Νέο άλμπουμ από τους Delirium Elephants

Το βραβευμένο με MAD Award, κυπριακό συγκρότημα Delirium Elephants, έρχεται με τον ομώνυμο δίσκο του και το single ‘Washing Machine’ να βάλει μπουγάδα στα καλοκαιρινά δρώμενα του τόπου.

Μετά την επιτυχία του πρώτου τους δίσκου ‘Songs and Poems’, οι Delirium Elephants επιστρέφουν με το δεύτερο άλμπουμ τους που περιλαμβάνει 10 ολοκαίνουρια τραγούδια ανάμεσά τους και το ‘Washing Machine’ το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές με αποκορύφωμα την βράβευσή του από τα MAD Awards. Ηχογραφημένο στα Soundscape Studios με την βοήθεια του γνωστού παραγωγού Chris Charalambides, το νέο αυτό άλμπουμ έρχεται γεμάτο ζωντάνια, νέους και φρέσκους ήχους, να συμβάλει στο νέο ρεύμα μουσικών ακουσμάτων του νησιού.

 

 

Οι Delirium Elephants, είναι μια κυπριακή μπάντα που ξεκίνησε από τον Δημήτρη Ζαχαρίου στα πλήκτρα και τον Στέφανο Γεωργιάδη στις κιθάρες και τα φωνητικά. Πλαισιωμένοι από τις γεμάτες ενέργεια μελωδίες του Χρήστου Κατσουνωτού στην κιθάρα, τις γκρουβάτες μπασογραμμές του Βύρωνα Αθηνοδώρου και τις απίστευτες ρυθμικές ικανότητες του Στέφανου Μελετίου στα τύμπανα, αποτελούν πλέον τον βασικό πυρήνα του σχήματος.

 

Στο άλμπουμ τους χρησιμοποιούν στοιχεία από πολλά μουσικά είδη όπως η ρέγγε, η ροκ, η ηλεκτρονική μουσική με πολλά εφέ αλλά και πιο κλασσικούς ήχους με την χρήση χάλκινων πνευστών που δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στις μελωδίες των τραγουδιών.

Με την ευκαιρία, της έκδοσης του νέου τους άλμπουμ που κυκλοφορεί από τις 2 Ιουνίου 2017, με την δισκογραφική εταιρεία The Sound of Everything, οι Delirium Elephants προγραμματίζουν την παρουσίαση του δίσκου τους στις 14 Ιουνίου 2017 στις 21.30 στην Μουσική Σκηνή Ravens στην Λεμεσό, με ελεύθερη είσοδο. Την παρουσίαση θα ανοίξουν οι Blackout.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.deliriumelephants.com

You May Also Like

Περφόρμανς στα λευκά

Μια πολύ πρωτότυπη δράση, με την υπογραφή της Δανέζικης θεατρικής εταιρείας “Carte Blanche”, η ...

Τρεις επιπρόσθετες παραστάσεις για την «Οικογένεια Κόλεμαν»

Λόγω αυξημένης ζήτησης ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοινώνει ότι θα δοθούν τρεις επιπρόσθετες παραστάσεις στη ...

«Άνω Βυθός, τρία διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη» επί σκηνής

Η μεταφορά τριών διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη θεατρική σκηνή αποτελεί τη νέα σκηνοθετική δουλειά ...

Ο Μαρίνος Παναγή διεκδικεί αρχιτεκτονικό βραβείο

Φοιτητής του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick, ο Μαρίνος Παναγή, έχει προκριθεί στα Αρχιτεκτονικά ...

«Νέο» μυθιστόρημα από τον Τζακ Κέρουακ

Εβδομήντα χρόνια μετά την συγγραφή του, το πρώτο μυθιστόρημα του συγγραφέα της γενιάς των ...

X