Τα «Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας» στην Κύπρο

Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin παρουσιάζει τα Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας, τα περίφημα «FLYING SUPERKIDS».

29 εκπληκτικά παιδιά, 29 παιδιά που πραγματικά πετούν, θα παρουσιάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, με ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους. Για δύο ώρες τα υπέροχα αυτά 29 αστέρια θα μας χαρίσουν έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολλή κέφι, ζωντάνια, ρυθμό , ακροβατικά, χορούς και τραγούδια.

Η γνωστότερη ακροβατική ομάδα παιδιών της Ευρώπης μας τιμά όχι μόνο με την παρουσία της στην Κύπρο, αλλά και με τη πρόθεση της να συμμετέχει και συμπορευθεί στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος «Andrey & Julia Dashin» με σκοπό τη στήριξη παιδιών που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες για μια καλή μόρφωση και ευκαιρίες στη ζωή τους. Ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα παραχωρηθεί για τις ανάγκες αυτών των παιδιών μέσα από το Ίδρυμα Dashin.

Η παιδική αυτή ομάδα της Δανίας ιδρύθηκε το 1967 και στο ιδιόκτητο γυμναστήριο της ασκούνται σήμερα περίπου 400 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών. Από το σύνολο αυτό δημιουργείται κάθε χρόνο η ομάδα που περιοδεύει κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών τους σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις τους. Είναι η δημοφιλέστερη ομάδα στον κόσμο με αυτού του είδους το θέαμα και οι εμφανίσεις της αφήνουν πραγματικά διθυραμβικές κριτικές.

Από την Ιαπωνία μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη την Ευρώπη, χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις τους, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δει τα θεαματικά αυτά παιδιά σε τηλεοπτικά προγράμματα.

+ Τα Flying Superkids θα εμφανιστούν στη Λευκωσία, στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στη Λεμεσό, στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού». Ώρα έναρξης παραστάσεων στις 17:00. Εισιτήρια προς 15 ευρώ. Η προπώληση ξεκίνησε ήδη ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25 37 28 55.

You May Also Like

Επιστρέφουν οι τέσσερις εικόνες του Αντιφωνητή

Τέλος στη 18χρονη διεκδίκηση τεσσάρων εικόνων των Αποστόλων Ιωάννη, Μάρκου, Πέτρου και Παύλου δίνει ...

Απεβίωσε η νομπελίστρια συγγραφέας Τόνι Μόρισον

Η σπουδαία μυθιστοριογράφος Τόνι Μόρισον, η πρώτη Αφροαμερικανή συγγραφέας που τιμήθηκε με το βραβείο ...

Οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα!

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 οι Red Hot Chili Peppers δίνουν την πρώτη τους συναυλία ...

Jiu Jitsu: Τέταρτη πιο δημοφιλής επιλογή στο Netflix ΗΠΑ και Καναδά

Μεγάλη απήχηση είχε η πρεμιέρα του Jiu Jitsu στο Netflix στη Βόρεια Αμερική το ...

12th Cyprus Rialto World Music Festival 2017

Για 12η χρονιά επανέρχεται στην Πλατεία Ηρώων το δημοφιλές φεστιβάλ της World Music, με ...

Αβεβαιότητα για την πραγματοποίηση του Χορού της Κρατικής Όπερας Βιέννης

“Αβέβαιος” ως προς το εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά ο προγραμματισμένος για τις 11 Φεβρουαρίου ...

X