Απέχεις

Γράφει ο Γιώργος Κακούρης

Δεν επήες να ψηφίσεις, γιατί έν’ ούλλοι οι ίδιοι τζαι διεφθαρμένοι και τα λοιπά και τα λοιπά. Λαλείς το, μάλιστα, τζαι στα γκάλοπ, αυτάρεσκα, γέρνοντας πίσω στην καρέκλα και κρυφογελώντας, γιατί νομίζεις εγέλασές τους.

Ξεκαθαρίζεις το πάντως – εν απείχες, για να στείλεις μήνυμα, ελπίζοντας να αλλάξει κάτι. Εν απείχες που επιλογή ανάλογη με του λευκού, επειδή καμιά που τις υπάρχουσες επιλογές δεν εκφράζει τη στάση σου για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πράματα. Απείχες γιατί είσαι πιο έξυπνος που τους άλλους, πιο έξυπνος που τα αρνιά που βουρούν άμπα τζαι αλλάξει κάτι. Γι’ αυτό μιλώ σε εσένα, συγκεκριμένα, τζαι όι σε ούλλους όσοι απείχαν. Τζαι ελπίζω να μεν είσαι η πλειοψηφία.

Μάλλον εν είδες στην τηλεόραση την Κυριακή την νύχτα τα αρνιά των κομμάτων να γιορτάζουν στο Συνεδριακό λες τζαι εν άλλαξεν τίποτε. Να φωνάζουν τα συνθήματα των κομμάτων τους λες τζαι δεν τους επουτσόγραψε το 57% των ψηφοφόρων. Εν τους είδες να μεν τους ενδιαφέρει αν τούτο το 57% αποτελείται που κόσμο που εν τον κόφτει ή κόσμο που δεν τον εκφράζει κανένας υποψήφιος ή κόσμο που δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον να ψηφίσει.

Θα συνεχίζουν να παίρνουν αποφάσεις. Θα συνεχίζουν να σε επικαλούνται ως μέρος των υποστηρικτών τους. Τζαι δεν θα μιλούν για το 10-15% των ψηφοφόρων που στην πραγματικότητα τους ψήφισε. Θα επικαλούνται, χωρίς να το πουν, αλλά κρατώντας το ως πειστήριο λαϊκού ερείσματος, ένα μαγικό 40, ένα 30%. Στο οποίο υποθέτουν πως είσαι τζαι εσύ, ψηφοφόρε μαλάκα.

You May Also Like

Συγκίνηση

Γράφει ο Γιώργος Κακούρης Και να μην θέλεις να γράψεις για τις τ/κ εκλογές, ...

Απογοήτευση

“Δεν με νοιάζει πλέον, πάω δουλειά πρωί, φεύγω 5 το απόγευμα και ό,τι θέλουν ...

Aristoκρατία

Γράφει ο Γιώργος Κακούρης Γιατί δεν κατεβαίνουν οι Σύροι στη Λεμεσό; Τι ακριβώς τους ...

Καπριολέ τζαι κκεφίγια

Γράφει ο Γιώργος Κακούρης Το καλοτζαίρι ο πατριωτισμός πολλαπλασιάζεται, αυξάνεται τζαι πληθύνεται. Άνθρωποι που ...

Σσιου τζαι καλά

Γράφει ο Γιώργος Κακούρης Η είδηση πως όπου να ‘ναι φκαίννουμε ‘που το μνημόνιον ...

Τα βέτο

“Φαντάζεστε τι εννά γινεί; Για κάθε απόφαση στο Υπουργικό εννά έχουν βέτο! Τζαι άμα ...

X