Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Γιώργο Περρή στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Είναι πράγματι μια έκπληξη για το καλοκαίρι και δεν θα μπορούσε η έκπληξη αυτή να μην προέρχεται από την Άλκηστη  Πρωτοψάλτη, την ερμηνεύτρια που μας έχει συνηθίσει  τα τελευταία χρόνια στις καινούργιες καλλιτεχνικές προτάσεις.

Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, όπου παρουσίασε κατά κύριο λόγο τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, επανέρχεται στο νησί μας για να παρουσιάσει μαζί με τον εξαίρετο ερμηνευτή Γιώργο Περρή  το πρόγραμμα με το οποίο περιόδευσε τον περασμένο χειμώνα σε Αμερική και Ευρώπη.

protopsalti perris

Αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψει σε λίγα επιλεγμένα σημεία “Με τα χρώματα της Ελλάδας”, με ένα πρόγραμμα που έχει ήδη παρουσιαστεί σε λίγους και επιλεγμένους χώρους εκτός Ελλάδας όπως το Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, το Catogan Τheater στο Λονδίνο, το Alhambra theater στο Παρίσι κλπ.

Η συναυλία αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι σε συνθέσεις του Μάνο Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και άλλων συνθετών όπως Ξαρχάκου, Ανδρεόπουλου, Μαρκόπουλου, Κραουνάκη, Αντύπα, Κορκολή και άλλων.

Θα γίνει μια μοναδική παγκύπρια συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου όπου η Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο Γιώργος Περής μέσα από τις ερμηνείες τους θα καταθέσουν τη δική τους συνεισφορά στους μεγάλους αυτούς δημιουργούς και στο ελληνικό τραγούδι γενικότερα.

+ Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 9.00μ.μ. Εισιτήρια προς 25/20 ευρώ. Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε ήδη από το ταμείο της οδού Ειρήνης 158 στη Λεμεσό (25 37 28 55) και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy  (77 77 70 40)

You May Also Like

Στήριξη χωρίς στόχευση για τον πολιτισμό

Με μια μάλλον άκομψη εισαγωγή και μια εξαιρετικά αόριστη συνέχεια, ο υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, ...

Ο Τζούλιαν Μπαρνς νικητής του Μan Booker 2011

«Κάποιοι μπορεί να αμφισβητήσουν την νίκη του Τζούλιαν Μπαρνς, όμως το βιβλίο του The ...

Αρχίζει σήμερα στο Βερολίνο το αφιέρωμα στον Κυπριακό κινηματογράφο

Το Ηellas Filmbox Berlin, που ξεκινά σήμερα 24 και διαρκεί μέχρι 28 Ιανουαρίου στο ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ|ΜΕΡΑ 3η

Της Νίκης Λιαλιάρη / Κειμενογράφος σε διαφημιστικό γραφείο Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 (Πρώτη επίσημη ...

memo | H ΜNHMH από εικαστική σκοπιά

«Σκέψου τον χρόνο σαν να έχει σχήμα, κάτι που μπορείς να δεις, σαν μια ...

Κτήριο ΘΟΚ | Όλα πήγαν στραβά

Ως εξαρχής προβληματικό έργο συζητήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στη Βουλή το κτήριο ΘΟΚ. ...

X