Μέρα 31η

Υπάρχει εύκολος τρόπος να μπεις μες στην κκελλέ κάποιας γεναίκας; Η απάντηση είναι “όχι”. Εξαρτάται φυσικά που την γεναίκα, αλλά γενικά εν πιο δύσκολο να μπεις μες το μυαλό μιας γεναίκας παρά μες στο βρατζίν της.

Πολλοί αρσενιτζοί θεωρούν επίτευγμα να ρίψουν μια γεναίκα στο κρεβάτι. Τούτο έννεν τίποτε. Εν εννοώ ότι εν εύκολο, αλλά έννεν τίποτε σημαντικό. Τζαι η γυναίκα, όπως τζαι ο άντρας, έσιει μια βιολογική τάση προς τον έρωτα. Εν απόλυτα φυσιολογικό, μια γυναίκα να έσιει την ίδια ανάγκη τζαι να ελκύεται με παρόμοιο τρόπο που έναν άντρα όπως ένας άντρας που μια γεναίκα. Η μαγκιά δεν είναι να ππέσεις στο κρεβάτι με κάποια που θέλει τζαι τζείνη να ππέσει μαζί σου, η μαγκιά είναι να καταφέρεις να σκλαβώσεις τον νου της.

Εν μια τέχνη που δύσκολα μαθθαίνεται, αλλά άμα τα καταφέρεις, μπορείς να πετύχεις πολλά πράματα. Όχι επειδή οι γεναίτζες εν χαζές, αλλά το αντίθετο, επειδή οι γεναίτζες εν πολλά πιο έξυπνες που τους αρσενικούς. Γι’ αυτόν τζαι χρειάζεται να κατακτήσεις την μοναδική κκελλέ σε μια γεναίκα, ενώ στον άντρα, χρειάζεται απλά να κατακτήσεις μιαν που τες θκυο. Τζαι εν γνωστό ποια κκελλέ εν η πιο επιρρεπής σε έναν άντρα.

Είχα μιαν εβδομάδα στην διάθεση μου για να αποδράσω που το νοσοκομείο. Δύσκολον όμως. Ήμουν συνέχεια δημμένος με χειροπέδες πάνω στο κρεβάτι. Υπήρχε ένοπλος φρουρός ακριβώς έξω που την πόρτα μου κάθε ώρα της ημέρας. Ακόμα τζαι για κατούρημαν έπρεπε να πάω με το καροτσάκι τζαι με τη συνοδεία του φρουρού.

Ο καλύτερος τρόπος ήταν να έχω κάποιον σύμμαχο να με βοηθήσει – τζαι ποιος καλύτερος σύμμαχος που την ίδια την νοσοκόμα που με εφρόντιζε. Την Κατερίνα. Μια κοκκινομάλλα, πρασινομμάτα νοσοκόμα. Αφράτη τζαι άσπρη, σαν το φρέσκο το ψωμί του φούρνου. Μόνο που έσσυφκε που πάνω σου έθελες να την αγκαλιάσεις τζαι να βουλιάξεις μέσα στο κορμί της, να ξεχαστείς, να μεν σηκωθείς ποττέ.

Χρησιμοποιείς την μουσική τζαι την τέχνη για να μπεις στο μυαλό μιας γυναίκας, όχι στο βρατζίν της. Τζαι τούτον έκαμα. Επρόσεξα το τατουάζ που είσιεν στο αριστερό της πόδι, κάτω χαμηλά, κοντά στον αστράγαλο. Ένα γουρουνάκι δεμμένο με σπάγκο να πετά πάνω που καμινάδες.
“Ξέρεις πώς εφωτογραφίσαν το εξώφυλλο τούτο οι Pink Floyd;” ερώτησα. Εχαμογέλασε: “Εν ξέρω, απλά αρέσκει μου ο δίσκος.”

“Αρχικά εθέλαν να φωτογραφίσουν το γουρούνι πάνω που ένα λιβάδι, αλλά μετά που το εγεμώσαν ήλιο εκόπηκε το σχοινί τζαι άρχισε να πετά πάνω που το Λονδίνο. Επρολάβαν να φκάλουν την φωτογραφία καθώς απομακρυνόταν πάνω που τον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό του Battersea.”

Εχαμογέλασε ξανά, καθώς άλλαζε τα σεντόνια στο κρεβάτι μου. “Αρέσκει σου να είσαι νοσοκόμα;”
“Γιατί ρωτάς; Έσιεις κάτι άλλον υπόψη σου;” απάντησε με μια δόση ειρωνείας.
Άρχισα να σιγοτραγουδώ “…you are young and life is long and there is time to kill today… and then one day you find…”
Το χαμόγελο έσβησε. Είχα κερδίσει την προσοχή της.

You May Also Like

Μέρα 21η

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Αγαπητή Ρέα Την ίδια νύχτα εδείξαν τα νέα: “Το απανθρακωμένο ...

Το δάσος μου

Στα επτά μου χρόνια, ο αρφός μου έβαλέ με να χωστώ κάτω που ένα ...

Η πυραμίδα

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Έπιασέν με τηλέφωνο ο αρφός μου. “Ρε, εμίλησες με τον ...

Οι γκέι

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Παρακολουθώ τον τελευταίον τζ’αιρό τη «θύελλα αντιδράσεων» για τζ’είνην τη ...

Αστέρω – Μέρος 11ο

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Κάτω που τζείνον το άσπρον λεπτόν κομμάτιν υφάσματος η Αστέρω ...

Το τέρτιν της Νίκης [Μέρος 11ο]

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου “Έτσι χάρη εν της κάμνει της Νίκης να στραφεί πίσω ...

X