Πρόγραμμα 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Κινουμένων Σχεδίων Υπαίθρου, Όψεις του Κόσμου

Με το βλέμμα στραμμένο στον άνθρωπο και την κοινωνία, το Διεθνές Φεστιβάλ του Σινεμά Animation στην Ύπαιθρο, Όψεις του Κόσμου, εισέρχεται δυναμικά στην 14η διοργάνωσή του που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι τις 18 Ιουλίου. 

Με μοναδικό τους όπλο τα όνειρα και την ποίηση στην τέχνη, περισσότεροι από 40 διακεκριμένοι ανεξάρτητοι δημιουργοί από κάθε γωνιά του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων και Κυπρίων, καταθέτουν με το έργο τους μηνύματα και προβληματισμούς με κύριο άξονα τον άνθρωπο που μάχεται στοχεύοντας στην ομορφιά του κόσμου.

Μοναδικοί δημιουργοί, μαγευτικές, έντονες εικόνες, χιούμορ και πειραματισμός, που είναι βέβαιο πως θα συγκινήσουν το κυπριακό κοινό, συγκλίνουν σε ένα από τα πιο γοητευτικά τοπία του νησιού μας, στον αρχαιολογικό χώρο Παλαιπάφου, τόπο λατρείας της θεάς Αφροδίτης και μοναδικό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η εμπνευσμένη διοργάνωση του Φεστιβάλ ταινιών Animation στην Ύπαιθρο, η πρώτη στο είδος της στην Κύπρο, μετράει αντίστροφα μέχρι την 14η έκδοσή της και ανακοινώνει ορισμένες από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της διεθνούς ανεξάρτητης καλλιτεχνικής παραγωγής καθώς και τα αφιερώματα που θα συμμετέχουν φέτος:

Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα:

Ταινίες από τους σύγχρονους μετρ του είδους

To World of Tomorrow του υποψήφιου για Όσκαρ κατά το παρελθόν Αμερικανού σκηνοθέτη Don Hertzfeldt μας ταξιδεύει με τα μάτια μιας μικρής ηρωίδας, στο μακρινό μέλλον της εικονικής πραγματικότητας όπως αυτό μεθοδικά σχεδιάζεται από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Το We can’t live without Cosmos του επίσης υποψήφιου για Όσκαρ κατά το παρελθόν Ρώσσου Konstantin Bronzit περιγράφει με τον πιο ευαίσθητο τρόπο τα όνειρα για τον κόσμο και τις αξίες της φιλίας καθώς δυο κοσμοναύτες εκπαιδεύονται καθημερινά στο διαστημικό σταθμό.

Η ταινία You Look Like Me του Καναδού Pierre Herbert, γνωστού για τον αφηρημένο εξπρεσιονισμό στη δουλειά του και τις έντονα πολιτικά φορτισμένες ταινίες του, αγγίζει ευαίσθητες χορδές καθώς καταπιάνεται με θέματα όπως η απώλεια, η εξορία, η ταυτότητα και η μνήμη.

You look like me2You Look Like Me του Pierre Herbert (Καναδάς)

Ο ανατρεπτικός Theodor Ushev (Βουλγαρία – Καναδάς) παρουσιάζει την ταινία The Sleepwalker. Ένα σουρεαλιστικό ταξίδι μεταξύ χρωμάτων και φόρμας, ένα κινηματογραφικό ποίημα σε ρυθμούς φανταστικών ονείρων και πάθους εμπνευσμένο από το ποίημα Sonámbulo του Federico Garcia Lorca. Επίσης στο φετινό διεθνές διαγωνιστικό παρουσιάζονται οι τελευταίες ταινίες του Γερμανού Σκηνοθέτη Andreas Hykade, Nuggets, My Self Smoke και My Self Universe.

