Ο Κυπραίος, ο φονιάς της ομορφιάς

Τα καλοτζαίρκα, οι διακοπές που μου αρέσκουν είναι να πηαίννω κάμπινγκ. Ήταν οι αγαπημένες μου διακοπές όταν ήμουν εργένης, ήταν οι αγαπημένες μου διακοπές όταν ερωτεύτηκα την γεναίκα μου τζιαι είναι τζιαι τωρά οι αγαπημένες μου διακοπές που έχω τζιαι κοπελλούι.

Οι λόγοι εν πολλοί τζιαι διάφοροι. Αρέσκει μου η φύση, αρέσκει μου η ηρεμία, αρέσκει μου η αποξένωση που την τεχνολογία της καθημερινότητας. Γενικά, αρέσκει μου να κάθουμαι κάτω που ένα δεντρόν ούλλη μέρα, με τα κοντά, τζιαι να θκιαβάζω.

Τζιαι τούτο έκαμνα φέτος το καλοτζιαίρι. Έκατσα κάτω που έναν ευκάλυπτο, έβαλα το βιβλίο μου στα γόνατα. Έκλεισα για λλίο τα μάθκια μου τζιαι ένιωσα στο πρόσωπό μου την δροσιά του δειλινού αέρα. Εμετροφύλλησα με τα δάχτυλα τζιαι ηύρα την σελίδα που είχα μείνει τζιαι πριν προλάβω να ξεκινήσω το θκιάβασμα, αρκέψαν τα τραούδκια του γάμου.

Κυριολεκτικά, μια παρέα που την είδε κινητό σκυλλάδικο κάθετος ταβέρνα, εττάππωσε τα μεγάφωνα με κλασσικά κομμάθκια που όλοι ακούσαμε και αγαπήσαμε στους κατασκηνωτικούς χώρους. Τερζής, Σφακιανάκης, Μητροπάνος, Πάολα, Ζάολα, Θκιάολα τζιαι ούλλη η συνοπαρτζιά, αρκέψαν άχχα, βάχχα τζιαι εξεσηκώσαν τους φιλήσυχους πολίτες, που όλο κοιτούσαν προς τα ‘κει και ανησυχούσαν πώς βρέθηκαν εκεί αυτοί οι αλήτες.

Μουσική διαπασών, ξητιμασιές, φωνές. Σε κάποια φάση εφωνάζαν συνθήματα, ότι αππηούσαν μια ομάδα της μάππας που την Λευκωσία. Τα τενεκκούθκια της μπίρας σειρά πας το διπλοκάμπινο, προβολέας, ανεμιστήρας τζιαι μια φουκού “Range Rover” να γυρίζει σιοίρο τζιαι αρνί στην μέση του πρωτόγονου καταυλισμού. Τζιαι ούλλοι οι άλλοι, στ’ αρχίδια τους.

Επειδή η νοοτροπία σε τούτο τον τόπο, εν σε ούλλα η ίδια. Εγώ να είμαι καλά, να γίνει το δικό μου, να κάμω την καύλα μου, τζιαι οι άλλοι ας φακκούν. Επειδή ο Κυπραίος είναι φονιάς της ομορφιάς. Σκοτώνει ό,τι δει τζιαι εν ωραίο. Όι επειδή θέλει πεχαλί να το σκοτώσει. Απλά επειδή θέλει να εν ωραίο μόνο για τον εαυτό του, ωραίο μόνο για την πάρτη του τζιαι για κανέναν άλλον. Τζιαι γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να έχουμε ωραία πράματα σε τούτο τον τόπο, όπως λαλούν τζιαι οι Αμερικάνοι.

Οτιδήποτε υπάρχει σε τούτο τον τόπο, εν όμορφο τζιαι ωραίο, ώσπου να το ανακαλύψει ο Κυπραίος. Παντού θα έρτει να παρκάρει το αυτοκίνητο, μες στα μούτρα σου. Θα έρτει να κάμει σούβλα, να γεμώσει τον τόπο κουθκιά πόκα, ΚΕΟ τζιαι τσιπς του ξιδκιού. Θα έρτει να βάλει τραούδκια του γάμου ττάππον. Είμαστεν όπως την πανούκλα, όπως τον μαύρο πυρετό. Όποθθεν ρέξουμε, ρουφούμε την ηρεμία, την ομορφιά, την γαλήνη τζιαι αφήνουμε πίσω μαυρίλα, κολλιτσιασμένη λέτσα, κάρβουνα τζιαι κόκκαλα. Τζιαι που πάνω που ούλλα, τελλιάζουμε τον τόπο με ττέλι που το Leroy άμπα τζιαι πιάσει τον άλλος.

Αλλά τζιαι να τον πιάσει, αφού πλέον για έτσι θέματα μασιαιρώνουμε ο ένας τον άλλο τζιαι πάει πάσα κακό.

You May Also Like

Μέρα 33η

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Ξέρεις, κόρη μου, ο έρωτας έν’ απρόβλεπτος. ‘Εν υπάρχει κανένας ...

Υπό πίεση

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Εγύρισε τζαι είδεν τον φίλο του με έναν ύφος απελπισίας. ...

Μέρα 9η

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Αγαπημένη μου Ρέα, Εχτές έβλεπα τηλεόρασην στον κοινόχρηστον χώρον. Αρέσκει ...

Το τέρτιν της Νίκης [Μέρος 9ο]

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου «Μεν τον ‘φήκεις κόρη μου να φύει τον άντρα σου» ...

Μέρα 18η

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Αγαπημένη μου κόρη, Στα σιέρκα μου εππέσαν πολλά βιβλία, πάντα ...

Φτώχεια

Γράφει ο Σταυρίνος Κυριάκου Ξέρουμε ότι η Αφρική είναι η πιο υποανάπτυκτη τζαι φτωχή ...

X