Τα «Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας» στην Κύπρο

Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin παρουσιάζει τα Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας, τα περίφημα «FLYING SUPERKIDS».

29 εκπληκτικά παιδιά, 29 παιδιά που πραγματικά πετούν, θα παρουσιάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, με ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους. Για δύο ώρες τα υπέροχα αυτά 29 αστέρια θα μας χαρίσουν έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολλή κέφι, ζωντάνια, ρυθμό , ακροβατικά, χορούς και τραγούδια.

Η γνωστότερη ακροβατική ομάδα παιδιών της Ευρώπης μας τιμά όχι μόνο με την παρουσία της στην Κύπρο, αλλά και με τη πρόθεση της να συμμετέχει και συμπορευθεί στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος «Andrey & Julia Dashin» με σκοπό τη στήριξη παιδιών που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες για μια καλή μόρφωση και ευκαιρίες στη ζωή τους. Ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα παραχωρηθεί για τις ανάγκες αυτών των παιδιών μέσα από το Ίδρυμα Dashin.

Η παιδική αυτή ομάδα της Δανίας ιδρύθηκε το 1967 και στο ιδιόκτητο γυμναστήριο της ασκούνται σήμερα περίπου 400 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών. Από το σύνολο αυτό δημιουργείται κάθε χρόνο η ομάδα που περιοδεύει κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών τους σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις τους. Είναι η δημοφιλέστερη ομάδα στον κόσμο με αυτού του είδους το θέαμα και οι εμφανίσεις της αφήνουν πραγματικά διθυραμβικές κριτικές.

Από την Ιαπωνία μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη την Ευρώπη, χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις τους, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δει τα θεαματικά αυτά παιδιά σε τηλεοπτικά προγράμματα.

+ Τα Flying Superkids θα εμφανιστούν στη Λευκωσία, στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στη Λεμεσό, στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού». Ώρα έναρξης παραστάσεων στις 17:00. Εισιτήρια προς 15 ευρώ. Η προπώληση ξεκίνησε ήδη ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25 37 28 55.

You May Also Like

Ε.Θ.Α.Λ – Ρεπερτόριο 2015-2016

Mε το Lonesome West (προσωρινός τίτλος Θλιμμένη Δύση) του δημοφιλούς Ιρλανδού δραματουργού Mάρτιν Μακ ...

Διάλεξη με θέμα “Ανασκαφή στο Ακάκι-Πηγάδια: Το Ψηφιδωτό του Ιπποδρόμου”

Ο Σύνδεσμος Κυπρίων Αρχαιολόγων με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε διάλεξη της Δρ. Φρύνης ...

Διχάζει και λογοκρίνεται η «Πεντάμορφη και το Τέρας»

Σκηνή της ταινίας χαρακτηρίστηκε ως “ομοφυλοφιλική” και απαγορεύτηκε να παιχτεί στις κινηματογραφικές αίθουσες πολλών ...

«Όχι» στον Παρκ Τσαν Γουκ για γυρίσματα στο Σούνιο

Δεν πρόλαβε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ελλάδας να παρουσιάσει (στις ...

Ρωμαϊκά λουτρά στα πόδια των Λονδρέζων

Ρωμαϊκό βαλανείο δίπλα στον Τάμεση, εκεί όπου κάποτε υπήρχε ένα μαγαζί fish n’ chips, ...

Όσκαρ | Εικόνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Ξεχωρίσαμε μια σειρά από φωτογραφίες του Reuters από την τελετή απονομής των φετινών βραβείων ...

X