Πέραν των τριάντα οι συμμετοχές στον φετινό Θεατρικό Διαγωνισμό Κωστή Κολώτα

Οι συμμετοχές στον φετινό Διαγωνισμό Θεατρικού Μονόπρακτου στη Μνήμη του Κωστή Κολώτα ξεπέρασαν σε αριθμό κάθε προσδοκία.

Ο Διαγωνισμός Θεατρικού Μονόπρακτου στη Μνήμη του Κωστή Κολώτα έχει γίνει πια θεσμός παγκύπρια αλλά και πανελλήνια. Οι προηγούμενες δύο διοργανώσεις είναι η απόδειξη. Με την συμπλήρωση της προθεσμίας της τελευταίας ημερομηνίας υποβολής των έργων που ήταν η 30η Ιανουαρίου 2016, οι συμμετοχές από Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο, ξεπέρασαν τις τριάντα.

Δείτε πιο κάτω τους τίτλους των έργων:

Αθανασία (Α. Θεοδωρέλλη), Αλ Κουπόνε (άγνωστος), Άφεση (Μαγδαληνή Καλή), Βάΐ, Βάΐ, Βαχ (Τζυπρής), Έκτακτο Δείπνο (Μ.Φιλίππου), Η Αβάσταχτη Στασιμότητα του Τίποτα (Στράτα), Η Εξομολόγηση (Ροέν), Η Μαρικού η Ράφτενα (άγνωστος), Η Νύχτα (Ανουσιουργός), H Πανσέληνος (Ελπίδα), H Πολυθρόνα (Άγρια Ανεμώνη), H Τρίτη Μαρτυρία (Ορφέας), Κουβέντες της Πυρκαγιάς (Σέρλοκ 67), Κραυγή (Διόνυσος), Μαζί και Χώρια (Εμμανουήλ Πίττακος), Μάνες (Γιάννης Αγγέλου), Μονάρχης (Στέμα), Μπιγκ Μπανκ (Παλιάτσος), Μπίλης (Σιλβέστρο), Ο Ναπολέοντας στη Κύπρο (Ερέχθειος), Οδυσσέα Καλώς Ήλθες (Αχιλλέας), Πασιφάη (Χένρυ Λούις), Ρεβάνς (Ιοκάστη), Συγκάτοικος με Δύο Φαντάσματα (Αλαφροΐσκιωτος), Σωτήρης Χαν (άγνωστος), Το Καφενείο (Γ.Αγαπητός), Το Μοντέλο (Ρωμανός), Το Τραύμα (Αρθούρος Πεν), Τρεις Όψεις Θανάτου (Ίκαρος Ζαχαριάδης), Φίλησε με Αλλιώς θα Πεθάνεις (Ισμήνη), Jude Inman (Γ.Πουλόπουλος)

Η Κριτική Επιτροπή του φετινού Γ’ Διαγωνισμού θα συνεδριάσει τις επόμενες εβδομάδες και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν τον Μάρτιο 2016.

Την Κριτική Επιτροπή αποτελούν οι:

Τίτος Κολώτας, δημοσιογράφος, ερευνητής, εκπρόσωπος της οικογένειας Κολώτα, Κατερίνα Βοσκαρίδου, θεατρολόγος, Γραμματέας του Δ.Σ της ΕΘΑΛ, Λούλλα Καλογεράκη, φιλόλογος, μέλος της ΕΘΑΛ, Μαρία Κυριάκου, σκηνοθέτης, ενεργό μέλος της θεατρικής κοινότητας της Λεμεσού, Δώρος Ήρωα, μέλος του Δ.Σ και Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής επιτροπής του Δ.Σ. της ΕΘΑΛ,
Λέανδρος Ταλιώτης, σκηνοθέτης (εκπρόσωπο του Κυπριακού Κέντρου Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρουθεσμικού συνεργάτη στη διοργάνωση του Διαγωνισμού) και Μηνάς Τίγκιλης, σκηνοθέτης, θεατρολόγος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΕΘΑΛ.

You May Also Like

Αποτελέσματα του 5ου Διεθνούς Διαγωνισμού Αφίσας του Graphic Stories Cyprus

Το Graphic Stories Cyprus βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα των διακριθέντων ...

Oscar Καλύτερου Τραγουδιού. Μια αναδρομή μέσα στις δεκαετίες

O Γιάννης Ζελιαναίος, λίγο πριν την 84η φετινή τελετή, κάνει ένα μουσικό ταξίδι μέσα ...

ΘΟΚ: Προκηρύσσει το 35ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2022

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 35ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2022, με την ...

Λεωφόρος Τζορτζ Μάικλ η Ευαγόρου, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου

Την απόφαση να μετονομάσει μια σειρά από οδούς για να τιμήσει ανθρώπους των τεχνών ...

Greek Sale από τη Cypria Auctions στη Λευκωσία

Στη Cypria Auctions στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση έργων τέχνης και άλλων εκθεμάτων ...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Μιχάλης Πιερής

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο ιδρυτής του Πολιτιστικού Κέντρου Πανεπιστημίου Κύπρου και του ...

X