«Διαλέξεις της Τετάρτης» στη Λεβέντειο από 10 Σεπτεμβρίου

Στις 10 Σεπτεμβρίου επαναρχίζει ο θεσμός «Οι διαλέξεις της Τετάρτης» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία, με νέα φιλοξενούμενη την δρ Άντρη Μιχαήλ – Sueur.

H διάλεξη εστιάζει στη Συλλογή του Παρισιού και έχει θέμα «Ιμπρεσιονιστές και άλλα έργα μοντέρνας τέχνης: το κοινωνικό-πολιτικό-αισθητικό πλαίσιο της εποχής τους».

Η δρ Άντρη – Sueur είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας της Σύγχρονης Τέχνης στο Universite de Picardie, στην Αμιένη της Γαλλίας.

Η διάλεξη θα δοθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Λεβέντης» της Λεβέντειου Πινακοθήκης και η είσοδος είναι ελεύθερη.

+ Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Προκρατήσεις μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου στο τηλ. 22668838. Οι πόρτες κλείνουν στις 19:40 γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα. Η διάλεξη θα δοθεί στην ελληνική γλώσσα.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη βρίσκεται στην οδό Αναστάσιου Γ Λεβέντη 5 [πρώην Λεονίδου] στη Λευκωσία. Πληροφορίες τηλ. 22668838.

 

 

You May Also Like

Βλέμμα στο Στρασβούργο για την έγκριση του Creative Europe

Με 1,5 δισ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο τομέας του πολιτισμού -με προτεραιότητα στο σινεμά- ...

Οι συμμετοχές στο 1ο Showcase Χορογραφίας Κύπρου

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Aθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν, σε συνεργασία με ...

Πέθανε ο ηθοποιός Άλαν Ρίκμαν

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 69 ετών, άφησε ο Βρετανός Άλαν Ρίκμαν όπως ...

TheatreCY Network | Δίκτυο επικοινωνίας για το θέατρο

Τη δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του θεάτρου και τα μέλη του ...

Πράσινο ή κόκκινο φως στο Μέγαρο Πολιτισμού;

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε κατά πόσο το Μέγαρο Πολιτισμού θα υλοποιηθεί ή ...

X