Στο φετινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν επίσης με πολλά βραβεία ήδη στις αποσκευές τους, οι ταινίες των ακόλουθων δημιουργών: Michaela Pavlatova, Different Kinds of People (Τσεχία), Mirai Mizoue, Retro Future (Ιαπωνία), Gabriel Osorio, Bear Story (Χιλή), Sarina Nihei, Small People with Hats (Ηνωμένο Βασίλειο), Dahee Jeong , Man on the chair (Γαλλία), William Garratt, Slaves of the Rave (Ηνωμένο Βασίλειο), Xaver Xylophon, Roadtrip (Γερμανία), Αριστοτέλης Μαραγκός, A Portrait (Ελλάδα) NaiWei Liu, Something Important (Taiwan), Jacky de Groen, Eclipse (Βέλγιο), Max Porter & Ru Kuwahata’s, Between Times, (Ολλανδία) Chintis Lundgren, Life with Herman H Rott, (Εσθονία, Κροατία, Δανία), Wu Zhi-Jing, Remembrance of the Past, (Κίνα), Natalia Chernyshevaμ Two Friends (Γαλλία), Maryam Kashkoolinia, When I Was a Child, (Ιράν), Frank Terniers, 8 Bullets, (Γαλλία) Tochka (Nagata Takeshi and Monno Kazue) Track, (Ιαπωνία).

 

BEARSTORY2 Bear Story του  Gabriel Osorio (Χιλή)

A Portrait - Aristotelis Maragkos_02853 A Portrait του Αριστοτέλη Μαραγκού (Ελλάδα)

Between Times2 Between Times των Max Porter & Ru Kuwahata (Ολλανδία)

When-I-Was-a-Child2 When I Was a Child της Maryam Kashkoolinia (Ιράν)

Πολιτικές ταινίες από τις γειτονικές μας χώρες

Το παρόν τους στη φετινή 14η έκδοση του φεστιβάλ έρχεται να δώσει με τις ταινίες της μια ομάδα από σκηνοθέτες με έντονη την πολιτική κριτική. Ο Jalal Maghout, ανεξάρτητος σκηνοθέτης από την Συρία με την τελευταία του ταινία Ντοκιμαντέρ, Suleima, περιγράφει την θαρραλέα ιστορία της Suleima που αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικογένεια της για να ενταχτεί στην Συριακή επανάσταση. Προτιμά να σκοτωθεί αντί να μένει απαθής μπροστά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω της. Η Ιρανή σκηνοθέτης Sarah Saidan με την πολυταξιδεμένη της ταινία της Flags (Γαλλική Παραγωγή) σε φεστιβάλ όπως οι Κάννες, το Sundance το Clermont Ferrand κ.α. εστιάζει στα δικαιώματα της γυναίκας στο Ιράν. Ο Ιταλός σκηνοθέτης Simone Massi, ξεχωρίζει για την έντονα πολιτικοποιημένη δουλειά του που εκφράζεται με λυρισμό και με στοιχεία που παραπέμπουν στο σινεμά της αντίστασης. Η τελευταία του ταινία έχει τίτλο L’attesa de Magio (περιμένοντας τον Μάη). Επίσης από την Ιταλία δύο ακόμη σκηνοθέτες, ο Mario Addis που συμμετέχει με την ταινία του Pene e Crudite και η Tess Martin με την ταινία Mario.

 

Παγκόσμιες Πρεμιέρες

Ο Εσθονός καλλιτέχνης Kaspar Jancis, με τη νέα του ταινία Piano και ο Ούγγρους δημιουργός Tamas Patrovic με την ταινία Work in Progress, επέλεξαν το φεστιβάλ της Κύπρου για να πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα των ταινιών τους. Η ταινία Piano πρόκειται για μια αλληγορία για τον ανεκπλήρωτο έρωτα και την μοναξιά των ανθρώπων που ζουν στις μεγαλουπόλεις. Ο Kaspar Jancis είναι επίσης ο καλλιτέχνης που φιλοτέχνησε την Αφίσα του φετινού Φεστιβάλ. Στην ταινία του Tamas Patrovic  Work in Progress σχεδιαστικά πορτραίτα μεταμορφώνονται και σμίγουν το ένα με το άλλο στο ρυθμό της μουσικής η οποία δημιουργήθηκε με ανακυκλώσιμα υλικά. Τα πρωτότυπα σχέδια με κάρβουνα φιλοτέχνησε μία κολεκτίβα καλλιτεχνών έχοντας δεμένα τα μάτια.

