Βιβλία σε προσφορά από την Ενδοχώρα

Ένα θησαυρό εκδόσεων προσφέρει σε τιμές πολύ πιο χαμηλές από την πραγματική τους αξία το βιβλιοπωλείο Ενδοχώρα, στη Λευκωσία.

Στα ράφια του βιβλιοπωλείου μπορεί κανείς να βρει συγγράμματα της ελληνικής γραμματείας, αρχαίας και νέας αλλά και τίτλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας, πεζογραφίας, ποίησης, βιβλία ιστορίας, φιλοσοφίας, πολιτικής, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, παιδαγωγικής, θρησκειολογίας και τέχνης.

Τα βιβλία πωλούνται σε μειωμένες τιμές από 30 έως και 70%.

Σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές προσφέρονται κυπρολογικές εκδόσεις, περιοδικά από Ελλάδα και Κύπρο που δεν κυκλοφορούν πια αλλά και όσα είναι ακόμη στην κυκλοφορία: Ύλατρον, Νέα Εστία, Υπόμνημα της Φιλοσοφίας, Πλανόδιο, Δευκαλίων, Ψυχανάλυση και Ψυχολογία, Μανδραγόρας, Σημείο, Λέξη, Δέντρο, Οδός Πανός και πληθώρα άλλων, παλαιών και νεώτερων.

Από βιβλία παλαιά που είναι εκτός κυκλοφορίας και βιβλία εκδόσεων που έχουν κλείσει, μέχρι βιβλία για παιδιά. Οι βιβλιόφιλοι ας επωφεληθούν από την ευκαιρία.

+ Το βιβλιοπωλείο Ενδοχώρα βρίσκεται στην οδό Καλλιπόλεως 67Δ, μεταξύ των δύο εισόδων του Πανεπιστημίου Κύπρου, δίπλα από το μπαράκι «Μπρίκι» στη Λευκωσία. Πληροφορίες τηλ. 22375233. 

You May Also Like

ΑΝΙΜΑ

Έκθεση Φωτογραφίας με τη χρήση ψηφιακών οπτικών εφφέ  της Παυλίνας Παρτζίλη Το Κέντρο Φωτογραφίας 6×6 ...

Δημιουργία Αρχαιολογικού Πάρκου στο Αρχαίο Λιμάνι Αμαθούντας

Η Ερευνητική Μονάδα Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου (Εργαστήριο Εναλίων Αρχαιολογικών Ερευνών), το Τμήμα Αρχαιοτήτων ...

Πέντε οι σκελετοί [μέχρι στιγμής] στην Αμφίπολη

Πέντε είναι οι «ένοικοι» του ταφικού μνημείου στον λόφο Καστά, στην Αμφίπολη, σύμφωνα με ...

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Θ. Αγγελόπουλου

Μεγάλη θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Έλληνα σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου εξέφρασε ο ...

2o Διεθνές Poetry Slam

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του 1ου Διεθνούς Poetry Slam στη Λευκωσία το ...

X