Μεταμεσονύχτια γραμμή

Ο Ανδρέας Κυριάκου υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της νέας του ταινίας με υπερφυσικά στοιχεία, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη βδομάδα

Η ταινία: Θρίλερ με υπερφυσικά στοιχεία. Πρόκειται για την πρώτη νύχτα ενός ταξιτζή στη δουλειά και για τον πρώτο πελάτη, ο οποίος τον βάζει σε μια απρόσμενη περιπέτεια!

Τα γυρίσματα: Διήρκεσαν τρεις μέρες και πραγματοποιήθηκαν στην Αγλαντζιά.

Οι πρωταγωνιστές: Τον ρόλο του ταξιτζή κρατά ο Χριστόδουλος Μαρτάς. Παίζουν ακόμη οι Κρίστοφερ Γκρέκο, Μάριος Ιωάννου και Γιόλα Κλείτου.

Σαν τριλογία: Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ανδρέας Κυριάκου συνεργάζεται με τον ηθοποιό Χριστόδουλο Μαρτά για τη δημιουργία μιας ταινίας με υπερφυσικά στοιχεία. Προηγήθηκε η ταινία Whispers [2013] η οποία προβλήθηκε σε περισσότερα από 10 διεθνή φεστιβάλ, ακολούθησε η Mountain Below [2014] η οποία κυκλοφόρησε μόνο διαδικτυακά και η τριλογία συμπληρώνεται με την παρούσα ταινία. Αγγλόφωνος τίτλος της οποίας είναι The Midnight Shift.

Για τη φαντασία: “Η αγάπη μου για το σινεμά περιλαμβάνει όλα τα είδη ταινιών, ωστόσο έχω ξεχωριστή σχέση με τις ταινίες φαντασίας”, αναφέρει ο Α. Κυριάκου, ο οποίος στρέφει το ενδιαφέρον του στα υπερφυσικά στοιχεία και τους υπερήρωες (χαρακτηριστική ήταν η ταινία Whispers) εξαιτίας και της αγάπης του για τον κόσμο των κόμικ.

Χρονοδιαγράμματα: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την περασμένη βδομάδα και η ταινία θα είναι έτοιμη μέχρι τον Αύγουστο. Εμείς θα τη δούμε τον Οκτώβριο, εάν επιλεχθεί για προβολή στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, στο Θέατρο Ριάλτο. Παράλληλα θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για διεθνή φεστιβάλ.

Μελλοντικά σχέδια: Η επόμενη ταινία, επίσης μικρού μήκους.

You May Also Like

This is a coup

Νέο ντοκιμαντέρ από τον Άρη Χατζηστεφάνου και την ομάδα InfoWar Productions, που αναφέρεται και ...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η βόμβα μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή στην κεντρική σκηνή του Σατιρικού. Τι ...

Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή

Επιμέλεια : Μερόπη Μωυσέως / Φωτογραφία : Ελένη Παπαδοπούλου Ο Γιώργος Τσαγγάρης, πρόεδρος του ...

Ένας Αξιοπρεπής Γάμος

Τι είναι: Θεατρική παράσταση από την ομάδα Fresh Target Theatre Ensemble ενός από τα ...

Ήμουν η Λυσιστράτη

Τι είναι: Πρόκειται για τη νέα θεατρική παραγωγή του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Μίτος. Το ...

ΝΙ•ΚΟ

Λένε τον πρώτο δίσκο της Στέλλας Χρίστου Τι είναι: Είναι ένας κύκλος τραγουδιών. Ένα ...

X