PianoPiano του εσθονού Kaspar Jancis

Κυπριακό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα

Το Φεστιβάλ έχει στόχο να διευρύνει τους καλλιτεχνικούς ορίζοντες του κυπριακού κοινού προσελκύοντας ένα μεγάλο φάσμα θεατών και φέρνοντάς τους σε επαφή με τους σύγχρονους προβληματισμούς, αισθητικές και τεχνικές των Κινουμένων Σχεδίων.

Πριν δύο χρόνια εγκαινιάστηκε το Κυπριακό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα στο φεστιβάλ και παράλληλα συνεχίζονται και ενδυναμώνονται αρκετές ακαδημαϊκές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ελπίδα μας είναι πως με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην ανάπτυξη του Κυπριακού πεδίου της τέχνης του Animation, το οποίο και διεκδικεί τη θέση του στον διεθνή χώρο του κινηματογράφου.

Φέτος το Κυπριακό Διαγωνιστικό φιλοξενεί περισσότερες από 10 αξιόλογες ταινίες από φοιτητές και επαγγελματίες: Χτάρματα της Μαρίας Spivak, Celluloid me του Τουρκοκύπριου Sholeh Zahrei, Visual Symphony της Έλλης Κυριάκου, Zen Morning του Πασχάλη Πασχάλη, Vivere Tempus Machina και Believe του Ανδρέα Ιωάννου, A Tribute to Chris MarkersLa Jette του Κωνσταντίνου Μεσαρίτη, Passion Burns της Αφροδίτης Κωνσταντίνου, 37 000 feet του Ζήνωνα Ιωάννου, Time and Space του Λιασή Καράσαββα, Χοιροκοιτία της Ελένης Χανδριότου, Παρεμφερές του Χάρη Φράγκου και Η Εξιλέωσης του Κοσμά Νόνη.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν πέραν των διαγωνιστικών του προγραμμάτων και μια σειρά από αφιερώματα, εκθέσεις και ειδικές προβολές.

Εκθέσεις στο Μουσείον Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατάνιστεια

– Έκθεση Αφίσας και ρετροσπεκτίβα ταινιών του Piotr Dumala

Γεννημένος το 1956 ο Πολωνός Σκηνοθέτης και σεναριογράφος κινηματογράφου (Animation και live action), Εικονογράφος, Αφισίστας και καθηγητής στο Film School του Lodz (Πολωνία), στο Harvard University (ΗΠΑ) και στο Konstfack Art College (ΣΟΥΗΔΙΑ) έχει αποσπάσει περισσότερα από 90 σημαντικά βραβεία διεθνώς και στη χώρα του.

+ Η επιλογή ταινιών (ρετροσπεκτίβα) στις ταινίες του Piotr Dumala θα προβάλλονται καθημερινά στον κλειστό χώρο της Μεσαιωνικής έπαυλης από τις 16-18 Ιουλίου.

 

– Έκθεση με επιλογή σχεδίων και Puppets της Spela Cadez

Η Σλοβένα δημιουργός ταινιών puppet animation, εργάζεται ως ανεξάρτητη σκηνοθέτης και παραγωγός. Η τελευταία της ταινία Boles απέσπασε περισσότερα από 40 βραβεία διεθνώς και επελέγη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κινηματογράφου να προβάλλεται στο φημισμένο πρόγραμμα Cartoon d’Or.

