Μίτος | Ανοιχτό κάλεσμα για πρακτική άσκηση και εθελοντισμό

To Kέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ με ανοικτό κάλεσμα καλωσορίζει νέα άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα του για πρακτική άσκηση, αλλά και εθελοντές για τα τρέχοντα προγράμματα και τις λειτουργικές ανάγκες.

Προσκαλούνται άτομα [η προηγούμενη πείρα δεν είναι απαραίτητη] όλων των ηλικιών -μαθητές, φοιτητές, ενήλικες, συνταξιούχοι- που έχουν περιέργεια και ενέργεια για να αναπτύξουν δεξιότητες, να γνωρίσουν καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, να αναλάβουν προκλήσεις στα ‘παρασκήνια’ των τεχνών και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες!

Για πρακτική άσκηση:

α) Βοηθός στο γραφείο του οργανισμού: βοήθεια σε θέματα παραγωγής των τρέχουσων παραγωγών, του προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών theYard.Residency, γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο του οργανισμού για την περίοδο Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2016. H πρακτική άσκηση δεν είναι επί πληρωμή και θα δοθεί βεβαίωση όπως και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις συμμετοχές του theYard.Residency.16.

β) Βοηθός τεχνικού για το Παλιό Ξυδάδικο για την β’ περίοδο του προγράμματος φιλοξενίας theYard.Residency.16 (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2016). Η εκπαίδευση θα αφορά: λειτουργία (υποδομή και τεχνολογικός εξοπλισμός) και συντήρηση χώρου, stage management. Θα δοθεί βεβαίωση και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις συμμετοχές του theYard.Residency.16. Η πρακτική άσκηση βοηθού τεχνικού περιλαμβάνει ένα μικρό ποσό αποζημίωσης.

Για Εθελοντισμό:

Εθελοντές σε θέματα παραγωγής για τα τρέχοντα προγράμματα του ΜΙΤΟΣ (διετές πρόγραμμα Hρω-ισμοί στο πλαίσιο του Ε.Π.Π.Πάφος 2017, theYard.Residency, θεατρικές παραγωγές κλπ). Επιπλέον όλοι οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις δράσεις δωρεάν, όπως και για μακροχρόνιο εθελοντισμό θα δίδεται βεβαίωση.

Για το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.mitos.org.cy. Για περισσότερες πληροφορίες και για την αποστολή σύντομου βιογραφικού μαζί με συνοδευτική επιστολή (λόγοι ενδιαφέροντος) μπορείτε να επικοινωνήστε μέχρι τις 28 Ιουνίου:
– για πρακτική στον οργανισμό και για εθελοντισμό: mitos@mitos.org.cy
– για πρακτική άσκηση τεχνικού: theyard.residency@mitos.org.cy

You May Also Like

Πέθανε ο συγγραφέας Τζον Μπέργκερ

Σε ηλικία 90 ετών «έφυγε» χθες από τη ζωή ο βραβευμένος με Booker συγγραφέας, ...

Διεθνής βράβευση για την ταινία «Στάχυα» του Σάιμον Φαρμακά

Το βραβείο της Κριτικής Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ του Άμστερνταμ απέσπασε η ταινία μικρού ...

Παγκόσμια πρώτη στο Σαράγεβο για την ταινία «Το νανούρισμα της πεταλούδας»

Στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαράγεβο θα δώσει την παγκόσμια πρεμιέρα της η νέα μικρού ...

Μπερλινάλε 2015: To Ixcanul είναι ένα μικρό αριστούργημα από τη Γουατεμάλα

Ανταπόκριση από το Βερολίνο: Πανίκκος Χρυσάνθου Η τρίτη μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Βερολίνου ...

ΘΟΚ – ΚΘΒΕ υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας

Επισφραγίστηκε και επίσημα η συνεργασία Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου με ...

Achtung Baby! διασκευές και επανεκδόσεις

Όλοι στα περίπτερα στις 25 Οκτωβρίου, οπότε θα κυκλοφορήσει το περιοδικό Q, με ένα ...

X