Πέτρος Στυλιανού

Ο Πέτρος Στυλιανού διεκδικεί το διεθνές βραβείο ανερχόμενου σχεδιαστή

Ποιος είσαι;Ονομάζομαι Πέτρος Στυλιανού. Είμαι 24 χρονών και σπούδασα Γραφικές Επικοινωνίες και Πολυμέσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Λατρεύω τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Επίσης αγαπώ τα ζώα και ιδιαίτερα τις γάτες. Αγαπημένα μου χόμπι είναι το σχέδιο, οι ταινίες και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Τι σχεδιάζεις;Για να είμαι ειλικρινής, δοκιμάζω οτιδήποτε έχει σχέση με γραφικές τέχνες και πολυμέσα! Δεν μένω ποτέ στάσιμος και θέλω πάντα να μαθαίνω ό,τι νέο βγει κι έχει σχέση με τον κλάδο σπουδών μου και όχι μόνο. Πιστεύω πως αυτό πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε αγαπά το επάγγελμά του. Το μότο μου είναι: «Πάντα πρέπει να κρατάω τον εαυτό μου σε εκμάθηση. Αν σταματήσω να μαθαίνω, θα χάσω το παιχνίδι.» Για παράδειγμα, ασχολούμαι με τη δημιουργία ιστοσελίδων, σχεδιάζω φανέλες, κάνω αερογραφίες και φτιάχνω διάφορα πορτρέτα είτε στο χέρι είτε στον υπολογιστή σε ψηφιακή μορφή και ούτω καθεξής. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να περνάς καλά με αυτό που κάνεις και τότε οτιδήποτε προκύψει θα γίνει αυτομάτως παιχνίδι.

Ποια είναι τα σχέδιά σου;
Μεγάλη μου αδυναμία, τα βιντεοπαιχνίδια και το σχέδιο, αν και αυτοδίδακτος στο τελευταίο. Θέλοντας να κάνω μια ειδίκευση ως concept artist, το προτιμότερο στην Αγγλία, θα συνδυάσω τα πιο πάνω. Όνειρό μου από μικρός ήταν να σχεδιάζω τα γραφικά ηλεκτρονικών παιχνιδιών και να εργαστώ σε μεγάλες εταιρείες! Δεν θέλω να προτρέχω, αλλά με την ευκαιρία που μου δόθηκε τώρα με την υποψηφιότητά μου ως ανερχόμενου σχεδιαστή του 2016 στον διαγωνισμό της ιστοσελίδας Creative Pool, νιώθω πολύ περήφανος γιατί, περνώντας στους 25 καλύτερους, είμαι ο μοναδικός Ελληνοκύπριος που εκπροσωπεί την Κύπρο. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα ανοίξουν οι πόρτες για μένα και τα πάντα μπορούν να συμβούν, φτάνει να το πιστέψω!

+ PeteSakeDesigns.com

You May Also Like

Ντανιέλα Γεωργίου

Η Ντανιέλα Γεωργίου θήτευσε δίπλα στον Αlexander McQueen και ξεκίνησε το δικό της brand ...

Νáma

Ποια είσαι; Ονομάζομαι Αναστασία/Νáma, ετών 23, και μεγάλωσα στην κυπριακή πρωτεύουσα. Ποια είναι η ...

Στέφανος Πίττας

Που είσαι; Ζω στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 9 χρόνια. Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι στην ...

Ιωάννα Λαμπροπούλου

13.3.2011 Η Ιωάννα Λαμπροπούλου κάνει πρόβες στο Σατιρικό Τι κάνεις; Πρόβες για τη γαλλική ...

Χρίστος Κωνσταντινίδης

Ο Χρίστος Κωνσταντινίδης θέλει θέατρο, όχι θεατρινισμούς Πού είσαι; Στην Κύπρο. Στο θέατρο. Το ...

Bugche Bozkurt

Ποια είσαι; Είμαι η Bugche (Bugce) Bozkurt. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κερύνεια. Είμαι 22 ...

X