+ Οι ταινίες της Spela Cadez θα προβάλλονται καθημερινά στον κλειστό χώρο της Μεσαιωνικής έπαυλης από τις 16-18 Ιουλίου.

 

– Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Anim’est Romania: CREEPY ANIMATION NIGHT

Αποκεφαλισμοί, εισβολές εξωγήινων, φαντάσματα και σφαγές, μακάβριο μαύρο χιούμορ και περίεργο σεξ: η μεταμεσονύχτια προβολή της Παρασκευής εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά του animation.

– Ειδική Προβολή (Ντοκιμαντέρ και Animation) για τον Καναδό Graphic Vovelist Seth (Seth είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Καναδού comic book artist and συγγραφέα Gregory Gallant).

– Seth’s Dominion by Luc Chamberland

To ντοκιμαντέρ του Luc Chamberland έχει θέμα τον Καναδό καρτουνίστα Seth, γνωστό για βιβλία όπως το Palookaville, και ως ένας από τους σπουδαιότερους συγγραφείς διεθνώς σε αυτή τη φόρμα. Στη δουλειά του ο Seth μεταφέρει τον εσωτερικό του κόσμο σε διεισδυτικές και πνευματώδεις ιστορίες με μέσο του το comic book. Εξαιρετικά δημιουργικός και παραγωγικός, έχει στο ενεργητικό του αυτοβιογραφικά κόμικς και βραβευμένα εμπορικά project, καθώς και έργα που αποκαλεί “μικρά χόμπι”.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

H Špela Čadež θα καθοδηγήσει εργαστήρι με τίτλο Puppet Animation workshop στον Αγροτουριστικό Ξενώνα Βασιλιάς Νικοκλής στη Νικόκλεια το τριήμερο από 13 – 15 Ιουλίου. Η πολυβραβευμένη σκηνοθέτης και παραγωγός ανεξάρτητων ταινιών animation, Špela Čadež από τη Σλοβενία, θα βρεθεί κοντά στο κοινό του Φεστιβάλ για να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες της. Το θέμα του εργαστηρίου αφορά την δημιουργία Puppets με τη χρήση απλών υλικών.

Το δεύτερο εργαστήρι με τίτλο Αυτοσχεδιαστικό Εργαστήρι Animation  θα καθοδηγήσει ο Tamas Patrovic στο Μουσείον Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίστεια το τριήμερο από 16 – 18 Ιουλίου. Μια πολύ σημαντική προσωπικότητα του χώρου του animation, ο πολυπράγμων Ούγγρος δημιουργός και ακαδημαϊκός Tamas Patrovic θα μυήσει τους φίλους του Φεστιβάλ, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο, στα μυστικά του stop motion animation χρησιμοποιώντας απλά, καθημερινά αντικείμενα και πολλή φαντασία.

Τα εργαστήρια απευθύνονται κυρίως σε καλλιτέχνες, επαγγελματίες, καθηγητές και γενικότερα δημιουργούς σχετικούς με τον χώρο του animation. Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων, οκτώ (8) το σύνολο για το κάθε εργαστήρι, οπότε συνιστάται η έγκαιρη κράτηση θέσης. Οι ώρες διεξαγωγής των εργαστηρίων είναι και για τις τρεις ημέρες πρωινές του κάθε ενός, από 9:30 – 13:00, ενώ η συμμετοχή είναι €50 το άτομο.

+ Η κράτηση θέσεων και για τα δυο εργαστήρια θα γίνεται ηλεκτρονικά στο email: info@animafest.com.cy ενώ παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μέσω του email αυτού να ζητήσουν και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα καταλύματα και τη διαμονή τους τις ημέρες του Φεστιβάλ.

 

– Παιδικό πρόγραμμα προβολών ταινιών και εργαστήρι για παιδιά στον πολιτιστικό χώρο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο.

