Τελευταίες προβολές στο Θερινό Σινεμά Κωνστάντια

Η αγάπη ουκ έρχεται μόνη. Αυτό υποστηρίζει η γαλλική ταινία Un bonheur n’arrive jamais seul, η οποία προβάλλεται την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο θερινό σινεμά Κωνστάντια, λίγο προτού ολοκληρωθεί ο φετινός Μαραθώνιος Θερινών Προβολών.

Ο επιτυχημένος θεσμός φτάνει στο τέλος του στις 7 Σεπτεμβρίου και μέσα σ’ αυτή τη βδομάδα θα δούμε τέσσερις ταινίες, εκ των οποίων οι δύο κινουμένων σχεδίων.
Η ταινία Un bonheur n’arrive jamais seul, γαλλικής παραγωγής 2012, είναι μια γλυκιά κωμωδία η οποία περιγράφει την ιστορία του Σάσα και της Σαρλότ: ο Σάσα αγαπά τους φίλους του, το πιάνο και τα πάρτι. Ζει την κάθε στιγμή χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τη Σαρλότ, μια μητέρα τριών παιδιών με έναν ζηλιάρη πρώην σύζυγο, ο οποίος παραμένει στη ζωή της γιατί της προσφέρει ασφάλεια. Οι δυο τους δεν έχουν κανένα κοινό φαινομενικά, ωστόσο ίσως και να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Στις 4 και 6 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν δύο ταινίες κινουμένων σχεδίων, οι Frankenweenie και Βrave αντίστοιχα.

Η πρώτη ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2012, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τιμ Μπάρτον: Έχοντας χάσει αναπάντεχα τον σκύλο του, ο Βίκτωρ επιστρατεύει την επιστήμη για να επαναφέρει στη ζωή τον καλύτερό του φίλο.

Η «Γενναία» θα παρουσιαστεί μεταγλωττισμένη με τη φωνή του μ. Σάκη Μπουλά στον ρόλο του βασιλιά Φέργκους, πατέρα της γενναίας και ασυμβίβαστης Μερίντας, η οποία αποφασίζει να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή.

Ο φετινός Μαραθώνιος θα ολοκληρωθεί με την οσκαρική ταινία La Grande Bellezza/Η Τέλεια Ομορφιά. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη ταινία του Πάολο Σορεντίνο, η οποία απέσπασε το φετινό βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Η ταινία θα προβληθεί στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Ο Τόνι Σερβίλο κρατά τον ρόλο του Τζεπ Γκαμπαρντέλα, επιτυχημένου συγγραφέα από το πρώτο και μοναδικό του μυθιστόρημα, ο οποίος στα 65 του πια αισθάνεται την ανάγκη για ενδοσκόπηση.

+ Οι προβολές ξεκινούν στις 21:00 στο θερινό σινεμά Κωνστάντια, στην Παλλουριώτισσα [οδός Σόλωνος Μιχαηλίδη 15]. Εισιτήρια προς 5 ευρώ. Πληροφορίες τηλ. 22349085.

You May Also Like

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Γερουλάνου

Υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθυξίας μετά τη ληστεία στο Μουσείο της Ολυμπίας, ...

Βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους για το «Παλάτι»

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη διεθνή της πορεία, η ταινία μικρού μήκους The Palace του Αντώνη ...

«Κύπρια» της κρίσης

Ήλθε, χαιρέτισε και απήλθε ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος κατά τη συνέντευξη ...

Εκδηλώσεις στη Λεβέντειο Πινακοθήκη με την ολοκλήρωση του Draftmen’s Congress

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη διοργανώνει δύο ειδικές εκδηλώσεις με αφορμή την ολοκλήρωση της περιοδικής έκθεσης ...

Συστάθηκε Επιτροπή για δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού

Στη σύσταση επιτροπής για την ετοιμασία μελέτης για τη δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού έχει προχωρήσει ...

Βρέθηκε κλεμμένο έργο του Ματίς

Στο Έσεξ της Αγγλίας εντοπίστηκε πίνακας του Γάλλου ζωγράφου Ανρί Ματίς, ο οποίος είχε ...

X