Διαγωνισμός έργων τέχνης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διενεργεί Διαγωνισμό για την επιλογή των καταλληλότερων έργων τέχνης για τοποθέτηση στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Πανεπιστημιούπολη.

Οι Ενδιαφερόμενοι Καλλιτέχνες μπορούν να παραλάβουν τα έγραφα του διαγωνισμού από την ιστοσελίδα του Τομέα Συμβάσεων και Αγορών του Πανεπιστημίου Κύπρου (www.ucy.ac.cy/procurement), επιλέγοντας το σύνδεσμο «Προκηρύξεις Διαγωνισμών» και ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται κάτω από τον τίτλο «Προκηρύξεις Εκτός Συστήματος e-Procurement».

Στις 7 Μαρτίου, 2018 και ώρα 10:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους χώρους όπου προτείνεται να τοποθετηθούν τα έργα τέχνης. Χώρος συγκέντρωσης για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη ξενάγηση είναι η είσοδος του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου (Κτίριο ΚΟΔ-07).

Για ερωτήματα που πιθανόν να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τομέας Συμβάσεων και Αγορών μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: procurement@ucy.ac.cy.

Οι απαντήσεις στα εν λόγω ερωτήματα θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τομέα Συμβάσεων και Αγορών του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο χώρο που αναρτήθηκαν και τα έγγραφα του διαγωνισμού.

Οι Ενδιαφερόμενοι Καλλιτέχνες ή εκπρόσωποί τους πρέπει να υποβάλουν τις Προτάσεις τους στις 20 Ιουνίου, 2018 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ. στην αίθουσα αρ. 010 που βρίσκεται στο ισόγειο του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (κτίριο ΚΟΔ-07) στην Πανεπιστημιούπολη, Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Λευκωσία.

 

You May Also Like

Εργασίες στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στη Λευκωσία

Με εθελοντές πήρε ξανά μπρος η εργασία ανακαίνισης του κτηρίου που θα αποτελέσει το ...

DUST / ΣΚΟΝΗ: Ομαδική Έκθεση Τέχνης

Κατά την διάρκεια του μήνα Μαρτίου και μέχρι αρχές Απριλίου, η ομαδική έκθεση DUST ...

Στην Πάφο ο 5ος Φωτομαραθώνιος Κύπρου

Μετά τις τέσσερις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου – Τμήμα Πάφου διοργανώνει ...

Ο Νταλί (ξανα)συναντά τον Φρόιντ

Στο Lower Belvedere της Βιέννης, μια έκθεση εξερευνά τη σχέση του Ισπανού σουρεαλιστή με ...

Ο Robbie Williams πουλάει τρεις από τους Banksy του

Ο 48χρονος ποπ σταρ αποφάσισε να αποχωρισθεί τρία εμβληματικά έργα της συλλογής του. Στις ...

Έργα για την κατάθλιψη και την ψυχική υγεία στους σταθμούς του μετρό του Τορόντο

Δέκα καλλιτέχνες παίρνουν μέρος στη νέα δημόσια καμπάνια, Life on the Line, με 200 ...

X