Ιλεάνα Νίκολσον

Η Ιλεάνα Νίκολσον μας προσκαλεί στον Μόλο Λεμεσού κι έχει λόγο

Τι κάνεις; Kάμνω φεστιβάλ, ευχαριστώ, εσύ;! Foundation Film Festival presents “Lah-dee-dah nights” νταμ νταμ νταμ… με διοργανωτή το Ίδρυμα που δουλεύω, Andrey & Julia Dashin’s Foundation. Δημιουργούμε νοσταλγικές καταστάσεις πάνω στη θάλασσα με feel good movies και καλοκαιρινά κοκτέιλ ανά χείρας ενώ παράλληλα βοηθούμε τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και συγκεκριμένα το Ευαγόρειο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας. Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ θα στηθούν κουμπαράδες για να βάλει ο καθένας όσα αγαπά. Θα έχουμε παγωτά, κούννες στην κασέλα, ποπ κορν και λουκουμάδες με σοκολάτα! Γιορτάζουμε την πολυπολιτισμικότητα του νησιού και προβάλλουμε τρεις ταινίες με ζωντανή μουσική από όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου. Πάρε μολύβι και χαρτί και γράφε: * Παρασκευή 8/7 ξεκινάμε με γνωστές άριες από τη σοπράνο Έλλη Αλωνεύτη με τη συνοδεία του πιανίστα Νικόλα Μελή, και την πολυβραβευμένη ρωσική ταινία “Όταν πετούν οι γερανοί”. * Το Σάββατο 9/7, πίνουμε εις υγεία των Sandy Brour σε ρυθμούς bossa nova, swing, tango, bolero, blues και βαλς και γελάμε με την καλτ βρετανική ταινία “Monty Python and the Holy Grail”. * Την Κυριακή χορεύουμε υπό τις γλυκές μελωδίες του Χατζιδάκι από τους ταλαντούχους Ευάγγελο Χριστοδούλου, Λοΐζο Παφίτη και Κατερίνα Αντρέου, ενώ χαμογελάμε γλυκόπικρα με τη Μελίνα Μερκούρη “Ποτέ την Κυριακή”.

Πού είσαι; Καλοκαίρι, πού να είμαι;! Θάλασσα! Στη μεγάλη αποβάθρα του Μόλου στη Λεμεσό με καναπέδες, πουφς και σεζλόνγκ! Α ναι! Και τρεις οθόνες και μια σκηνή και κάτι μπάρμεν με παπιγιόν να με σερβίρουν, το ηλιοβασίλεμα να με ταξιδεύει και μια θάλασσα πικροθάλασσα να λαμπυρίζει μέσα στα μάτια.

Τι θέλεις;
Να κοπιάσετε. Να περάσετε καλά και να μας βοηθήσετε όσο μπορείτε να στηρίξουμε τούτο τον ιερό σκοπό που αφορά χιλιάδες καρκινοπαθείς στην Κύπρο.

Action Global Communications Kondilaki 6 1090 Lefkosia
Tel: +357 22 818884 / +357 22 818884
Fax: +357 22 873634 www.actionprgroup.com

You May Also Like

Ναταλία Πεχλιβάνη

Ποια είσαι; Είμαι η Ναταλία Πεχλιβάνη, 31 χρονών. Έχω σπουδάσει Ψυχολογία αλλά μ’ έχουν ...

Παναγιώτης Μπρατάκος

Ποιος είσαι; Είμαι ο Παναγιώτης Μπρατάκος, ασχολούμαι με το θέατρο και τη θεατρική συγγραφή. ...

Μικαέλα Τσαγγάρη

Ως ταλαντούχα νέα, η Μικαέλα Τσαγγάρη κυνηγά νέα ταλέντα Πού είσαι; Tις περισσότερες ώρες ...

Δήμητρα Νικοδήμου

Η Δήμητρα Νικοδήμου κάνει την καθημερινότητά της έργο τέχνης Τι κάνεις; Κάνω μάλλον τη ...

Νικόλας Πετρίδης

27.11.2011 Ο Νικόλας Πετρίδης προτείνει ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης στην Πέτρα του Ρωμιού Τι ...

Ερμίνα Εμμανουήλ

Ποια είσαι; Είμαι η Ερμίνα Εμμανουήλ, είμαι εικονογράφος και γραφίστρια. Ζω και εργάζομαι στη ...

X