Στην Πάφο, για 3 βράδια από τις 13-15 Ιουλίου στην υπαίθρια αυλή του Πολιτιστικού χώρο Τεχνόπολις 20, Το παιδικό κοινό του φεστιβάλ θα παρακολουθήσει ταινίες όπως Prince Ki-Ki-Do της Grega Mastnak, The Elephant and the Bycycle της Olesya Shchukina, Nikola Tesla’s Secret Laboratory του Bruno Razum, Ivan and the Wolf της Anna Levinson, Caterpillar and Hen της Michela Donini, Children’s time της Nina Bisyarina, Lune των Toma Leroux και Patric Delage, A little star της Svetlana Andrianova και πολλές άλλες.

Παράλληλα η Παναγιώτα Μιχαήλ θα διεξάγει ένα εργαστήρι storyboard / εικονογράφησης για μικρά παιδιά. πληροφορίες: 70002420.

 

Διεθνής Κριτική Επιτροπή

Η Φετινή Διεθνής Κριτική Επιτροπή αποτελείται από την Spela Cadez (Σλοβενία), τον Piotr Dumala (Πολωνία) και την Τώνια Μισιαλή (Κύπρος)

 

Τελετή Λήξης Μεγάλη Συναυλία

Η συναυλία του Φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Παφος17. Φέτος έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μια εξέχουσα προσωπικότητα της Ελληνικής Μουσικής σκηνής, την Σαββίνα Γιαννάτου με το μουσικό της σχήμα Primavera en Saloniko. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την νύχτα λήξης του Φεστιβάλ, Σάββατο 18 Ιουλίου στον κύριο χώρο του Φεστιβάλ, τη Μεσαιωνική Αγρέπαυλη στον Αρχαιολογικό χώρο Παλαιπάφου, στα Κούκλια.

VISUAL AND ORAL STORIES” –

Δημήτρης Σπύρου & Χριστίνα Παπακυριακού

Η Χριστίνα Παπακυριακού και ο Δημήτρης Σπύρου συναντιούνται στην έναρξη του Φεστιβάλ στον Αρχαιολογικό χώρο Παλαιπάφου και αφηγούνται οπτικές και μουσικές ιστορίες έχοντας κοινό στοιχείο τη χρήση αντικειμένων ως παράγωγα εικόνας και ήχου. Χρησιμοποιώντας ένα “overhead projector” η εικαστικός Χ. Παπακυριακού ζωντανεύει εικόνες, τοπία και χρώματα που ντύνουν την μουσική του Δ. Σπύρου που αφηγείται ιστορίες, ποιήματα μέσα από ήχους, φωνές και αντικείμενα που γίνονται τραγούδια. Η όλη δράση γίνεται ζωντανά μέσα από ένα αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα όπου ήχος και εικόνα αλληλεπιδρούν θέτοντας ερωτήματα χωρίς απαντήσεις και απαντήσεις χωρίς ερωτήσεις…

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Κινουμένων Σχεδίων Υπαίθρου Όψεις του Κόσμου συνδιοργανώνεται από τον μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Όψεις του Κόσμου» και το «Μουσείον Χαρακτικής Χαμπή» με την υποστήριξη του «Κυπριακού Κέντρου του Διεθνούς Οργανισμού Animation της ASIFA» (ASIFA Κύπρου), και του Κυπριακού Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Τα χρηματικά βραβεία του Διεθνούς και Κυπριακού Διαγωνιστικού χορηγεί η Ελληνική Τράπεζα. Οι δράσεις του Φεστιβάλ εντάσσονται στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Οργανισμού Πάφος 2017, ενώ η συνεργασία αυτή που έχει πολλαπλές πτυχές αναπτυξιακού χαρακτήρα και θα κορυφωθεί το 2017.

