Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Γιώργο Περρή στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Είναι πράγματι μια έκπληξη για το καλοκαίρι και δεν θα μπορούσε η έκπληξη αυτή να μην προέρχεται από την Άλκηστη  Πρωτοψάλτη, την ερμηνεύτρια που μας έχει συνηθίσει  τα τελευταία χρόνια στις καινούργιες καλλιτεχνικές προτάσεις.

Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, όπου παρουσίασε κατά κύριο λόγο τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, επανέρχεται στο νησί μας για να παρουσιάσει μαζί με τον εξαίρετο ερμηνευτή Γιώργο Περρή  το πρόγραμμα με το οποίο περιόδευσε τον περασμένο χειμώνα σε Αμερική και Ευρώπη.

protopsalti perris

Αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψει σε λίγα επιλεγμένα σημεία “Με τα χρώματα της Ελλάδας”, με ένα πρόγραμμα που έχει ήδη παρουσιαστεί σε λίγους και επιλεγμένους χώρους εκτός Ελλάδας όπως το Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, το Catogan Τheater στο Λονδίνο, το Alhambra theater στο Παρίσι κλπ.

Η συναυλία αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι σε συνθέσεις του Μάνο Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και άλλων συνθετών όπως Ξαρχάκου, Ανδρεόπουλου, Μαρκόπουλου, Κραουνάκη, Αντύπα, Κορκολή και άλλων.

Θα γίνει μια μοναδική παγκύπρια συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου όπου η Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο Γιώργος Περής μέσα από τις ερμηνείες τους θα καταθέσουν τη δική τους συνεισφορά στους μεγάλους αυτούς δημιουργούς και στο ελληνικό τραγούδι γενικότερα.

+ Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 9.00μ.μ. Εισιτήρια προς 25/20 ευρώ. Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε ήδη από το ταμείο της οδού Ειρήνης 158 στη Λεμεσό (25 37 28 55) και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy  (77 77 70 40)

You May Also Like

Ελλάδα: ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους την 28η Οκτωβρίου

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία στην Ελλάδα, την ...

Αναβάλλεται το «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» από το Θέατρο Ένα

Αναβολή παίρνει η νέα παραγωγή του Θεάτρου Ένα με το έργο «Το πορτρέτο του ...

Στο δρόμο για το xorko.com festival – Αρμίνου

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διοργανωτές του πρώτου xorko.com festival στην Αρμίνου, το οποίο ...

Κλεμμένοι θησαυροί επιστρέφονται στον Ντικμέν

Στον αρχαιοκάπηλο Αϊντίν Ντικμέν θα επιστραφούν έως και τα μισά από τα διεκδικούμενα αντικείμενα ...

Έκθεση για τα 65χρονα REGIS

Μια αναδρομή στην 65χρονη πορεία της, με έμφαση στις γεύσεις που όλοι αγαπήσαμε και ...

Δόθηκαν τα Αριστεία Γραμμάτων, Τεχνών και Επιστημών

«Εκείνο που γράφει την ιστορία μιας χώρας, εκείνο που χαράσσει το πέρασμά της, είναι ...

X