού είσαι;
Στην άκρη της Μεσογείου, στην Κύπρο, στη Λευκωσία… κοιτώντας τον φοίνικα έξω από το παράθυρο παρέα με τις σκέψεις, τα όνειρα και τις ελπίδες μου. Ο καιρός είναι καλός, η βραδιά πανέμορφη με ένα γεμάτο φεγγάρι να μας κοιτάει από ψηλά και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην εξερευνήσουμε τι κρύβει η σαιξπηρική αυτή νύχτα…
Τι κάνεις;
Ψάχνω τη φαντασία στην πραγματικότητα. Γενικότερα αναρωτιέμαι σε ποιο σημείο της ανθρώπινης ιστορίας επιλέξαμε ως αποστολή μας την εκμετάλλευση ανθρώπου και ζώων! Α, και πρόβες… καθημερινά!
Και μετά;
Έλα ντε! Δεν κάνω σχέδια γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο… Περιμένω πάντως πώς και πώς να έρθει ο Αύγουστος, να δω τις γιαγιάδες μου, να πιω το υπέροχο τσάι που φτιάχνει η μία και τη δροσερή λεμονάδα που φτιάχνει η άλλη και αναμένω την ευκαιρία να κάνω ταξίδια, πολλά, όσα περισσότερα γίνεται. Σε μέρη και γωνιές που περιμένουν να μου μάθουν κάτι για τον κόσμο και για εμένα τον ίδιο.

+ Ο Γιώργος Κισσανδράκης είναι ο Ρωμαίος στην παραγωγή “Ρωμαίος και Ιουλιέττα για δύο”, ενώ συμμετέχει και στους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη, την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου.

You May Also Like

Μαρίνα Αργυρίδου

H Μαρίνα Αργυρίδου είναι με τα δυο της πόδια σε δύο παραστάσεις Πώς είσαι; ...

Ελενίτσα Γεωργίου

Η Ελενίτσα Γεωργίου βρίσκεται όπου υπάρχουν παιδιά για να τους μάθει μουσική παίζοντας μαζί ...

Ρολάνδος Λουκαΐδης

5.9.2010 Τι κάνεις; Κασκόλ, πασμίνες, τσάντες, σουβέρ, σουπλά, runners, τραπεζομάντιλα, ταπετσαρίες επίπλων, κουρτίνες, μπομπονιέρες… ...

Μιχάλης Ελευθερίου

Ο Μιχάλης Ελευθερίου ζει στη Νεκρή Ζώνη και διατυπώνει πολλά “γιατί;” Πού μένεις; Στη ...

Κωνσταντίνος Κουφέττας

Τι κάνεις; Ενσωματώνω στην άσπρη επιφάνεια του καμβά παστέλ χρώματα σε γεωμετρικές και ελεύθερες ...

Ελεάνα Χρυσάνθου

Ποια είσαι; Είμαι η Ελεάνα Χρυσάνθου, είμαι 36 χρονών και ζω στη Λευκωσία. Σπούδασα ...

X