Το 2015 το Φεστιβάλ αναγνωρίστηκε από το European Festival Association και το πρόγραμμα EFFE (Europe for Festivals Festivals for Europe, www.effe.eu) ως ένα από τα σημαντικότερα Φεστιβάλ της Ευρώπης για την καλλιτεχνική του ποιότητα και την ουσιαστική προσφορά και σφραγίδα του σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

+ Περισσότερες πληροφορίες και συνεχής ενημέρωση για το Φεστιβάλ θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας www.animafest.com.cy. Για άμεση ενημέρωση και επικοινωνία, κάντε like στο Facebook/Animafest Cyprus.

————————————————————————————————————-

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

————————————————————————————————————-

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΑΓΡΕΠΑΥΛΗ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΛΑΙΠΑΦΟΥ, ΚΟΥΚΛΙΑ

Κυρίως Χώρος προβολών, Αφιερωμάτων και συναυλιών (16-18 Ιουλίου)

 

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

20:30 PERFORMANCE (acappella solo loop)

21:20 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 (ΜΕΡΟΣ Α)

22:20 ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

23:00 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 (ΜΕΡΟΣ Β)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

20:45 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 (ΜΕΡΟΣ Α)

21:30 SETH’S DOMINION (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

22:30 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 (ΜΕΡΟΣ Β)

23:45 CREEPY ANIMATION NIGHT (ANIM’EST ROMANIA)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

20:45 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3

22:00 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

22:30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΒΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ (Primavera en Saloniko)

+ Καθημερινά θα προβάλλονται στον κλειστό χώρο της Μεσαιωνικής έπαυλης επιλογές ταινιών (ρετροσπεκτίβα) στο πλαίσιο αφιερώματος στον Piotr Dumala και την Spela Cadez  (16-18 Ιουλίου)

————————————————————————————————————-

ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΧΑΜΠΗ, ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΕΙΑ

Εργαστήρι και Εκθέσεις (16-18 Ιουλίου)

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Εργαστήρι: Αυτοσχεδιαστικό Animation με τον Tamas Patrovitc

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Έκθεση Αφίσας και ρετροσπεκτίβα ταινιών του Piotr Dumala

Έκθεση σχεδίων και Puppets από την ταινία Boles της Spela Cadez

————————————————————————————————————-

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΙΚΟΚΛΗΣ, ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (13-15 Ιουλίου)

Puppet Animation με την Spela Cadez

————————————————————————————————————-

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ 20, ΠΑΦΟΣ

Παιδικό πρόγραμμα Ταινιών & Παιδικό Εργαστήρι (13 -15 Ιουλίου)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

21:00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1

 

ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

21:00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

21:00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3

You May Also Like

Οι Nouvelle Vague στην Αθήνα [βίντεο]

Ό,τι ακριβώς χρειάζεται θα πάρει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη η Αθήνα. Δεν εννοούμε μια γερή ...

Ανδρέας Πάντζης: Περί Πανίκκου Χρυσάνθου και απεργίας πείνας

Και ο Ανδρέας Πάντζης, σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών, παίρνει θέση στο επίμαχο θέμα που ...

Ανοίγει μετά από 30 χρόνια ο όροφος της Στοάς Αττάλου

Ανοικτός για το κοινό έπειτα από 30 χρόνια είναι από την Τετάρτη 17 Ιουλίου ...

Καλώς μας ήρθατε Περσείδες! – Tips νυκτερινής φωτογραφίας από τον Silvio Augusto Rusmigo

Φαντάζομαι πολλοί από εσάς θα το βάλετε για την εξοχή απόψε, για να απολαύσετε ...

Tο κυπριακό ντοκιμαντέρ BIRTH DAYS στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το κυπριακό ντοκιμαντέρ, Birth Days, σε παραγωγή- σκηνοθεσία Δανάης Στυλιανού, επιλέγηκε και θα κάνει ...

Οι “Πνεύμονες” του Duncan Macmillan στη Λευκωσία

Η Θεατρική Ομάδα Μαρίας Καρολίδου παρουσιάζει σε Παγκύπρια πρώτη το έργο του Βρετανού συγγραφέα ...

X