Συναυλίες για παιδιά από τους Burger Project

Η αθηναϊκή μπάντα με το όνομα Burger Project ετοίμασε και παρουσιάζει μια συναυλία για τους μικρούς της φίλους, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις 14 Μαΐου στη Λεμεσό και στις 15 Μαΐου στη Λευκωσία.

Η γνωστή μπάντα παρουσιάζει διασκευές επιτυχιών του διεθνούς ρεπερτορίου και ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Παράλληλα, δημιούργησε μια διαδραστική συναυλία για παιδιά. Πρόκειται για τη συναυλία «Μαμά θα κάνω μπάντα!», η οποία παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πριν δύο χρόνια.

Αυτή τη συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μικροί φιλόμουσοι στο Θέατρο Ριάλτο στις 14 Μαΐου, ενώ για το λιλιπούτειο κοινό -και όχι μόνο- της Λευκωσίας στις 15 Μαΐου θα παρουσιαστεί η νέα συναυλία της μπάντας για παιδιά, με τίτλο «Μια συναυλία στον Γαλαξία».

Και τα δύο προγράμματα είναι διαδραστικά και μεταφέρουν στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας. Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν τα παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση.

+ Οι συναυλίες θα δοθούν ως εξής:

  • 14 Μαΐου στο Θέατρο Ριάλτο στις 17:00 με τη συναυλία «Μαμά θα κάνω μπάντα!» (θα ακολουθήσει την ίδια μέρα στις 20:30 μια συναυλία με το ρεπερτόριο της μπάντας). Πληροφορίες τηλ. 77777745

  • 15 Μαϊου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Τη συναυλία στη Λευκωσία διοργανώνουν οι Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πληροφορίες τηλ. 22894356 (08:00-14:30 καθημερινές).

You May Also Like

Διεθνής η υποστήριξη για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τις Διεθνείς Επιτροπές για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, «τόσο για τη θέση ...

Το «Πανηγύρι» στο Θέατρο Σκάλα

Ένα έργο – ορόσημο για το νεοελληνικό ρεπερτόριο, το «Πανηγύρι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, ανεβάζει ...

Έκθεση της Χριστίνας Δράκου στη Zmart Gallery

H Χριστίνα Δράκου [EFIAP – RISF3] παρουσιάζει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η Ζωή είναι ...

Νέος δίσκος από τους Τρίο Τεκκέ

Οι Τρίο Τεκκέ ανακοινὠνουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Στρόβιλος”. Το άλμπουμ αποτελείται ...

Ξανά στην κορυφή οι Beatles

Το μερίδιό του στην κορυφή απολαμβάνει για άλλη μια φορά το συγκρότημα των Βeatles, ...

Πέθανε η Μέρι Γουίλσον, ιδρυτικό μέλος των Supremes.

Η Μέρι Γουίλσον, ιδρυτικό μέλος των Supremes, πέθανε σε ηλικία 76 ετών. Η Γουίλσον ...

X