Φεστιβάλ Κύπρια: Εξάντληση εισιτηρίων με γοργούς ρυθμούς

Η πρώτη sold out παράσταση στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια ήταν ο θεατρικός «Αμερικανικός Βούβαλος» που θα παρουσιάσουν οι Φιλιππίδης, Μπέζος και Αυγουστίδης στη Λευκωσία

Αυξημένη κατά 25% σε σχέση με το σύνολο της περσινής διοργάνωσης είναι η πώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη φετινή διοργάνωση ξεκίνησε πολύ καλά και προχωρεί με ταχείς ρυθμούς σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ, Άντη Παρτζίλη, ο οποίος προτρέπει το κοινό να φροντίσει εγκαίρως για τα εισιτήριά του, ειδικά αν θέλει καλές θέσεις στα κατά τόπους θέατρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν -μέχρι χθες- προπωληθεί 10 χιλιάδες εισιτήρια, ξεπερνώντας κατά δύο χιλιάδες το σύνολο των εισιτηρίων που κόπηκαν συνολικά κατά την περσινή διοργάνωση [!].

Οι sold out παραστάσεις

Το έργο του Ντέιβιντ Μάμετ «Αμερικανικός Βούβαλος» προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν πρώτα από όλες τις παραγωγές στο φετινό φεστιβάλ τα εισιτήρια για τη δεύτερη παράσταση (20:30) του έργου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 21 Σεπτεμβρίου (προς εξάντληση οδεύει και η πρώτη παράσταση στη Λευκωσία, την ίδια μέρα στις 18:00).

Τα φετινά «Κύπρια» έχουν ήδη προπωλήσει δύο χιλιάδες περισσότερα εισιτήρια απ’ όσο ολόκληρη την περσινή διοργάνωση. «Κι ακόμη τώρα επιστρέφει ο κόσμος από τις διακοπές», σχολιάζει ο Α. Παρτζίλης

Sold out είναι επίσης η συναυλία «Alexia: The untold story of women in jazz» στη Λευκωσία στις 6 Σεπτεμβρίου, η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στις 28 Σεπτεμβρίου και η μία από τέσσερις παραστάσεις του τσέχικου Image Theatre με την παράσταση μαύρου θεάτρου «The Best of Image» (πολύ κοντά στο sold out και οι υπόλοιπες).

Το φετινό φεστιβάλ ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου με ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Θα ακολουθήσει αύριο η συναυλία της Αλέξιας στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

You May Also Like

Μηνάς Τίγκιλης: Δύο έργα, ένας σκηνοθέτης

Σε μια περίοδο έντονης δραστηριοποίησης, ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΘΑΛ Μηνάς Τίγκιλης, βρέθηκε ...

«Η Ελένη» του Βασίλη Παπαβασιλείου στη σκηνή του ΘΟΚ

Στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου φτάνει μετά από 20 χρόνια σκηνικής ενσάρκωσης και εκατοντάδες παραστάσεις ...

FlashArt@Rialto|Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων

Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει την πρόθεση του να προχωρήσει στη διοργάνωση ενός νέου θεσμού ...

Η «Άλκηστις» στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος

Η Fresh Target Theatre Ensemble συμμετέχει για πρώτη φορά στο «Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού ...

«Yπάρχει κατάλληλη ηλικία για να μάθει κανείς την πραγματική ιστορία;»

Ο διάσημος συγγραφέας παιδικών βιβλίων και παιδαγωγός Γιάνους Κόρτσακ και το έργο του είναι ...

«Φάλαινες τον Αύγουστο» από την Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου

Η Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου παρουσιάζει σε παγκύπρια πρώτη το συγκινητικό έργο του ...

X