Γουί γκοτ γκας!

Η καθημερινότητα και η πραγματικότητά μας, πλούσιες σε θεματολογία και παράδοξα, έδωσαν όλα όσα χρειάζεται ένας καλλιτέχνης της street art για να δημιουργήσει. Θα δούμε το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργίας -και δημιουργικότητας- από την Τετάρτη 6 Μαΐου στην isnotgallery στη Λευκωσία, όπου θα παρουσιαστεί η ατομική έκθεση του rockthedog. Η street art μπαίνει σε γκαλερί, παρουσιασμένη σε ξύλινα πάνελ, και ο rockthedog αναφέρει: “Ως δημιουργός, έχω την ευθύνη να σχολιάζω τα όσα με περιβάλλουν. Αν δεν περιλαμβάνονται στη δουλειά μου στοιχεία των όσων με φθείρουν, τότε δεν υπάρχει λόγος να δημιουργώ. […] Οποιαδήποτε δουλειά οποιουδήποτε καλλιτέχνη πρέπει να έχει αλήθεια – μια κάποια αλήθεια”.

+ Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 20:00 στην isnotgallery [Οδυσσέως 11, περιοχή Χρυσαλινιώτισσας, παλιά Λευκωσία]. Θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα -Παρασκευή 10:30-12:45 και 17:00-19:30 και Σάββατο 11:00-14:00. Πληροφορίες τηλ. 22343670 και www.isnotgallery.com.

You May Also Like

Για τα κοινά, δημόσια αγαθά

Δεκαπέντε συγκροτήματα συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή -κυριολεκτικά κόντρα στον ...

Οι Monsieur Doumani στην κορυφή της world music

Το Βραβείο Καλύτερου Γκρουπ στα μουσικά βραβεία Songlines 2019 απέσπασε το κυπριακό σχήμα Monsieur ...

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στον ΘΟΚ

«Ο άνθρωπος είναι αδύνατον να περνάει καλά χωρίς τη φιλοσοφία, την τέχνη και την ...

Αφιέρωμα στον Μπέργκμαν

Με την προβολή επτά ταινιών του και ενός ντοκιμαντέρ για τον ίδιο, τέσσερις πολιτιστικοί ...

Bittersweet Honeydew

Στην έκδοση Bittersweet Honeydew ο φωτογράφος Kirill Golovchenko φωτογράφησε τους “Τότσκας” -πάγκοι του δρόμου- ...

“Ευχή” στη σκηνή του Ριάλτο

Είναι η “ευχή” η μόνη λύση διαφυγής από οποιοδήποτε υποκειμενικό περιορισμό; Η Έλενα Αντωνίου ...

X