Έκθεση φωτογραφίας στον «Πολίτη»

Tα πρώτα βήματά της στην τέχνη της φωτογραφίας θα παρουσιάσει η Δάφνη Γεωργιάδη, σε μια έκθεση που θα φιλοξενήσουμε στο ισόγειο της εφημερίδας «Πολίτης» από την ερχόμενη Τρίτη 26 Αυγούστου και μέχρι τις 28 του μήνα. Απόφοιτος της αρχιτεκτονικής σχολής ENSA Val de Seine του Παρισιού, η Δάφνη προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα τον πολεοδομικό και αστικό σχεδιασμό, με στόχο να είναι σε θέση να ερευνήσει τρόπους βελτίωσης της βιωσιμότητας της Λευκωσίας. Η περιήγησή της στον χώρο ήταν και η αφορμή για την αποτύπωσή του στη φωτογραφία. Στην πρώτη της έκθεση, παρουσιάζει εικόνες στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται το υγρό στοιχείο: πότε εστιάζοντας σ’ αυτό και άλλοτε ανοίγοντας το κάδρο στον περιβάλλοντα χώρο του.

+ Την έκθεση θα εγκαινιάσει την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 19:00 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και η επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου. Την ημέρα των εγκαινίων η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 22:00, ενώ τις επόμενες δύο μέρες, θα είναι ανοιχτή μεταξύ 17:00-20:00. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πολίτης» βρίσκονται στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 8, στην παλιά Λευκωσία. Πληροφορίες τηλ. 22861861.

You May Also Like

Για τον γερμανικό εξπρεσσιονισμό

Φουτουριστικές πόλεις, χάος, φωτοσκιάσεις, συμβολισμοί, παράλογα τοπία και εξωπραγματικοί χαρακτήρες, αισθητική που επηρεάζεται από ...

The Berengaria Project

Εικαστικοί, συγγραφείς, γραφίστες, σχεδιαστές, ακόμη και ψυχολόγοι και σεφ συμμετέχουν στο The Berengaria Project, ...

I Vitelloni

29.5.2011 I Vitelloni στην ιταλική γλώσσα είναι τα μοσχαράκια, στην ιταλική αργκό οι μαμόθρεφτοι ...

Μία διαφορετική παράσταση

Μας χωρίζει η κατοχή, ο τούρκικος στρατός, τα συρματοπλέγματα, η πράσινη γραμμή, η νεκρή ...

Pain.T στο Space

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιουλίου στον χώρο Space η ...

O ζωγράφος ΄Αντρος Ευσταθίου στην Γκαλερί Κυπριακή Γωνιά

“Πίστευα πάντα πως η ποιότητα της τέχνης επιτυγχάνεται την ώρα της δημιουργίας της. Όχι ...

X